Kim haklı

görümcem kahvaltıyı hazırlarken mutfağa geldi sen bi çocuklarınla yede çık dedi bende hepinize hazırladım dedim. ne hakla öyle kelime kullanırsın dedim. sofraya oturmadı taki saat 3 de kendi birşeyler yemiş, dolapta yemekleri çıkarayım çocuklar öğlen yesin dedim. bi baktım kahvaltılıklar yok ortada sanırım saklamış. akşama eltimlere gittik yemeğe çağırdı. sabah oğlum rahatsızlandı iki gün hastanede yattık. eve çıkınca bi baktım benden saklanan kahvaltılıklar çıkmış ortaya. benim yaptığım yemeklere dokunulmamış.bende benmi bitiriyorum sizin evinizi niye sakladınız dedim. kıyamet koptu evde görümcem eltime bağrıyor sen doldurdun diye eltimle birbirlerine girdiler. eşim bana vurmaya çalışıyor vurduda annesi sinir kirizi geçiriyor görümcem sonra bana konuşalım diye geldi kendi aklama konuşması yapıyor. bir haftalık memleket ziyaretimiz böyle sonlandı. eşimle hala konuşmuyorum zaten onlar haklıymış öle diyor

Burda film kopmaya başlıyor. Ama ben anlamakta kararlıyım. Görümcen sana 'sen bi çocuklarınla ye de çık' derken neyi kastediyor. Masaya beraber oturmamak için mi? Sonra sen masa kuruyorsun ama masaya gelmiyor. Saat 3te kendi birşeyler yiyor, siz yemeyin diye de saklıyor. Sonrasını anlaşılır yazmışsınız.

Görümcen sana aklama konuşması olarak ne yaptı? Merak ettim. Neden saklamış, yemekleri ve nereye saklamış ya çok saçma cidden. Eşine zaten hiç değinmiyorum. Hayvanın teki. Ne demek vurmak ya. En başından beri senle yatmıyor. Dışarı tek kaçıyor, bağırıyor. Çocuk hastalanıyor, yanınızda yok. Bence olayın bütününe bakınca el birliğiyle sen bu adamdan ayrıl diye uğraşıyorlar. Ayrıl da zaten. Bir mesleğiniz, geliriniz falan var mı, çocuklarla sizi geçindirebilecek? Birde görümcen ne konuşması yaptı, yazar mısın? Gerçekten merak ettin.

Ne kadar normalce soyluyosunuz bana vurdu simdi konuşmuyorum..
Gururun kirilmadi mi hiç ?
Birde insan icinde hic utanmadin mi ?
Bunlarin bedeli konusmamaksa yorum yok daha dayak yersin ve hic zere uzulmuyorum bu tatz insanlara..

konu eşimin ailesi
bayram da memlekete ziyarete gittik iki küçük çocuğum var 2,5 ve 4,5 yaşlarında, on saatlik yolculuk tan sonra kızkardeşime uğradık bir gece orda kaldık, eşim eniştemle diğer damatlar hakkında konuşmuşlar, işte falanca söyle falan ben kızkardeşimle çocuklarla vakit geçirdik. bayram sabahı kahvaltıdan sonra yola düştük. kayınvaldemlere geldik. bayramlaşmalardan sonra mutfağa geçtim yemek yok eltim, görümcem falan hep yaptık yedik. akşam eşim ben görümcemin eşiyle uyuycam dedi gitti onunla uyudu. ben kızdım çocukların birini yanına al uyu ikisi zorluyor dedim.dinlemedi sabah kahvaltıyı hazırladım yatakları topladım küçük oğlumla kahvaltıyı yaptık bayram da gelen gideni ağırladık. öğlen yemeği yaptık görümcem fasulye yemeği koydu ben çorbayla pilavı yaptım. öğlen yemeği yemedi. akşamda kendi pişirdiği fasulyeden yedi. sürekli çocuklarıma bağırdı . kaç kere güzel söyle anlarlar dedim. ertesi sabah kahvaltıda tost falan yaptım kayınvaldem sucuğu çok koydun diye başladı. eşim ben bi çarşıı geziyim dedi bende beni de götür eski dostları göreyim dedim. oda özgür bırakmıyorsunuz falan diye sesini yükseltti sonra gönlümü aldı. görümcem kahvaltıyı hazırlarken mutfağa geldi sen bi çocuklarınla yede çık dedi bende hepinize hazırladım dedim. ne hakla öyle kelime kullanırsın dedim. sofraya oturmadı taki saat 3 de kendi birşeyler yemiş, dolapta yemekleri çıkarayım çocuklar öğlen yesin dedim. bi baktım kahvaltılıklar yok ortada sanırım saklamış. akşama eltimlere gittik yemeğe çağırdı. sabah oğlum rahatsızlandı iki gün hastanede yattık. eve çıkınca bi baktım benden saklanan kahvaltılıklar çıkmış ortaya. benim yaptığım yemeklere dokunulmamış.bende benmi bitiriyorum sizin evinizi niye sakladınız dedim. kıyamet koptu evde görümcem eltime bağrıyor sen doldurdun diye eltimle birbirlerine girdiler. eşim bana vurmaya çalışıyor vurduda annesi sinir kirizi geçiriyor görümcem sonra bana konuşalım diye geldi kendi aklama konuşması yapıyor. bir haftalık memleket ziyaretimiz böyle sonlandı. eşimle hala konuşmuyorum zaten onlar haklıymış öle diyor

