- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.186
Peki evi alınca kv size o parayı geri verecek mı. Eşin büyük suçluBilmez mi kendisi dedi ve ben çıldırdım yani bide öyle bi sakin söylüyor ki biliyor tepkimi . Evini deli gibi acil satılığa çıkardı çıkacam da çıkacam diye e alan kişi 1 ay verdi doğal olarak . Hemen bi ev buldu bunu alacam diye tutturdu . Ya ben niye ayağımı yorganıma göre uzatırken o BÖyle alacam diye şımarıklık yapabiliyor . Tamam alsın ama bütçesine göre olsun kimse de ondan rahatsız olmasın . Çok dokundu çok
En doğru karar bu olur. Avukat masrafını da kendi düşünsün. Annesine ev, avukatına para. Çocuk da kendisinin değil mi düşünmek zorunda. Doğum sırasında çok farklı ihtiyaçlar çıkıyor. Siz doğuma kadarki kazancınızı biriktirin ama kendi hesabınızda. Ortak bir hesaba atmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.Eğer bişi olmazda önümüzdeki ay yanımızda olursa şartlar onun için çok zor olacak güvenin i yerle bir etti . Ben maaşımı kesinlikle eve katkıya katmayı düşünmüyorum. Yani benden aylardır habersiz benim paramı gönlümün olmadığını bile bile verdi . Bitti benim için para muhabbeti . anneciğiyle döndürsünler evi . Herkesin kazandığı kendine.
Tartıştım da baş edemedim . Ki zaten konuştuğumuzun dışında elimizdeki herşeyi vermişBaştan tavır koyup vermeyecektiniz hata sizde, sen bilin kocam ne demek
Kart sizin değil miydi nasıl alıp verebiliyorTartıştım da baş edemedim . Ki zaten konuştuğumuzun dışında elimizdeki herşeyi vermiş
Sen bilirsin dersen verir tabi. Hayır diyecektin. En anneci olmayan adam bile böyle durumlarda kahraman kesiliyor nedense. Bizdede böyle mevzu geçti eşim babasına arsa tarla ne varsa hakkını işte tapu masraflarını ben veririm demiş. Bende kime sordun dedim. Asla müsade etmem. Net olunmalı böyle zamanlarda. Bak sen eşin alınmasın yanlış anlamasın diye herşeyi anlatıp sen bilirsin demiş ama o seni düşünmemiş. Giden gitmiş yapacak bişey yok bundan sonrasına dikkatli olunMerhaba arkadaşlar,
içinden çıkamadığım haksız mıyım anlayamadığım bi konu var. Eşimle 4 yıllık evliyiz son iki yıl içinde çok büyük imtihanlar yaşadık 4 aylık bebeğimizi kaybettik sonra kanser olduğumu öğrendik tedavi oldum sonra eşim iş yerinde sorumlu olduğu inşaatta işte çok ağır bi iş kazası davası açıldı kendisine . Kabus gibi bir dönemdeyiz derken hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk. Neyse Eşimin annesi tek başına yaşıyordu ve bian da ev değiştirme kararı Aldı. Ama çalışmıyor kendisi . Eliminde önümüzdeki ay dava duruşması var maddi olarak çok zor durumundayız avukat masrafı falan çok yüksek ve eşim yetkili olduğu için yargılanma durumu yüksek .( inşallah olmaz) eşimin annesine bunu anlattık . Aaa ben sizden para istemem çok üzüldüm oğlum Falan dedi tamam dedik . Ev buldu kayınvalidem . 15 bin eksik . Şöyle diyim 6 bin vardı köşede ama eşime bişi olursa diye köşede tuttuğum para çünkü eşim giderse aylık 4.500 borcumuz var ve maaaşım yetmiyor.
eşim verelim mi dedi anneme 6 bini bizi bekleyen tüm ihtimalleri söyleyip sen bilirsin dedim. Ve sabah öğrendim ki hesabımda sadece 500 lira kalmış sadece . Elde avuçta ne varsa vermiş . Ya tamam 6 bini Verde biz nasıl geçinecez 1 ay daha ödeme yapmadık niye tüm parayı verdin. Ağzıma ne geldiyse dedim. Eğer elinde para yoksa neden beni mağdur ediyor annesi . Başka zaman olsa çalışır kazanırız ama önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum hamileyim bide doktor masrafım var . Bi yandan eşim e ne olacak . Delirdim. Annesi de yok yok ben almam diyormuş. Ama parayı alınca demedi mi senin avukatın bedava mı sizde para kaldı mı. Eşim onu koruyor. Benim doğumum da bile olmayacak belki ama bişi olmaz diyo .zaten şu dönemimde ilk kez hukuksal şeyler içerisine girdik öyle gerginim ki hep lekelenmem oluyor doktor stres yapma diyorda nerden bilsin derdimi.
Kafayı yiyecem sizce yanlış mı düşünüyorum ya 1 ay içinde benim faturalarım aidatım yani nasıl olacak hiç mi demedin hiç mi düşünmedin beni. Annesinin kendi bütçesine göre ev alabileceğini ben bişi alırken birine güvenerek değil cebimdeki paraya göre aldığımı defalarca anlattım. Kötü yere mi girsin diyor bu kez anlatamıyorum .
bu zor günlerde hem bana dua edin hemde akıl verin kızlar lütfen .
