kilomm

Peki bunlarin tedavisi nasil oluyor

Sabah sekizde cok yagli yagli bogrek pogca fazlasiyle yerim, 12 de ogle yemegimi cok iyi yerim, 4 bucuk gibi burgere gider butun menuyu bitiririm aksam eve geldigim de mutlaka tavuk veya kirmizi et yerim gecede tost yeyip oyle yatarim aslinda

Allah'im hayal gibi benim için yiyip kilo almamak :) Umarım istediğin kiloya ulasirsin canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece gece sinir oldum bak şimdi bende yiyorum yiyorum kilo aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktora gitmen lazim. Belki de besinleri vucudun emmiyor, yada tiroidin var. endokronoliji ve gastroentrolojiye gitmeni tavsiye ederim.

Sabah sekizde cok yagli yagli bogrek pogca fazlasiyle yerim, 12 de ogle yemegimi cok iyi yerim, 4 bucuk gibi burgere gider butun menuyu bitiririm aksam eve geldigim de mutlaka tavuk veya kirmizi et yerim gecede tost yeyip oyle yatarim aslinda

Cennet gibi. :)

Ne varki kilon gayet iyi ..aybı boydayız 55 kiloyum 2-3 kilo daha verebilirim bile..eskiden bu boyda 44 kiloydum o zaman cidden bende çok rqhatsızdım sma bence 1.70 boya 50 kilo ideal model gibi..

Peki bunlarin tedavisi nasil oluyor
Canım kan tahlili ultrasyon derken hipertroidi olduğumu öğrendim. Hormonlarimin dengede tutulması için ilaç tedavisi başlattı doktorum. Suan kilo vermem durdu. Hatta yine 3 kilo aldım. Yani net kaybim 8 kilo. Sendeki kilo alamama sorunu hormonlardan kaynakliysa endokrinoloji de belli olur zaten. Bi görün istersen.

Tesekkur ederim

doğru düzgün yemek yiyemediğim halde kilo alıyorum. troid bezlerim aşırı çalışıyormuş.

Benim de tiroidlerim fazla çalışıyor kilo almıyorum bu işin bir çözümü yok mu

radyoiyot denilen ağız yolu ile alınan bir ilaç varmış kullanan var mı acaba?

diyetisyene gidin mama versin süper çözüm ben bu sayede aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…