Bizde dayına ınanıyoruz merak etme kakao!önüne gelen ocak açmış kurmuş..ama şunu söyliyeyim kızlar benim dayım koyu ülkücüdür ve hani o ülkücüler yaptı denilen olaylarda bana asla yiğenim bizler değiliz onlar der ve bende dayıma inanıyorum ..
ee sare bizde bunun savaşını vermıyor muyuz..tebi canım, siz çekin ciks takım elbiseleri, oturduğunuz yerden karıştırın ortalığı, garibanın askeri polisi toplasın arkanızı.
oldu.
itiraz ediyomuyum huysuz ?ee sare bizde bunun savaşını vermıyor muyuz..
Zaten onalrı oraya salanların ardında takım elbıselı beyaz coraplı adamların oldugunu basbas bagırmıyor muyuz ?
itiraz ediyomuyum huysuz ?
önüne gelen ocak açmış kurmuş..ama şunu söyliyeyim kızlar benim dayım koyu ülkücüdür ve hani o ülkücüler yaptı denilen olaylarda bana asla yiğenim bizler değiliz onlar der ve bende dayıma inanıyorum ..
Ankara'nın Osmanlı Spor Kulübü , Ankara'da yapılan Osmanlı Stadı...Eski patronum ankara başkanı. Ben bunlar kendi arasında eğleniyor diye düşünmüştüm. İŞ bu kadar ciddiymiş demek ki
Evladım olmadığını için evlatlarımı sokağa çıkarmam diyor adam ama evladı olanlar anlamıyor işte naparsın....Belkide eskiden hatalar yapmış olabilirler, yaşım gereği şayit olmadım ama okuduğum kadarıyla az çok bilgilendim.Ne kadar doğrudur okuduklarımda tabiki bilemem. Ama ben MHP'yi pkk karşısındaki net durusundan dolayı taktir etmişimdir. Yine de öyle son derece sağduyulu davranıyorlar son dönemlerde. Bahçeli sürekli çağrıda bulunuyor galyana getirmio en azından.
Evladım olmadığını için evlatlarımı sokağa çıkarmam diyor adam ama evladı olanlar anlamıyor işte naparsın....
dayım koyu mhp lidir onunla sohbet etsen valla öyle bir anlatışı varki böyle hararretli.. gidip oy veresi gelir insanın .. babamda bir zamanlar mhp ye verirdi oyunu sonradan refah partisi ve sonradan akp.. hani şu olaylar oluyor ve ülkücü gençlik yaptı deniliyor yaa işte dayımm hep söyler şunu biz yaptık ama şu bizim değil diye..Belkide eskiden hatalar yapmış olabilirler, yaşım gereği şayit olmadım ama okuduğum kadarıyla az çok bilgilendim.Ne kadar doğrudur okuduklarımda tabiki bilemem. Ama ben MHP'yi pkk karşısındaki net durusundan dolayı taktir etmişimdir. Yine de öyle son derece sağduyulu davranıyorlar son dönemlerde. Bahçeli sürekli çağrıda bulunuyor galyana getirmio en azından.
sorma matmazel, okadar çokki bunlardani hdp binalarını yakanların arasında hdplilerde varmış, artık insan 3 kere gözüyle şahit olmadığı bişeye inanmamalıEki Görüntüle 1629290
Bunlarda varHDP ve MHP okurda bu kadar dengesizlik olur mu dunde paylastim bu resmi
Araya sizip kiskirticak ortaligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?