Bir de şöyle bir durum var aslında sahip Olduğum çok iyi bir mesleğim var sadece şu an işimi Yapmıyorum ki istediğim anda işime dönebileceğimi,çok başarılı olabileceğimi biliyor.artıl şöyle düşünüyorum benim eşim beni kıskanıyor (başarımı),ve beni bu şekilde ezmeye çalışıyor.Gece horlamaz mi bu adam, ayagi kokmazmi, terlemezmi mukemmel yani bi kusurlu sizsiniz..
allahdan korksun,ya insanin basina ne gelecegi bellimi bir is kazasi bir ev kazasina bakar..
kilo verilir, kalp onarilmaz ama..bence siz onun agzinin payini iyi verememis siniz..sizinle boyle konusamaz, beyenmiyorsa aynaya baksin..kendisi jön galiba
Sorun boşanmakta değil,Boşanırsam naparım ne ederim,nasıl geçinirim,onsuz yapamam gibi dertlerim yok çok şükür ama kalp kırıklığı var,verilen Sözlerin tutulmayışı var,bir insan nasıl bu kadar değişir cümlesinin kurulmuş olması varBenim kocam böyle yapsa istediği gibi boşayabilirdi beni. Beni beğenmeyeni ben hiç beğenmem.
Bunlar çok normal. Sizin yerinizde hangi kadın olsa bu şekilde hissederdi zaten. Ben olsam benim de umutlarım yıkılırdı ve kalbim kırılırdı. Ama sizin yeterince güçlü bir kadın olduğunuz ve bu kalp kırıklığını elinizden geldiğince geçirebileceğiniz kanısına vardım ben.Sorun boşanmakta değil,Boşanırsam naparım ne ederim,nasıl geçinirim,onsuz yapamam gibi dertlerim yok çok şükür ama kalp kırıklığı var,verilen Sözlerin tutulmayışı var,bir insan nasıl bu kadar değişir cümlesinin kurulmuş olması var
Hayatında başka birisi yok mesela bundan adım gibi eminim,ben onu üzecek,sıkacak hareketlerde de bulunmam,başkası olsa bahane arar diyorum ama o da yok eminim.beraber dışarda işimiz olduğunda da giyeceğim kıyafete karışır daha kilolu gösteriyor inat mı yapıyosun vs yani diyeceğim kilo sorununu herseyde belli ediyo zaten yüzüme.diyet yapacağım zaman da dalga geçiyor verebilecekmiş gibi sanki diye sürekli aşağılanmaktan da bıktım açıkcası
Çok tşk ederim,hayatta hiç bir şey vazgeçilmez değildir diye düşünüyorum ben,Çocuğum için üzüldüm ama şimdide diyorum ki bu karakterde bir babayla büyüyeceğine babasını arada sırada Görsün yeterBunlar çok normal. Sizin yerinizde hangi kadın olsa bu şekilde hissederdi zaten. Ben olsam benim de umutlarım yıkılırdı ve kalbim kırılırdı. Ama sizin yeterince güçlü bir kadın olduğunuz ve bu kalp kırıklığını elinizden geldiğince geçirebileceğiniz kanısına vardım ben.
Bunu gercekten çok istiyorum bakalım dediğim gibi elimden geleni değil çok daha fazlasına gayret edicem sonuç inş dediğiniz gibi olur ve ben beni kendince Aşağılamaya kalkan adama en güzel cevabı veririmBence eşinizden biraz izin isteyin hemen boşanmayalım bi kaç sonra diyin çocuğu bahane edin vs,sonra o fazlalıklardan kurtulup eski işinize dönün ve finali yapın artık yanına yakışmadığını söyleyip tekmeyi basarsınız :)
Hiç zor değil bence inanmak yeterli ki kadınlar çoook güçlüdür ve o lafı ona yedireceğinize eminim
lütfen bunu yapın :)
Sorun kilo değil demekki onun olmayan karakteriymişyani çözülmeyecek bir şey değil eğer sorun kiloysa ama neden hemen boşanmayı düşünüyor ki?
