Canım sana söyle tavsıye verebilirim evet kılolusun suan ama inandır kendini gidecek bunlar eşin icin degil Sağlığın ve kendın için basta 2. Olarakta tahmın ediyorum aranızda ki heyecan da bitmiş kendini bu halinle de sev ve aranıza heyecan katacak seyler bul derim Evliliğin 4/3 ü bu acıkcasıAsla bırakmazdım tabii,ama kadınların (bir çoğunun) farkı burda işte.diyorum ki fizik değil de sorun ilerde hastalansaydım etseydim hasta diye çekip gidecekti demekki
Maddi durumumuz iyi aslında ama sadece kızıma ve kendine,ben bişi istesem bahaneler üretir,ne gerek var,o güzel değil,gel şimdi sonra bakarsın vs vs,sabah erken Kalktım tempolu yürüyüş yaptım geldim o uyurken.ama sürekli hırslanmam gerekirken motivem Düşüyor.yürüyüşten geldim,kahvaltı hazırladım kahvaltıda telefonu çaldı,bugün yakın bir Arkadaşının nikahı vardı,akşama da yemek olacakmış yine.öyle bir kutlama toplantısı gibi.bana oraya gideceğini söyledi,iş yerinde ki herkes eşli gelicek biliorum.geç gelicem dediçok üzülüyorum,hatta artık diğerleri de anlıcak eşimin beni bilerek getirmediğini diye düşünüyorum,Kafamı böyle Devekuşu gibi toprağa sokasım var o derece utanıyorum
Bebeğiniz ufaksa daha normal verememeniz ben 85 kilo kaldım kızım tam 17 aylıkken vermeye başladım 20 kilo verdim . Şu an 65 im. Merdiven inip çıkarak verdim inanırmısın. :) Ödemi atınca zayıflıyorsun merak etme. Sezeryan olduğum için geç attım ödemi.O kadar çok istiyorum ki tokat gibi bu cevapları vermeye ona.elimden geleni değil,çok daha fazlasını yapıcam inş
10 aylık daha kızım.ben de sezeryan oldum ters dönmemişti bebişim.evde bişiler yapmaya çalışıyorum,bugün itibariylede sabah yürüyüşlerine başladım bakalım
İnş çok tşk ederim gerçekten motive oluyorum böyleDaha erken.. Verirsin.. Hele yazın çok çabuk veriliyor..
Motivasyon önemli.. Salma kendini canım benim..İnş çok tşk ederim gerçekten motive oluyorum böyle