Kim haklı? Evde huzur yok!

ben olsam esımı aslaaaa yalnız bırakmam gıderdım

ama olan olmuş....

senın gıtmememnde esının işine gelmıs

rahat takılırım anlamında yaniii

Çünkü kadın o ortamda olduğu zaman belli ki adam geriliyor. Gelmesen daha iyi olur ben de keyifli vakit geçiririm demiş.

Onu anladım da bunu nasıl diyebilmiş onu anlamadım... Tabi burada okurken mimik ifade ses tonu duymuyoruz ama bana çok tuhaf geldi... Hani peki sen bilirsin demek yerine böyle bir laf etmesi..

Onu anladım da bunu nasıl diyebilmiş onu anlamadım... Tabi burada okurken mimik ifade ses tonu duymuyoruz ama bana çok tuhaf geldi... Hani peki sen bilirsin demek yerine böyle bir laf etmesi..
Bence adamın patlama noktası olmuş konu sahibinin gelmeyeyim demesi.

Son düzenleme:
siz kendiniz yemeğe gitmek istememişsiniz ek olarak eşiniz dahi gelmesen daha iyi demiş.
acaba ortamı geren şeyler mi yapıyosunuz gidince?

Tamam sevmeseniz dahi çiftli bir ortamda eşinizin yanında bulunmanız herkes için daha îyi olurdu ama eşinizin gelmesen daha iyi olur demesi kabul edilebilir haklı bir tepki değil. Kim olsa bozulur buna.

Tavsiyem Cumartesi gecesini eşinizle aranızı düzeltmeyi bekleyerek geçirmeyin. Daha saat erken en olmadı çıkın dışarı biraz alışveriş yapın bir kahve için. Hem havanız değişsin hem eşiniz biraz evde kalıp sizi özlesin.

4 çift hepsi senden uzaksa kendinde de hata aramayı düşündün mü? Hepsi aynı şeyi düşünüyor çünkü? Ayrıc eşiniz size iki kere sormuş siz gitmemişsiniz. Neden sizin keyfiniz için sözünden dönsün. Demek ki verdiği sözlere bağlı bir insan ne kadar düzgün bir davranış şekli.

Normali sen gelmiyorsan benim ne işim vardır :) Ama kendinizi yatak odasına mahkum etmeyin . Tv yi açın müzik falan açın . Alışveriş yapın . Yürüyüş yapın sakinleşmeye çalışın . Devamlı yatak odasında oturup düşünerek kendinizi daha fazla üzersiniz .

Ikiniz de haksiz degilsiniz ama erkeklerden "ben bunu diyeyim o şunu anlasin" diye beklemenin size sadece hayal kirikligi getirecegini ogrenmelisiniz.
Erkeklerin cogu imadan, dokundurmadan, laf cakmadan anlamaz. Yani siz aglarken gelip neyin var dediginde yok bisey derseniz gercekten bisey olmadigini dusunecek kadar duz modelleri var bunlarin. O yuzden ben gitmek istemiyorum senin de gitmeni istemiyorum ya da ben gitmek istemiyorum ama ille de gideceksen biraz israr et ben de geleyim diyebilirsiniz ciddiyim.

Sorun bunun neresinde?
Bazisi kocam beni anlamiyor, hic onemsemiyor benim dsuncelerimi beni zorla yemege goturdu diye konu acip yakinir.
Bazisida boyle.
Ben gitmiycem demissinz oda tm demis sizin o kadini sevmediginizi bildiginden dolayi.

Sadece sunu soyleyeyım grupta esşniz var ve siz eklenilmemişsiniz.
Buna eşinizin tepkisi oldu mu? olduysa ne dedi?
Eşimin ekli olduğu bir gruba eklenmediysem eşim de o grupta olmamalı...olmaz da...

Hangi mantıkla sadece esini vatsap tan ekliyorlar ben olsam kocanin tlf alır o gruptan çıkardım demekki bariz belli ki seni ayırıyorlar ...
Ayrıca yemek konusunda ya sende gitseydin ya da esini de gondermeseydin neden yanlız gönderiyorsun eşinde hata ki sana sormadan plan yapmış insan bi karısını arayıp sorar yemeğe gidelimmi diye

Aynen bende kadınların pasif olmasına kızıyorum benim esim böyle bişey yapsa tepkim çok büyük olurdu

eşini o grupta yalnız bırakmaman inadına o yemeğe gitmen gerekti
eşinle beraber seni de kabul etmeleri gerekir yoksa eşinin de eşli toplantı da işi yok
sevglin dahi olsa böyle seni ayırmak gibi bir hakları yok
,
ayrıca eşinin tavrı bana yapılsa paparayı yerdi sen gelmesen daha iyi nedir eşli toplantıda sap olarak gitmek daha mı iyiymiş

Slm canım, herkes eklenip siz eklenmiyorsanız, bence sorunu kendinizde olabilir. Hem ne o öyle, yok gelim yok gelmim canım istemiyorlar falan, bence eşiniz en doğrusunu yapmış, sizin yaptığınız sanki "yok istemem, yan cebime koy "gibi olmuş. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama bence öyle.
Bence sizi eklememeleri ondanda kaynaklanıyor olabilir, siz belki karşımdaki anlamaz dersiniz, ama insan hissediyor kimin gerçekten ilgili olduğunu.

Sen haklısın tek tek erkekler gidilse anlarım ama çiftlerin gittiği bir yemeğe sen gelme istersen demek ne demek.Sen karısısın onun.

arkadaşlarından kopamayan erkeklere de nedense sinir oluyorum. biri de benim eşim çünkü
bence uzatma uzattıkça sorun oluyor Zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…