Canım sen haklısın tabii ki. Benim olaya benzeyen olay yaşamış, günün sonunda da eşinden tokat yemişsin. Elti yerine bende kp var bi o değişik.. Haklı olduğumu bastıra bastıra söyledim taa ki kabullenene kadar. Kabullenmese de kendi bilir, haklıyım o kadar! Tavrı takıldım.
Günün sonunda tokat attığı için "o el son defa kalktı bana, gerekçe ne olursa olsun birdaha kalkarsa o el giderim" dedim daha da üzerine birşey demedim.. Vee tabii ki ailesiyle irtibatımı kestim, en az bana bir sene ver saygımın toparlanması adına dedim ailene karşı.. Önce kem küm etti boşanalıma kadar getirdi sonra kabul etti. Ben o tokada rağmen yanındaysam o da bu kadarına katlanmayacaksa boşanırdık.

İçlerne su serpilmiştir eşinin sana vurduğunda. Ya ne biçim aile! Nerde bu büyükler! Benim annem kendi kızını atardı gelinlerini savunurdu.. Büyük büyüklüğünü bilmezse küçük neden haddini bilsin? Arkanda durmayan eşte ap ayrı bir olay. Çok zor işimiz çok..

birdaha gitmeyin gidecekseniz otelde konaklayın daha rahat edersiniz biz çarşıya gidemiyoruz sen taaa nereleree gitmişsin hemde 2 çocukla

konu eşimin ailesi
bayram da memlekete ziyarete gittik iki küçük çocuğum var 2,5 ve 4,5 yaşlarında, on saatlik yolculuk tan sonra kızkardeşime uğradık bir gece orda kaldık, eşim eniştemle diğer damatlar hakkında konuşmuşlar, işte falanca söyle falan ben kızkardeşimle çocuklarla vakit geçirdik. bayram sabahı kahvaltıdan sonra yola düştük. kayınvaldemlere geldik. bayramlaşmalardan sonra mutfağa geçtim yemek yok eltim, görümcem falan hep yaptık yedik. akşam eşim ben görümcemin eşiyle uyuycam dedi gitti onunla uyudu. ben kızdım çocukların birini yanına al uyu ikisi zorluyor dedim.dinlemedi sabah kahvaltıyı hazırladım yatakları topladım küçük oğlumla kahvaltıyı yaptık bayram da gelen gideni ağırladık. öğlen yemeği yaptık görümcem fasulye yemeği koydu ben çorbayla pilavı yaptım. öğlen yemeği yemedi. akşamda kendi pişirdiği fasulyeden yedi. sürekli çocuklarıma bağırdı . kaç kere güzel söyle anlarlar dedim. ertesi sabah kahvaltıda tost falan yaptım kayınvaldem sucuğu çok koydun diye başladı. eşim ben bi çarşıı geziyim dedi bende beni de götür eski dostları göreyim dedim. oda özgür bırakmıyorsunuz falan diye sesini yükseltti sonra gönlümü aldı. görümcem kahvaltıyı hazırlarken mutfağa geldi sen bi çocuklarınla yede çık dedi bende hepinize hazırladım dedim. ne hakla öyle kelime kullanırsın dedim. sofraya oturmadı taki saat 3 de kendi birşeyler yemiş, dolapta yemekleri çıkarayım çocuklar öğlen yesin dedim. bi baktım kahvaltılıklar yok ortada sanırım saklamış. akşama eltimlere gittik yemeğe çağırdı. sabah oğlum rahatsızlandı iki gün hastanede yattık. eve çıkınca bi baktım benden saklanan kahvaltılıklar çıkmış ortaya. benim yaptığım yemeklere dokunulmamış.bende benmi bitiriyorum sizin evinizi niye sakladınız dedim. kıyamet koptu evde görümcem eltime bağrıyor sen doldurdun diye eltimle birbirlerine girdiler. eşim bana vurmaya çalışıyor vurduda annesi sinir kirizi geçiriyor görümcem sonra bana konuşalım diye geldi kendi aklama konuşması yapıyor. bir haftalık memleket ziyaretimiz böyle sonlandı. eşimle hala konuşmuyorum zaten onlar haklıymış öle diyor
Bitişik yazmışsın ama o kadar uzun olmadığından anladım

