kızlar boyum 1 66.kilom da 58 diiii
4 hafta öncesine kadar.ve şuan 64 üm çewremde herkes kilo aldın diyor bunu demeleri normal çünkü doğru olan bu.ama rahatsız oluyorum yaa meğer herkesin gözü vücudumdaymış.bi an önce wermek istiyorum bu fazlalıkları.ve gece bi karar werdim 55 kilo olmaya..ve sözümden cayamamak için çok büyük bi söz werdim.Allaha söz werdimm..hergün mezdeke oynayacamm en az 4 şarkıya.yürüyüş yapacamm (bu aralar çok az su içtim bide psikolojik boşluklarımı yemekle çözümledim ve nurtopu gibi kilolarım oldu)inşallah bi an önce güzel bi fiziğe kavuşurumm sevgilime kilo aldım ya off dedim olsun çok yakıştı diyor karizmam çizildi =) ay ağlanacak halime gülüyorum.gece gece saçmalamış olabilirimm ama cidden kafama çok taktım ya inşallah kurtulurum fazlalıklardan
üzülme çok kilo almamışsın hemen telaş yapacak bir şey yok.ama şimdiden önlem almak istemen güzel bir şey.
akşam yemeğini 6 dan sonra yememeni,bol su içmeni(fakat suyu ayakta içmemelisin),yediğin yemeği bolca çiğnemeni(sindirimi daha kolay oluyormuş),mümkünse yürüyüş yapmanı,ve eğer kabızlık sorunun varsa bitki çaylarını nacizane olarak tavsiye edebilirim.
bak sevgilinde beğeniyormuş seni.çok takma kafanı.
[B]Böle durumun erken farkına varıp önlem alan insanlara bayılırım.Bende böle farkına varsaydım durumun sımdı bu durumda olmazdım.Bence panık yapma yedıgıne ıctıgıne dıkkt et ve elınden geldıgınce spor yapmaya calıs kılolar bedenıne oturmadan kolaylıkla vereceksın emınım.kolay gelsın...[/B]
bence çok kilo almışsın acilen vermen gerekiyor 6 kilo ne demek. ben de doğum kilolarını vermekle uğraşıyorum. yaptığım şeyleri yazayım yeşil çay su ekmeği hayatından çıkar çıkaramazsanda çok az miktarda ye. her şeyi belirli ölçülerde ye. doyana kadar yeme. sabahları açkarnına ılık su içerisine limon sirke bal akşam yatarkende bunu uygula. yeşil elma ara öğünlerde . birde akşam 6 dan sonra yeme. altıdan sonra yemeyince insan çok hafif oluyor. sabah karnım dümdüz oluyor ne güzel. sabahları nnesfite başladım arada bir normal kahvaltı yapıyorum az ölçülerde. belki yardımcı olmuşumdur.
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.bugün elma sirkesi ve yeşil çay aldım.elma sirkesini kokusundan dolayı içemedim ama yeşil çayı içebiliyorum
Yeşil çay içiyorum bende çok memnunum ve günde 2,5 lt su içiyorum.Lavaboya gitmekten bıktım ama ertesi sabah tartıdaki oynamayaı görünce çok seviniyorummmmmmmmm