Kim bu vahşi katil?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$muhasebeciye-45-bicak-darbesi--4562655.Jpeg

Elazığ’da bir muhasebecinin yanında çalışan evli 1 çocuk babası Fikret Pehlivan, dün akşam kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

İncelemede şok detay ortaya çıktı. Pehlivan'ın vücudunda 45 bıçak darbesi var. Polis, şimdi bu vahşi cinayeti işleyen kişiyi arıyor.

Dün akşam geç saatlere kadar eve gelmeyen Fikret Pehlivan’ın (27) eşi Bahar Pehlivan, saat 03.00’da polisi arayarak kayıp başvurusunda bulundu. Polisin arama çalışmaları devam ederken, bugün saat 06.00 sıralarında Çayda Çıra Mahallesi’nde TOKİ konutlarının yanındaki boş arsada, bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Olay yerine gelen polis, kanlar içindeki cesedin kayıp Fikret Pehlivan’a ait olduğunu belirledi.

Bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilen Fikret Pehlivan’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Elazığ eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede Pehlivan’ın vücudunda 45 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. milliyet

45 kez bıçaklamak neyin hırsı bu, çok güzel bir aileymişler

kim bilir altından ne çıkacak...

geçenlerde bir film izlemiştim. çok bıçak darbeleri vardı. darbeler onu geçmedi ama benim için bayıldı. dedim ki kendi kendime bu sapkın katiller 10-20-30 kez nasıl bıçaklayabiliyor. nasıl bir kafadır. bu da 45 kez bıçaklamış. insan zaten iki bıçaktan sonra kendine gelir. afallar. 45 ne yahu...

Back