Kilom Yüzünden boşanıyorum :(

Özür dilerim ama eşiniz çekilecek dert değil. Allah düşmanımın başına vermesin. Sinirlendim valla
Bebeğiniz sizin ikinizin parçası. Malesef ki kadınlarda oluyor Yıpranma gerek görsel gerek ruhsal. Bunları nasıl gözardı eder anlayamadım...
Sen verirsin kiloları eminim. Bende veremedim hala. Inanmak ve çalışmak gerekiyor bunun için. Sen kendine hoş Görünmek için vermelisin kilonu. Boşver eşini

Asla bırakmazdım tabii,ama kadınların (bir çoğunun) farkı burda işte.diyorum ki fizik değil de sorun ilerde hastalansaydım etseydim hasta diye çekip gidecekti demekki
Canım sana söyle tavsıye verebilirim evet kılolusun suan ama inandır kendini gidecek bunlar eşin icin degil Sağlığın ve kendın için basta 2. Olarakta tahmın ediyorum aranızda ki heyecan da bitmiş kendini bu halinle de sev ve aranıza heyecan katacak seyler bul derim Evliliğin 4/3 ü bu acıkcası

Kusura bakmayin ama cok terbiyesizmis esiniz ne alaka ya insan biraz kilo vermeniz icin destek olur destek olacagina kostek oluyor bence hirs yapin ve kilo verin kilo verdikten sonrada siz onu takmayin ozaman anyayi konyayi gorur

Bence dışarı cikamiyorsaniz yürüyüş bandı filan alın imkanınız varsa aslında Eşinizin yaptığı büyük terbiyesizlik sauna eşofman filan alın akşam 6.7 sonra yememeye çalışın birde ben daha önce denedim ve büyük faydasını gördüm lahana çorbası diyeti yapın 15 kilo vEtmiştim 20 günde 6 adet kuru soğan buyuklerinden beyaz lahana kapuskalik olandan 2 domates i yeşil biber sofra biberi acı olmayanlar dan 1 demet maydonoz hepsini doğrayın tepesine kadar su koyun Pisince blendirdan çekin tuz atın pişerken limon sıkarak yada sirke katarak yine bilirsiniz ayrıntılar listesi ender Saraç lahana diyeti die int girerseniz çıkar inşallah düzelir yuva niz

Doğumdan önce zayıftım sonra seni gibi oldum.. Eşimin bırak azarlamasını hoşuna gidiyordu tombul haliim. Kızım 1,5 yaşına gelince birden 20 kilo verdiim. Ödemmiş meğersem. Şu an kilo al deyip duruyor ama zayıflayacağım daha..

Maddi durumumuz iyi aslında ama sadece kızıma ve kendine,ben bişi istesem bahaneler üretir,ne gerek var,o güzel değil,gel şimdi sonra bakarsın vs vs,sabah erken Kalktım tempolu yürüyüş yaptım geldim o uyurken.ama sürekli hırslanmam gerekirken motivem Düşüyor.yürüyüşten geldim,kahvaltı hazırladım kahvaltıda telefonu çaldı,bugün yakın bir Arkadaşının nikahı vardı,akşama da yemek olacakmış yine.öyle bir kutlama toplantısı gibi.bana oraya gideceğini söyledi,iş yerinde ki herkes eşli gelicek biliorum.geç gelicem dedi çok üzülüyorum,hatta artık diğerleri de anlıcak eşimin beni bilerek getirmediğini diye düşünüyorum,Kafamı böyle Devekuşu gibi toprağa sokasım var o derece utanıyorum

Sen de onsuz git her yere .. Sorarsa yanıma yakışmıyorsun dersin.. Kısasa kısas. Ateşe ateş.. Sporu bırakma.. Hatta zayıfla yine de gitme onunla bir yere.. Aklı yerine gelsin..

O kadar çok istiyorum ki tokat gibi bu cevapları vermeye ona.elimden geleni değil,çok daha fazlasını yapıcam inş

O kadar çok istiyorum ki tokat gibi bu cevapları vermeye ona.elimden geleni değil,çok daha fazlasını yapıcam inş
Bebeğiniz ufaksa daha normal verememeniz ben 85 kilo kaldım kızım tam 17 aylıkken vermeye başladım 20 kilo verdim . Şu an 65 im. Merdiven inip çıkarak verdim inanırmısın. :) Ödemi atınca zayıflıyorsun merak etme. Sezeryan olduğum için geç attım ödemi.

10 aylık daha kızım.ben de sezeryan oldum ters dönmemişti bebişim.evde bişiler yapmaya çalışıyorum,bugün itibariylede sabah yürüyüşlerine başladım bakalım

Kilodan dolayı boşanmak. Değişik bir bahaneymiş.
Erkeklerin bahane listesine eklenmeli bence.
Üzüldüm açıkcası ama bence çözümsüz bir konu değil. Biraz spor biraz sağlıklı beslenme ile halledersiniz.
Hatta eşinize bol bol şekerli tatlılar ve yağlı yemekler yedirin kendiniz yağsız ve tatlısız bir hayat sürün siz zayıflayın o kilo alsın sizde onu beğenmeyin
Ayıp etmiş eşiniz.

Üzülmeyin desemde üzüleceksin kolondada birsey yok aslinda boyuna göre daha 100 kilonun üzerinde olanlar var onlar insan diilmi bide yeni doğum yapmissin neticede tek başına karar verip de doğum yapmadın hamilelikte normal yani bukadar takıntısı neymis kiloyla eşinin eskiden berimi vardı sanki bana hayatinda başkası varda onu Bahane ediyor gibi geldi ole ufak tefek şeyden boşanma mi olur çocuk oyuncagimi bu küstüm oynamiyorum bune ozaman beyimiz baştan minyon ne yese kilo almayan bir bayanla evlenseydi size haksızlık ediyor sanki kilolular insan diilmi yaşamaya hakkı yokmu bakanlar millet vekilleri bile önemli insanlarin eşleri kilolu olan var durumunu çok çok iyi olanlar sanki buyuz den eslerinimi terkediyorlar bence bahane kendini hiç üzme at gibi giden it gibi gelir bizde bir laf vardır sızıngibi bir insanı bulmus oynuyor

O sana bahane yapıyorsa kilonu sende bastir ozaman yürüyüş bandı alacaksın bebekle cikamiyorum senin derdin gerçekten benim kilom mu yoksa bana açık konuş hayatinda başkası mi varde eğer sadece kiloMSA sende yardım et bana destek ol hertürlü de durumunuzda iyiymiş eğer beni seviyorsan de alacaksın de zaten düzenli bi yürüyüşle hemen verecek sin birazda ekmek yememeye çalış hemen atarsin adam senden geçmişse gözü baskalarindaysa zaten belli eder kendini sakin üzülme hırs yap bak acikti ğin zaman yoğurt ta küçük grisini varya4.5 tane kır karistir ondan ye keser bol su iç en iyi yardimci

kilonu ver 3 ay sabret dıyetını sporunu yap çok güzel ol ve bas tekmeyi ama kılonu vermeden basma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…