nasıl insanlar bunlar ailecek

en büyük suçu da eşinde görüyorum ben eniştesiyle yatmak ne demek,

bu adam hep seni yalnız bırakmış ve üzerine de dövmüş yuh yani

çekilmeyecek bir durum bu

eşin hem suçlu hem güçlü

Eşiniz neden gorümcenizin kocasıyla yatıyor? Siz neden çocuk gondermek istiyorsunuz eşinizin yanına? Gorümcenizin kocası ile eşinizin yatması tuhafken yeterince çocuğuda al demenizi anlamadim?
Masayı kurdunuz saat 3e kadar çoluk çocuk aç mı beklediniz? (Kahvaltilıkları kaldırmiş ya)
Eşiniz size vurunca iyi mi oldu? Neden böyle terbiyesizce davranıyor? Siz onun ailesini cok mu ozlüyorsunuzda siz bırakıp gidiyor?

Böyle bir adamla evlendiğiniz için siz haksızsınız.Artık bırakın şu eltiyi,görümceyi,kv,kpederi lütfen. Eşiniz size ne kadar değer verir saygı gösterir, el üstünde tutarsa hepsinin ağzı otomatik kapanır zaten.Eşin hatalarını başkalarına yüklemeyin.

konu eşimin ailesi
cok karisik anlatmissin.. esinin derdi ne, ilk gunden niye triplere girmis? vurmalik ne var, neyin kavgasi oldu bu kadar?

Böyle bir adamla evlendiğiniz için siz haksızsınız.Artık bırakın şu eltiyi,görümceyi,kv,kpederi lütfen. Eşiniz size ne kadar değer verir saygı gösterir, el üstünde tutarsa hepsinin ağzı otomatik kapanır zaten.Eşin hatalarını başkalarına yüklemeyin.
erkek oyle bi durmali ki, kimse cesaret edememeli karisina tek soz soylemeye.. cok haklisin..

benim de anladığım şu. sanırım onlara göre kalabalık bir ailesin.gittiğinde yediklerin gözlerine batmış. sanırım seni müsrif bulmuş ya da fazla tutucular. ben olsam o kadar mutfakla haşırneşir olmazdım onlar birşeyler yapıyorken yapardım. onlar kahvaltı hazırlamaya bailamadan hazırlmazdım. tostu yapmazdım mesela.ayrıca çok garip kocan neden görümcenin kocasıyla yatıyor. orayı anlayamadım. sanırım sana karşı baya dolmuşlar bu konuda. eşine sana şiddet uyguladığı için tepkini belli et. bir daha tekrarlamaz inşallah. ayrıca eğer kayınvalidenlerin maddi durumları iyi değilse ve sen o evde bol keseden birşeyler pişiriyorsan bu düşünceler bazen çıkabiliyır. o yüzden buna dikkat et derim

Böyle vahşi doğada yaşayan hayvanlar yiyecek için sürüler halinde kavga eder ya resmen gözümde canlandı.
Bu nasıl hayat ya.

Adam bir de vurmuş...oyle baktin mi ne yapti?..orayi yakar cikarim o evden.

gerçekten bu cinsleri Nerede buluyorsunuz ya...insan az da olsa belli eder kalitesizligini....

Saygi denen seyi de kahvaltiliklarin yanina mi sakladilar?
Gorumce eltiye bagriyor, esi karisina el kaldiriyor... ne bicim insanlar

Sunu dedim bunu dedi ..sunu pisirdm bunu pisirdi...hicbsey anlamadm..tek anladgm birbirine habire cemkiren bi aileye dustugun ve kocanin ailesinn agzina baktigi..

X