- 15 Şubat 2024
- 13
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi kizlarlasohbet
-
Anne sütü mü alıyor sadeceBebeğim 50 günlük doğum kilosu 3350 gram şu an 5100 gram normal mi
Gayet normal maşaAllahBebeğim 50 günlük doğum kilosu 3350 gram şu an 5100 gram normal mi
Şaka gibi bir yorumbenim oğlum 30 günü dolunca sizin çocuğun aldığı kadar almıştı. Anne sütü ile besliyordum
Siz yanlış anlamışsınuzŞaka gibi bir yorum
Bu bildiğiniz kıyaslama mı ben mi yanlış anladım
Ne alaka kıyas ya kadın fikir sahibi olsun diye yazdım.Şaka gibi bir yorum
Bu bildiğiniz kıyaslama mı ben mi yanlış anladım
Kadının bebeği 50 günde 1750 almış. Siz gelmiş diyorsunuz ki benim bebeğim 30 günde bu kiloyu aldı. Hem de anne sütü (!!!)Ne alaka kıyas ya kadın fikir sahibi olsun diye yazdım.
Regl günündesiniz sanırım bu asabiyet neden?Kadının bebeği 50 günde 1750 almış. Siz gelmiş diyorsunuz ki benim bebeğim 30 günde bu kiloyu aldı. Hem de anne sütü (!!!)
Çok ayıp !!
En sütlü en mükemmel anne sizsinğz tamam
Ben de o arkadaş gibi düşünüyorum. Kilosu normal mi diye başlık açan birine normal ya da değil demek yerine kendi bebeğinin daha kısa sürede sadece anne sütüyle o kiloyu aldığını yazmış. Kıyas konusunda katılıyorum. Bebeği için en iyisini yapmaya çalışan ve endişe edip başlık açan birine bu tarz yorum yapılmamalı.Regl günündesiniz sanırım bu asabiyet neden?
Anne sütü alan bebek obez olmaz ne kadar kilo alırsa alsın.Bence o yüzden iç rahatlatmak için yazmıştır.Ben de o arkadaş gibi düşünüyorum. Kilosu normal mi diye başlık açan birine normal ya da değil demek yerine kendi bebeğinin daha kısa sürede sadece anne sütüyle o kiloyu aldığını yazmış. Kıyas konusunda katılıyorum. Bebeği için en iyisini yapmaya çalışan ve endişe edip başlık açan birine bu tarz yorum yapılmamalı.
Konu sahibi; kilo alımı gayet güzel. Asıl 30 günde 1750 kilo alan bebek normal değildir. Çok hızlı gidiyordur.
Siz olayı tam anlayamadınız sanırım.Anne sütü alan bebek obez olmaz ne kadar kilo alırsa alsın.Bence o yüzden iç rahatlatmak için yazmıştır.
Ben kötü niyetli yazdığını düşünmüyorum.
Yetip yetmediği konusunda endişeli olsaydı,kilosu fazla mı diye başlık mı açardı sizce?Siz olayı tam anlayamadınız sanırım.
Hanımefendi açık açık diyor ki “ben 1 kilo 750 gramı 30 günde aldırdım,sen 50 günde aldırmışsın,hem de anne sütü ile”
Kusura bakmayın ama bu anlama çıkıyor.
Niye detay veriyorsun. Normal de geç.
Konu sahibi zaten yetip yetmediği konusunda endişeli ki başlık açmış.
Ne farkeder ya Allah aşkına bunu okuyan kal anne var yine de yazılmazYetip yetmediği konusunda endişeli olsaydı,kilosu fazla mı diye başlık mı açardı sizce?
şaka gibisiniz.Ne farkeder ya Allah aşkına bunu okuyan kal anne var yine de yazılmaz
Maşallah ne güzel darısı bana benim bebeğim zayıf maalesef nedenini bilemiyorum anlayamiyorum, 3000 gr doğdu 2800 indi şuan 3 aylık olmasına bi hafta var 4,600 gr ayda ortalama 600 gr almış yani . Doktorumuz geride dedi ve haklıda . Günde 8 biberon içsin dedi (100cc) ben 4/5 zorla içiriyorum. İlk bir buçuk ay anne sütü içti sonra azalarak bitince 2 aylık olmasına 10 gün kala mama ya geçtim . Şuan durumlar böyle . Sizin bebeğiniz iştahlı mıydı acabaBebeğim 50 günlük doğum kilosu 3350 gram şu an 5100 gram normal mi
Bana sağlık ocağında ayda en az 500 gr almalı demişlerdi. Anne sütü için konuşuyorum tabi, mama için durum değişiyor olabilir. Ama bence sağlıklı ortalamalar içerisindeyse her bebeğin gelişimi ve genetiği farklı sonuçtaMaşallah ne güzel darısı bana benim bebeğim zayıf maalesef nedenini bilemiyorum anlayamiyorum, 3000 gr doğdu 2800 indi şuan 3 aylık olmasına bi hafta var 4,600 gr ayda ortalama 600 gr almış yani . Doktorumuz geride dedi ve haklıda . Günde 8 biberon içsin dedi (100cc) ben 4/5 zorla içiriyorum. İlk bir buçuk ay anne sütü içti sonra azalarak bitince 2 aylık olmasına 10 gün kala mama ya geçtim . Şuan durumlar böyle . Sizin bebeğiniz iştahlı mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?