Saç Kesim Şekilleri kim buna cesaret edebilir ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yarısına kadar bnde ızledım canım ama aanlamadım sen neden sok oldun sacını kestıren bı kız var???

ya aslında izlerken biraz gerildim ben o ne biçim kesim.bağladı bağladı kesiverdi.ama saçın cidden kesilmesi gerekiyormuş bence,o ne öyle dümdüz katsız kalçaya kadar uzun samara morgan gibi.ama böyle kesilmemeliydi,çok kısa oldu,saç kalmadı resmen kafasında.beğenmedim yeni saçlarını kızın

valla arkadaşlar ben ilk gördüğümde aklıma inanın ki sanki at kuyruğu gibi kıl gördüm ayyyy çok kötüydü yaaaa valla iyiki kestirmiş saçını çok kötüydü yani haaa şurası bi gerçek o saçtanda iyi perukluk malzeme çıkarmış yanii :))))

kızın bence bu halı daha guzel. resmen arkasında kocaman bır at kurugu tasıyormus.benım saclarım omuzlarımda. cesaret etsem 3 numara ıstıyorum ama korkuyorum kafa yapım uygun olurmu dıye :)

Merhaba,bence saçlarını satacak.Biliyorsunuz bu işte çok para var.Anladığım kadarıyla boya da yoktu saçlarında.Dünya para alır:)

waw gerçekten kızda iyi cesaret varmış.yani tek seferde o kadar kısa kestirmeye cesaret etmesi takdire şayan bence.yani omuz boyunda kestirip bir baksa beğenmeğip o kadar kısa kestirse tamamda.güzel bir paylaşım.

bunun aynısını yaptım ben.ani bi kararla gittim kalçama gelen saçlarımı bu kızdan daha kısa kestirdim erkek gibi.ondan sonra da saçımı bi daha kısa kestirmeye tövbe ettimtekrar uzatana kadar anam ağladı

bence en güzel saç kesim modeli hani şu kuzey güneydeki zeynep varya dün tekrarını izledim onun ordaki gibi omuz hizasından biraz daha uzun çok hoş duruyor cesaretim olaydı yaptırırdı öyle de anca uzatınca insan kıyamıyor bir anda.

Merhaba,bence saçlarını satacak.Biliyorsunuz bu işte çok para var.Anladığım kadarıyla boya da yoktu saçlarında.Dünya para alır:)

Yoo bilmiyoruz. :)))

Bildiğim kadarıyla 50' ye 100' e satan var. Karlı bi iş gibi görünmüyor. :)

Açıkçası ben de bi gün bi çılgınlık yapıp bu kadar kesmeyi düşünüyorum. :))

Ha bu arada kısa haliyle çok hoş oldu. :) haircut on redhead long to short pixie ( make sure to like and comment) - YouTube

Nurten doğru söylüyor, benim kuzenim kaynak - çıtçıt işinde. Kilo fiyatlarını bazıları satış fiyatı olarak algılıyor. Satmak isteyen olursa özele mesaj atsın adresini verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…