İkimiz birbirimizin şifresini biliyorduk malesefKart sizin değil miydi nasıl alıp verebiliyor
Tabi ki hayır bi geliri yok ki nafakası var sadece ya zaten durumum normale dönsün istemiyorum da . Ama böyle olmasaydı keşkePeki evi alınca kv size o parayı geri verecek mı. Eşin büyük suçlu
O zaman geri almayın ama. Keske evı bıraz erteleseydıTabi ki hayır bi geliri yok ki nafakası var sadece ya zaten durumum normale dönsün istemiyorum da . Ama böyle olmasaydı keşke
Lütfen açık açık söyle, hayırlı olsun anne güle güle otur ama söylemeden geçemeyeceğim çok üzüldüm eşim bankada ki bütün birikmişimizi vermiş sana ve şuan hesabımda sadece 500 TL kaldı . Evirmedem çevirmeden açık açık söyleyin siz yanacağınız kadar yanmışsınız biraz da o yansın ve utansın.Bende gemiler yandı bu saatten sonra 1 hatasını gözlüyorum artık ve içime öyle bi oturdu ki yılardır tanıyorum hala şaşkınım . Parayı benim hesaptan kendi hesabına kendi hesabındanda annesine gönderdiği için yapamadım aklıma geldi benimde. Annesinin sessizliği parayı kabullenici apayrı bişi. Ama sizden akıl istiyorum yarın benim onu aramamı bekleyecek aramazsam sırf ona hayırlı olsun demem için beni arayacaktır . Parayı isteyemem ama öyle bi lafla cebimde 500 lira bıraktığını bilmeli ya ayıp değil bence bunu söylemek. Siz olsaudınız sizi arasa ne derdiniz
Çok haklısınız. Ama eşiniz size sorduğunda kesin ve katı bir dille hayır seseydiniz yinede verirmiydi? Ayrıca yeri geldiğinde kayınvalidenizede bu sorunu bildirin. Bir annenin gerçekten durumu bildiği halde böyle davranmasına asla anlam veremiyorum.Merhaba arkadaşlar,
içinden çıkamadığım haksız mıyım anlayamadığım bi konu var. Eşimle 4 yıllık evliyiz son iki yıl içinde çok büyük imtihanlar yaşadık 4 aylık bebeğimizi kaybettik sonra kanser olduğumu öğrendik tedavi oldum sonra eşim iş yerinde sorumlu olduğu inşaatta işte çok ağır bi iş kazası davası açıldı kendisine . Kabus gibi bir dönemdeyiz derken hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk. Neyse Eşimin annesi tek başına yaşıyordu ve bian da ev değiştirme kararı Aldı. Ama çalışmıyor kendisi . Eliminde önümüzdeki ay dava duruşması var maddi olarak çok zor durumundayız avukat masrafı falan çok yüksek ve eşim yetkili olduğu için yargılanma durumu yüksek .( inşallah olmaz) eşimin annesine bunu anlattık . Aaa ben sizden para istemem çok üzüldüm oğlum Falan dedi tamam dedik . Ev buldu kayınvalidem . 15 bin eksik . Şöyle diyim 6 bin vardı köşede ama eşime bişi olursa diye köşede tuttuğum para çünkü eşim giderse aylık 4.500 borcumuz var ve maaaşım yetmiyor.
eşim verelim mi dedi anneme 6 bini bizi bekleyen tüm ihtimalleri söyleyip sen bilirsin dedim. Ve sabah öğrendim ki hesabımda sadece 500 lira kalmış sadece . Elde avuçta ne varsa vermiş . Ya tamam 6 bini Verde biz nasıl geçinecez 1 ay daha ödeme yapmadık niye tüm parayı verdin. Ağzıma ne geldiyse dedim. Eğer elinde para yoksa neden beni mağdur ediyor annesi . Başka zaman olsa çalışır kazanırız ama önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum hamileyim bide doktor masrafım var . Bi yandan eşim e ne olacak . Delirdim. Annesi de yok yok ben almam diyormuş. Ama parayı alınca demedi mi senin avukatın bedava mı sizde para kaldı mı. Eşim onu koruyor. Benim doğumum da bile olmayacak belki ama bişi olmaz diyo .zaten şu dönemimde ilk kez hukuksal şeyler içerisine girdik öyle gerginim ki hep lekelenmem oluyor doktor stres yapma diyorda nerden bilsin derdimi.
Kafayı yiyecem sizce yanlış mı düşünüyorum ya 1 ay içinde benim faturalarım aidatım yani nasıl olacak hiç mi demedin hiç mi düşünmedin beni. Annesinin kendi bütçesine göre ev alabileceğini ben bişi alırken birine güvenerek değil cebimdeki paraya göre aldığımı defalarca anlattım. Kötü yere mi girsin diyor bu kez anlatamıyorum .
Sonuna kadar haklısınız. Bazen çok zor zamanlar hep üst üste gelir. Gerçekten çok çok zor şeyler yaşamışsınız.Ateş düştüğü yeri yakarmış derler.Gerçekten de öyle. En yakının bile tüh vah deyip geçiyor.Olan olmuş artık. Şu saatten sonra kendinizi daha da yıpratmayın.Evladınızla, sağlığınıza, işinizle sınanmışsınız.Allah bir daha yaşatmasın. Ama bebeğiniz hayatınıza güneş gibi doğmuş. Bebeğiniz için daha güçlü olun. Her şeyin başı sağlık olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Sağlık olduktan sonra diğerleri bir şekilde olur. Bu durumlarda meditasyonu öneririm. Ciddi şekilde bende işe yarıyor. Yaratım meditasyonları deneyebilirsiniz. Bazen siz ne yaparsanız yapın olmayacaksa olmaz. Dua edip akışa bırakın.Kayınvalideniz durumunuzu bildiği halde kabul etmiş. Bu saatten sonra kimseye de bir şey söylemenin faydası yok. Umarım her şey yoluna girer.Merhaba arkadaşlar,