- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Her gece uyumadan önce bebe bisküvisi, muz, ceviz, hindistan cevizi (baharat olan) ve sütü karıştırıp ye. İlaveten pekmez de koyabilirsin ama ben sevmediğim için kullanmadım. Bana 1 ay da 6 kilo aldırdı
Ben ne kadar yemek yersem yiyeyim asla kilo alamıyorum. Bir arkadaşım önermişti. Denedim işe yaradı 44 kiloydum, 50 oldum. İstediğim kilo buydu. Ulaşınca bıraktım.Kaç kiloydün acaba? Hic mi kilo alamiyordun
Tam ölçü yazar misin denemek istiyorumBen ne kadar yemek yersem yiyeyim asla kilo alamıyorum. Bir arkadaşım önermişti. Denedim işe yaradı 44 kiloydum, 50 oldum. İstediğim kilo buydu. Ulaşınca bıraktım.
Teşekkür ederim canimBebe bisküvisiyle cevizi canım ne kadar isterse o kadar koydum bazen az bazen çok o yüzden sen kendine göre ayarla. Onun dışında yarım muz, bir tatlı kaşığı hindistan cevizi. Sütte bisküviye bağlı aslında vıcık vıcık olacak kadar değil de bebek maması kıvamında koydum. Pekmez de koymak istersen o da bir çorba kaşığı. İnşallah işe yarar canım ama düzenli olarak kullan
Baktirdim herseye tum tahliller yapildi dahiliyede dr inanamadi tum degerlerim normal nasil olur bu zayiflikla dedi o diyetisyene gonderdi i bi liste verdi sabah o ogle bu aksam bu diye uymaya calistim ama cocuktan dolayi cok aksadi cok etkiliyo bni bu olay kendimi begenmiyorum sevmiyorum bebek biskuvisi karsimini deniycem ama evde bol bol bebek biskuvisi varrrrTiroitlere falan baktırdın mı ?
Canım slm seni en iyi ben anlarim ama şükür o günleri geride bıraktım diyetisyene git mama versin sana zaten yiyoruz kilo alamaiyoruz daha ne listesi veriyorlar vücuduna protein yüklemesi yapması lazim ben kullandım 10 kilo aldım şükür şuan çok iyiyimBaktirdim herseye tum tahliller yapildi dahiliyede dr inanamadi tum degerlerim normal nasil olur bu zayiflikla dedi o diyetisyene gonderdi i bi liste verdi sabah o ogle bu aksam bu diye uymaya calistim ama cocuktan dolayi cok aksadi cok etkiliyo bni bu olay kendimi begenmiyorum sevmiyorum bebek biskuvisi karsimini deniycem ama evde bol bol bebek biskuvisi varrrr
Canım slm seni en iyi ben anlarim ama şükür o günleri geride bıraktım diyetisyene git mama versin sana zaten yiyoruz kilo alamaiyoruz daha ne listesi veriyorlar vücuduna protein yüklemesi yapması lazim ben kullandım 10 kilo aldım şükür şuan çok iyiyim
Tekrar diyetisyene git canım pes etme mamalar var cl yüklemesi yapıyorlar kesin ve net kilo alırsın evet dalga geçiyorlar bide her kez herşeyi diyor işdeDiyetde ise yaramadi ne yapsam alamadim artik pes ettim inanki psikolojim bozuldu resmen
Diyetisyen tek klasik liste verdi hlbirakti ne gel takip edecez falan hic bise demeden yolladi kisaca umursamadi bide ne guzel zayifsin snn gibi olmak isteyen cokk kisi var diyobana
Tekrar diyetisyene git canım pes etme mamalar var cl yüklemesi yapıyorlar kesin ve net kilo alırsın evet dalga geçiyorlar bide her kez herşeyi diyor işde
MerhabaBebe bisküvisiyle cevizi canım ne kadar isterse o kadar koydum bazen az bazen çok o yüzden sen kendine göre ayarla. Onun dışında yarım muz, bir tatlı kaşığı hindistan cevizi. Sütte bisküviye bağlı aslında vıcık vıcık olacak kadar değil de bebek maması kıvamında koydum. Pekmez de koymak istersen o da bir çorba kaşığı. İnşallah işe yarar canım ama düzenli olarak kullan
Bilemiyorum ki hiç dikkat etmedim bi dene istersenMerhaba
Ben sütü kokusundan dolayı tüketemiyorum bu tarifte süt tadı ve kokusu oluyormu denemek istiyorum süt olduğu için yapamıyorum
Deneyeyim sütü az koyup muzu arttırmayı düşündüm cici bebe ıslansın yeter. Umarım işe yararBilemiyorum ki hiç dikkat etmedim bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?