arkadaşlar merhaba,uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım : )) ve bir video paylaştım sizlere.bende yaklaşık 2,5 ay önce saçlarımı kestirdim ama izleyince şok oldum resmen.izleyince sizde şok olacaksınız bence.
ya aslında izlerken biraz gerildim ben o ne biçim kesim.bağladı bağladı kesiverdi.ama saçın cidden kesilmesi gerekiyormuş bence,o ne öyle dümdüz katsız kalçaya kadar uzun samara morgan gibi.ama böyle kesilmemeliydi,çok kısa oldu,saç kalmadı resmen kafasında.beğenmedim yeni saçlarını kızın
valla arkadaşlar ben ilk gördüğümde aklıma inanın ki sanki at kuyruğu gibi kıl gördüm ayyyy çok kötüydü yaaaa valla iyiki kestirmiş saçını çok kötüydü yani haaa şurası bi gerçek o saçtanda iyi perukluk malzeme çıkarmış yanii :))))
kızın bence bu halı daha guzel. resmen arkasında kocaman bır at kurugu tasıyormus.benım saclarım omuzlarımda. cesaret etsem 3 numara ıstıyorum ama korkuyorum kafa yapım uygun olurmu dıye :)
waw gerçekten kızda iyi cesaret varmış.yani tek seferde o kadar kısa kestirmeye cesaret etmesi takdire şayan bence.yani omuz boyunda kestirip bir baksa beğenmeğip o kadar kısa kestirse tamamda.güzel bir paylaşım.
bunun aynısını yaptım ben.ani bi kararla gittim kalçama gelen saçlarımı bu kızdan daha kısa kestirdim erkek gibi.ondan sonra da saçımı bi daha kısa kestirmeye tövbe ettimtekrar uzatana kadar anam ağladı
bence en güzel saç kesim modeli hani şu kuzey güneydeki zeynep varya dün tekrarını izledim onun ordaki gibi omuz hizasından biraz daha uzun çok hoş duruyor cesaretim olaydı yaptırırdı öyle de anca uzatınca insan kıyamıyor bir anda.
Nurten doğru söylüyor, benim kuzenim kaynak - çıtçıt işinde. Kilo fiyatlarını bazıları satış fiyatı olarak algılıyor. Satmak isteyen olursa özele mesaj atsın adresini verebilirim.