Kim haklı? Evde huzur yok!

öncelikle FAYK değil FAKE.. Kaldı ki kız 2014 yılında açmış son konusunu, evlenmiş olamaz mı?

Neyse..

Konu sahibi, neden seni eklemiyorlar gruplarına? daha önce bir tartışmanız mı oldu? seni neden sevmiyorlar yani?

Bence o arkadaşi boşverin

Meseleyi nerelerden alıp nerelere götürmüşsün. Birincisi ben sorunlar karşısında iyilik telkin etmeden yanayım. İkincisi zaten eş mi arkadaş mı meselesine getirilecek bir tercih durumu yok ortada. Üçüncüsü kadın erkek farketmez her kim diğerinin hayatına "ya o ya ben" diye koşul koyarsa o eleştirdiğiniz erkeklerden zerre kadar farkı kalmaz. Zaten bi zaman sonra ortada evlilik de kalmaz. Ayrıca ayıplamak vs hoş şeyler değil bunlar. Eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye derim!

Kızın inanılmaz bir negatif enerjisi var bana karşı anlayamadım ben sessiz sakinim diye sürekli laf sokmalar alttan alttan bişeyler.... Eşimde farketmesine rağmen böyle yaptı.. Ben gitmeyeyimi öylesine söledim ne bileyim ben bunun hemen gelme diceğini ben bu akiamlık katlan be sevgilim demesini falan bekledim tabi çok şey bekledim...

Gruptan diğer kişilerle hep görüşüyorum bu kızla bitek görüşmüyorum o da grubu açtığı için beni almamış

Ben yüzyüze konusamıyorum ya cok sinirleniyorum olmıcak şeyler sölüyorum yada susup kalıyorum en sevmediğim huyum acaba mesaj mı atsam kocama ne hissettiğimi anlatan

Bana sorarsan eşini kendinden uzaklaştırıyorsun.
yemeğe eşinle gitseydin ve sarmaş dolaş eşinizle öpüşüp koklaşıp yemeğeni yiyip gelseydin. o sevmediğin insanları asıl o zaman orta yerlerinden çatlatırdın. burda olan sana oldu bi de sen yokken sevmediğin o kızda mutlu mesut yemeğini yemiştir. hem eşinin gözünde de sorun çıkaran sen oldun. bence bu tarz tavırlar insanın en çok kendisini üzüyor ve kendisine zarar veriyor. tecrübeyle sabittir

Yanlis anlamayin ama iyi olmus size.Nedir bu trip hic anlamiyorum cidden. Ohhhh. Oyle mirin kirin edip de gelemeyecegim mikmik falan naza cekeceginize taş gibi olup gidecektiniz o yemege. Kendiniz kendinizi temsil edeceksiniz. yaptiklariniz ozguvensizlik gibi olmus. Bos yere esinizin kafasini yiyip de tribal hallere girmeyin bence. Bazi seyleri siz asin. O kadin nasil kocasini kullanmiyorsa bazi seyler icin siz de kullanmayin. disinii gosterin biraz. Oyle naza cekeceginize esinizle fistik gibi boy gostereceksiniz. Ondan sonra cok oturursunuz daha evde.

Gruptan diğer kişilerle hep görüşüyorum bu kızla bitek görüşmüyorum o da grubu açtığı için beni almamış

aslına bakarsan o kadar yakın arkadasların eslerı bırbırlerıne tavırlı olmazlar....beraber vakıt gecırmeyeceksınızde kımle gecıreceksınız...ama kız cıddıye alınmayacak bırıyse esınde bunu anlamalı gıtsın arkadsasıyla gorussun senın olmadıgın yerde onun karısının ne ısı var....esın neyın kafasını yasıyo tamam canım hoslanmıyosan bende gıtmem sonra ahmetle gorusuruz demesı lazım....

Ben yüzyüze konusamıyorum ya cok sinirleniyorum olmıcak şeyler sölüyorum yada susup kalıyorum en sevmediğim huyum acaba mesaj mı atsam kocama ne hissettiğimi anlatan
ben çok üzüldüm haline canım
kendim yaşamış gibi hissettim ya
eşin okkalı bi dersi hakediyor açıkçası
ama erkeklerin ne kadar üstüne gidersen o kadar ters teper
ama bende sen gibi aynı durumları yaşadım
eşimin arkadaşlarının hanımlarıda böyle garip davrandılar
tek fark ben hep destekçi oldum
biz eşimle ayrıldık askerdeyken bunlar kaynanama gidip kuyumu kazdılar
ben hiç sesimi çıkarmadım sonra sonra o arkadaşlar eşlerine uydular
şimdi hiç biriyle görüşmüyoruz
bu kadar içten pazarlıklı insanlardan kurtulursun merak etme
ama ben eşimin yanında hep girdim bu ortamlara yanında oldum
bence olmalısın

E ama be gelmeyeyim demişsiniz. Eşlerinizden sizin düşüncelerinizi okumasını beklemeyin. Öyle demesini istemiştim, böyle davranmasını istemiştim demek yerine ne istediğinizi direkt söyleyin. Eşim arkadaşımdan ya da eşinden hoşlanmasa ve ben gelmek istemiyorum dese ben de ısrar etmem ona. Canını sıkmak, zor durumda bırakmak istemem, gelme o zaman derim. Bunun üzerine bir de bana neden bensiz gittin diye trip atarsa da canına okurum. Burda sıkıntı sizden kaynaklanmış bence eşinizden değil.

Ya ne olursa olsun eşinizi yalnız bırakmayın, ya da sizsiz gitti diye tribe girmeyin.

Bu insanlar, hatta esiniz de dahil, niye sizi dahil etmek istemiyor, orasi onemli. Belli ki var bir seyler. Kendinizi sorgulayin. Bir de gelmicem melmicem deyip, sonra trip atmalar filan... Itici bunlar. Millet cocuk eylemeye evlenmiyor. Gelmek istemeyene "sen bilirsin" derim ben de, hic naz cekmeyi de cektireni de sevmem. Biraz olgun davranin siz de.

Tam da şımarıcak günü bulmuşsunuz aferin haksızsınız kusura bakmayın.

Aslında gelmeyeyim demene tamam demekten öteye bir de "sen gelmesen daha iyi zaten" demiş ya.. Ben orada bir durdum yani..Nasıl yani?!!!

Aslında gelmeyeyim demene tamam demekten öteye bir de "sen gelmesen daha iyi zaten" demiş ya.. Ben orada bir durdum yani..Nasıl yani?!!!
Çünkü kadın o ortamda olduğu zaman belli ki adam geriliyor. Gelmesen daha iyi olur ben de keyifli vakit geçiririm demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…