Doğum yapalı 10 ay oldu zaten gerçekten çok erken,kendimi de tamamen salmış Değilim.ama insan takacak bişi buldumu takıyo işteBence esiniz kilo konusunu bahane etmis. Mumkunse bir sure ayri yasamanizi tavsiye ederim (yabanci ulkelerin cogunda bosanmadan once 1-5 yil arasi ayri yasama zorunlulugu var mesela - onlarda yasal bir medeni hal olusuyor "seperated" diye ve o surenin sonunda halen bosanmak istiyorlarsa bosaniyorlar). Ancak esiniz bu ayri yasama surecini bekar hayatina cevirip hosuna da gidebilir bu bir risk. Anladigim kadariyla sagliksal bir durumunuz yok, kilo verebilirsiniz (herseyden once kendi sagliginiz icin). Dogum yapali ne kadar oldu? Dogum kilolarini vermek biraz zaman alir genelde, sizi kilolu oldugunuz icin dislamasi cok cirkin ve ozru yok. Altinda baska nedenler olabilir.
Bir de hanimlar (hamilelik gibi donemler haric) yanlis anlasilmak istemem ama "hastalikta ve saglikta" yeminini tabi ki hepimiz ettik ancak hasta olmak ve bunun bakim-destek gerektirmesi farkli sey, kendini salmak, kendine bakmamak farkli sey. Benim esim saglikli oldugu halde surekli kilo aliyorsa, bunu farkettigi halde duzeltmek icin cabasi yoksa ben hoslanmam acikcasi. En sevmedigim sey gobekli erkektir
10 ayda dogum kilosu verebilen cok az kadin gordum, hele emziriyorsaniz zaten biraz daha zaman gecmesi gerek. Sizin kendinizi saldiginizi dusunup oyle yazmadim, yanlis anlamayin; siz dogum yapmissiniz. Gebelik gecirmeden, sagliksal gerekce olmadan kendini salmak apayri bir konu. Esinizle iletisiminiz nasil? Konusmayi denediniz mi? Kilo almanin dogal bir surec oldugunu ve kilo vermeyi istediginizi ama bunun pek tabii zaman alacagini anlattiniz mi? Ne bileyim belki de kadinlarin gebelik ve sonrasinda kilolu oldugundan haberi yoktur..? Hislerinizi esinize anlatin, aptal olmadiginizi, herseyin farkinda oldugunuzu, gorsun.Doğum yapalı 10 ay oldu zaten gerçekten çok erken,kendimi de tamamen salmış Değilim.ama insan takacak bişi buldumu takıyo işte
zAten bana bu yapılan haksızlığı unutma ihtimalim yok o yüzden en güzel cevabı zayıfladıktan sonra vericem ona,boşanmayı düşünüyor diye pat diye boşanılmaz illa ki bi süreç olacaktır ve ben bunun Boşanma aşamasına gelmeden fiziğimi değiştirip boşanma nasıl oluyo en güzel yoldan göstericem ona inşEşinden 3,4 ay iste , ve zayıfla. Bunu onun için değil ama kendi huzurun ,özgüvenin.mutluluğun için yap . Zayıfladığın zaman ise süründür. Zayıfladım güzelim bana yakışmıyosn de bence, bende 66 kiloyum şuan :/ ve diyetteyim 1 haftadır. Yaza kadar vermek istiyorum fazlalıkları .bakalım.
Yok cnm neden yanlış anlayayım,sadece kendimi salmadım ama bu kadar anlayışsız bir kocam varmış diye söyledim.ben elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime.kilo konusunda da kendi Arkadaşlarının eşlerini gösteriyor onlarda çocuk doğurdu diye,kadının çocuğu kaç yaşına gelmiş tabii ki normal kilosuna Dönmesi normal.ama kıyaslama yapıyor iste.ben ona söyleyeceğimi söyledim zaten.insansa anlar artık.bana çok büyük bir iyilik,kendine çok büyük bir kötülük yaptığını zamanı gelince anlayacak ben o zamanı bekliyorum şimdi,şimdiye kadar çok şükür hırslandığım,mutlaka yapıcam dediğim herşeyi yaptım bunu da başarıcam10 ayda dogum kilosu verebilen cok az kadin gordum, hele emziriyorsaniz zaten biraz daha zaman gecmesi gerek. Sizin kendinizi saldiginizi dusunup oyle yazmadim, yanlis anlamayin; siz dogum yapmissiniz. Gebelik gecirmeden, sagliksal gerekce olmadan kendini salmak apayri bir konu. Esinizle iletisiminiz nasil? Konusmayi denediniz mi? Kilo almanin dogal bir surec oldugunu ve kilo vermeyi istediginizi ama bunun pek tabii zaman alacagini anlattiniz mi? Ne bileyim belki de kadinlarin gebelik ve sonrasinda kilolu oldugundan haberi yoktur..? Hislerinizi esinize anlatin, aptal olmadiginizi, herseyin farkinda oldugunuzu, gorsun.