Kim haklı

Etnikkoken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
992
419
konu eşimin ailesi
bayram da memlekete ziyarete gittik iki küçük çocuğum var 2,5 ve 4,5 yaşlarında, on saatlik yolculuk tan sonra kızkardeşime uğradık bir gece orda kaldık, eşim eniştemle diğer damatlar hakkında konuşmuşlar, işte falanca söyle falan ben kızkardeşimle çocuklarla vakit geçirdik. bayram sabahı kahvaltıdan sonra yola düştük. kayınvaldemlere geldik. bayramlaşmalardan sonra mutfağa geçtim yemek yok eltim, görümcem falan hep yaptık yedik. akşam eşim ben görümcemin eşiyle uyuycam dedi gitti onunla uyudu. ben kızdım çocukların birini yanına al uyu ikisi zorluyor dedim.dinlemedi sabah kahvaltıyı hazırladım yatakları topladım küçük oğlumla kahvaltıyı yaptık bayram da gelen gideni ağırladık. öğlen yemeği yaptık görümcem fasulye yemeği koydu ben çorbayla pilavı yaptım. öğlen yemeği yemedi. akşamda kendi pişirdiği fasulyeden yedi. sürekli çocuklarıma bağırdı . kaç kere güzel söyle anlarlar dedim. ertesi sabah kahvaltıda tost falan yaptım kayınvaldem sucuğu çok koydun diye başladı. eşim ben bi çarşıı geziyim dedi bende beni de götür eski dostları göreyim dedim. oda özgür bırakmıyorsunuz falan diye sesini yükseltti sonra gönlümü aldı. görümcem kahvaltıyı hazırlarken mutfağa geldi sen bi çocuklarınla yede çık dedi bende hepinize hazırladım dedim. ne hakla öyle kelime kullanırsın dedim. sofraya oturmadı taki saat 3 de kendi birşeyler yemiş, dolapta yemekleri çıkarayım çocuklar öğlen yesin dedim. bi baktım kahvaltılıklar yok ortada sanırım saklamış. akşama eltimlere gittik yemeğe çağırdı. sabah oğlum rahatsızlandı iki gün hastanede yattık. eve çıkınca bi baktım benden saklanan kahvaltılıklar çıkmış ortaya. benim yaptığım yemeklere dokunulmamış.bende benmi bitiriyorum sizin evinizi niye sakladınız dedim. kıyamet koptu evde görümcem eltime bağrıyor sen doldurdun diye eltimle birbirlerine girdiler. eşim bana vurmaya çalışıyor vurduda annesi sinir kirizi geçiriyor görümcem sonra bana konuşalım diye geldi kendi aklama konuşması yapıyor. bir haftalık memleket ziyaretimiz böyle sonlandı. eşimle hala konuşmuyorum zaten onlar haklıymış öle diyor

Lütfen virgül kullanın ya okuyana çok büyük işkence böyle yazılar.Ne olduğunu anlamadım,üstelik kafam da karıştı.Niye yemek saklıyorlar niye çocukla uyuyor niye eşiniz durup dururken bağırıyor?

Bayram gunu on saat uzakliktan gelen misafire katlanamayacak derecede varos bir ailesi var esinin
Egitilmeleri mumkun degil canim esinle agzinin tadini bozma dicem ondaki kafa da ayni
Ya deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin
Gutmeye karar verirsen esine he de gec idare et derdini guzel bir dille anlat bu boyle olmaz de sen de gordun yasananlari de
Yoksa da cata cat kavga etmen lazim bu da seni yipratir

bu ne ya bu naısl bir aile düzeni bu nasıl bir yaşantı siz bunların içerisinde nasıl çocuk yetiştirip büyütüyorsunuz. kocan seni dövüyor görümcen oradan çemkiriyor. kaynanan sucuğu bahane ediyor bwen okurken usandım sana ne dememizi bekliyorsun sabret mi diyelim kocadır ama sever ama döver mi diyelim ne diyelim bence sen aile içini düzelt sevgili kardeşlim

eşinle sadece konuşmuyorsan iyiymiş

Anlamadm ben. Saçma sapan bişe Allah sabır versin. Kim haklı demişsin, sensin haklı desek ne değişecek. Eşin sana vurmuş ben buna takıldım. Ne saçma sapan bi ailedir ya

mutluson göremedim
eşiniz çok kötü ve bu adamdan iki çocuk yapan sen bide dayak yemişsin
kıskanç görümce
zavallı çocuklar
kv ve kp ortalıkta yok
elti konuyla alakasız ama suçlu
konu yemek

Eşin sana vurdu ve konuşmuyorsun öyle mi?

Aa lütfen konuş altı üstü sana vurmuş. Ne var canım bunda? Sakın sana vuran, sana ailesinin önünde sürekli bağırıp çağıran adamı bırakıp gitmeyi düşünme. Aman haaaa!

Pardon da eşiniz ne hakla size vuruyor? Belli ki kendi tatile çıkmış sizi de çocukların bakıcısı olarak götürmüş., misafirliğe gidilen evlerde neden önceden yemek yapılmıyor da gelenin üzerine yemek işi bırakılıyor anlamış değilim. Görümceniz ile daha önce sorun yaşamış mıydınız? Son söz olarak da eşiniz suçlu.

Zaten kafam bi milyon
Yazını okudum iyice kafam bulandı
Yemek hazırladım, kahvaltı kurdum , o yedi bu yemedi, sucuk fazla dediler kahvaltılığı kah saklayıp kah çıkardılar vs.
Bunları detaylıca yazıp 'eşim elini kaldırdı vuracaktı vurdu da' diye ile geçiştirmen
Asıl olay bu oysa ki..

Son düzenleme:
Yani insan yiğenlerinden nasıl yiyecek saklar ya.Bunlar nasıl insanlar.Çocuktur yaramazdır elbet ama 1 hafta çekemedilermi.Ya eşine ne demeli özgür bırakmıyorsunuz ne demek çocouk senin değilmi kardeşim .Sinir bozucu ya Allah yardımcınız olsun ne diyeyim vurmasıda ayrı bir konu yani

Ben de konuyu anlamadım. Ama takıldığım noktalar, birisi nasıl sizin çocugunuza bağırıyor? Kocanız size nasıl vuruyor? Evladı hastaneye kaldırılıyor ve hala o nasıl kendi ailesinin yanında oluyor? Allah sabır versin...

Ilber Ortayliyi saygiyla aniyorum. Kocan o kadar cahil ki keske ölsee

eşin haksız
sen haklısın
ama konuşmaya çalışıtıysan eğer eşinle nazlanırda nazlanır
hatasını anlamasını beklemeliydin
ama hatasını anlaması uzamaması için dişi kuş gibi gezinmelisin (eşin maalesef senin onun ailen olduğu gerçeğini kabullenememiş görünüyor madem tokatı dert etmiyorsun) azıcık süslü gez (abartmadan ama)
sonra konuşmaya çalışınca nazlandıkça nazlan(ama hem sinirli hem cilşveli)

Sen memur musun gerçekten yoksa profiline mi yanlış yazdın ? Memur olma ihtimalini düşünemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…