Ben direk endokrinolojiye basvurmustum. Geçen yıl baya kilo vermiştim 6-7 ayda 11 kilo. kenliginden gidiyor sanmıştım bir sevinçle ama malesef troidin fazla calismasindanmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah sekizde cok yagli yagli bogrek pogca fazlasiyle yerim, 12 de ogle yemegimi cok iyi yerim, 4 bucuk gibi burgere gider butun menuyu bitiririm aksam eve geldigim de mutlaka tavuk veya kirmizi et yerim gecede tost yeyip oyle yatarim aslinda
Allah'im hayal gibi benim için yiyip kilo almamak :) Umarım istediğin kiloya ulasirsin canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1.71 boyundayim 49 kiloyum 4 yildir 50 bile olamadim asiri yemek yiyorum ama kilo alamiyorum sipraktin kullandim dahada fazla yedim ama hic bir sekilde kilo alamiyorum. Giydigim hic birsey yakismiyor biktim bu durumdan. Sizin bi oneriniz var mi spor disinda. Simdiden tesekkurler
Sabah sekizde cok yagli yagli bogrek pogca fazlasiyle yerim, 12 de ogle yemegimi cok iyi yerim, 4 bucuk gibi burgere gider butun menuyu bitiririm aksam eve geldigim de mutlaka tavuk veya kirmizi et yerim gecede tost yeyip oyle yatarim aslinda
1.71 boyundayim 49 kiloyum 4 yildir 50 bile olamadim asiri yemek yiyorum ama kilo alamiyorum sipraktin kullandim dahada fazla yedim ama hic bir sekilde kilo alamiyorum. Giydigim hic birsey yakismiyor biktim bu durumdan. Sizin bi oneriniz var mi spor disinda. Simdiden tesekkurler
Canım kan tahlili ultrasyon derken hipertroidi olduğumu öğrendim. Hormonlarimin dengede tutulması için ilaç tedavisi başlattı doktorum. Suan kilo vermem durdu. Hatta yine 3 kilo aldım. Yani net kaybim 8 kilo. Sendeki kilo alamama sorunu hormonlardan kaynakliysa endokrinoloji de belli olur zaten. Bi görün istersen.Peki bunlarin tedavisi nasil oluyor
Cennet gibi. :)
Canım kan tahlili ultrasyon derken hipertroidi olduğumu öğrendim. Hormonlarimin dengede tutulması için ilaç tedavisi başlattı doktorum. Suan kilo vermem durdu. Hatta yine 3 kilo aldım. Yani net kaybim 8 kilo. Sendeki kilo alamama sorunu hormonlardan kaynakliysa endokrinoloji de belli olur zaten. Bi görün istersen.
Ne varki kilon gayet iyi ..aybı boydayız 55 kiloyum 2-3 kilo daha verebilirim bile..eskiden bu boyda 44 kiloydum o zaman cidden bende çok rqhatsızdım sma bence 1.70 boya 50 kilo ideal model gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?