- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Bence o arkadaşi boşverinEski konularıma iyi bak eşimle sevgiliyken kızın bana yaptıklarını anlatmıştım, onun dışında yine sevgiliyken arkadaş düşkünlüğü ile ilgili konu açmışım. Kız isteme ile de ilgili konum var.
Yeni evliyiz gerçekten akıl almak için yazdım. Topa konmak için değil.
Meseleyi nerelerden alıp nerelere götürmüşsün. Birincisi ben sorunlar karşısında iyilik telkin etmeden yanayım. İkincisi zaten eş mi arkadaş mı meselesine getirilecek bir tercih durumu yok ortada. Üçüncüsü kadın erkek farketmez her kim diğerinin hayatına "ya o ya ben" diye koşul koyarsa o eleştirdiğiniz erkeklerden zerre kadar farkı kalmaz. Zaten bi zaman sonra ortada evlilik de kalmaz. Ayrıca ayıplamak vs hoş şeyler değil bunlar. Eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye derim!es mi arkadasmı arkadasım burda kızları görüyoruz kocası bırak arkadası anasıyla babasıyla görüstümüyo kızda susuyo siz neden erkeklere gelince karısı icin arkadasınımı bırakıcka diyosunuz ayıp valla
bide hemcin olucaksınız
düsman düsman düsman
Ben de sana inanamadimbana hic inandırıcı gelmedin kusura bakma valla
Bana sorarsan eşini kendinden uzaklaştırıyorsun.Kızın inanılmaz bir negatif enerjisi var bana karşı anlayamadım ben sessiz sakinim diye sürekli laf sokmalar alttan alttan bişeyler.... Eşimde farketmesine rağmen böyle yaptı.. Ben gitmeyeyimi öylesine söledim ne bileyim ben bunun hemen gelme diceğini ben bu akiamlık katlan be sevgilim demesini falan bekledimtabi çok şey bekledim...
Gruptan diğer kişilerle hep görüşüyorum bu kızla bitek görüşmüyorum o da grubu açtığı için beni almamış
ben çok üzüldüm haline canımBen yüzyüze konusamıyorum ya cok sinirleniyorum olmıcak şeyler sölüyorum yada susup kalıyorum en sevmediğim huyum acaba mesaj mı atsam kocama ne hissettiğimi anlatan
Kızın inanılmaz bir negatif enerjisi var bana karşı anlayamadım ben sessiz sakinim diye sürekli laf sokmalar alttan alttan bişeyler.... Eşimde farketmesine rağmen böyle yaptı.. Ben gitmeyeyimi öylesine söledim ne bileyim ben bunun hemen gelme diceğini ben bu akiamlık katlan be sevgilim demesini falan bekledimtabi çok şey bekledim...
Çünkü kadın o ortamda olduğu zaman belli ki adam geriliyor. Gelmesen daha iyi olur ben de keyifli vakit geçiririm demiş.Aslında gelmeyeyim demene tamam demekten öteye bir de "sen gelmesen daha iyi zaten" demiş ya.. Ben orada bir durdum yani..Nasıl yani?!!!