Kızmayın da eşiniz çok terbiyesizmiş.3 yıllık Flört sonrası evlendik eşimle.sevgiliyken balık etliydim.evlendikten sonra değil de bebeğimiz olduktan sonra doğum kilolarımı veremedim bir türlü,ne yaptıysam olmadı,1.68 boy,82 kiloyum.sen çok değiştin demeye Başladıktan sonra uğraştım ama veremedim kilolarımı,ailece gittiğimiz yemekler ya da yemek sonrası kahve sohbetlerine giderdik arkadaşlarımızla.şimdi o toplantılara bensiz gitmeye başladı,bana işim var diyip evden gidiyor,sonra arkadaşımdan öğreniyorum Meğerse 3-5 aile beraber bir yerlere gitmişler oturmuşlar herkes Eşiyle gelmiş bir tek ben yokum.bunu bir kez yapmamış.beni sorduklarında işi var,çocuk hasta vs vs diyomuş hep.görümcem Söyledi boşanmayı düşünüyor abim diye,yenge bozmayın yuvanızı dedi.eşimle konuştum Hiç bişeyimiz uymuyor diye bahaneler üretti boşanmak istiyomuş.ne yapmam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yok
Hayatında başka birisi yok mesela bundan adım gibi eminim,ben onu üzecek,sıkacak hareketlerde de bulunmam,başkası olsa bahane arar diyorum ama o da yok eminim.beraber dışarda işimiz olduğunda da giyeceğim kıyafete karışır daha kilolu gösteriyor inat mı yapıyosun vs yani diyeceğim kilo sorununu herseyde belli ediyo zaten yüzüme.diyet yapacağım zaman da dalga geçiyor verebilecekmiş gibi sanki diye sürekli aşağılanmaktan da bıktım açıkcasıkilo vermek zor ama verilemeyecek bi şey değil
bir diyetisyen , biraz yürüyüş tabi bir de kararlı olunca tamam 3 ayda iyi olursunuz
bana kocanız kiloyu bahane ediyor gibi geldi..
Benim ailemde eşimin aileside başka şehirdeler maalesefKuzum yaa.. Öyle bir devirdeyiz ki insan evli kocasından bile ' yanıma yakşmıyorsun' sözünü bile duyar oldu. Ne acı.. Çocuğuna bakacak biri yok mu canım kayınvaliden, annen ?
Demekki herkes icin hastalıkta saglıkta iyi günde kötü günde kelimeleri birsey ifade etmiyor pozitif olarak sana destek olması yardımcı olması gerekirken Üzücü bir durum bende 60 kiloydum şimdi Çocuğum oldu 81 kiloyum daha küçük bebegim belki inş veririm ama bir Erkeğin bunu sana hissettirmesi bile cok kötü o aynı durumda olsa sen bırakır mıydın ? Zannetmiyorum3 yıllık Flört sonrası evlendik eşimle.sevgiliyken balık etliydim.evlendikten sonra değil de bebeğimiz olduktan sonra doğum kilolarımı veremedim bir türlü,ne yaptıysam olmadı,1.68 boy,82 kiloyum.sen çok değiştin demeye Başladıktan sonra uğraştım ama veremedim kilolarımı,ailece gittiğimiz yemekler ya da yemek sonrası kahve sohbetlerine giderdik arkadaşlarımızla.şimdi o toplantılara bensiz gitmeye başladı,bana işim var diyip evden gidiyor,sonra arkadaşımdan öğreniyorum Meğerse 3-5 aile beraber bir yerlere gitmişler oturmuşlar herkes Eşiyle gelmiş bir tek ben yokum.bunu bir kez yapmamış.beni sorduklarında işi var,çocuk hasta vs vs diyomuş hep.görümcem Söyledi boşanmayı düşünüyor abim diye,yenge bozmayın yuvanızı dedi.eşimle konuştum Hiç bişeyimiz uymuyor diye bahaneler üretti boşanmak istiyomuş.ne yapmam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yok
Bence eşine ders vermelisin. Spora başla en azından evde kilo ver hırs yap ver kilolarınıBenim ailemde eşimin aileside başka şehirdeler maalesef
Asla bırakmazdım tabii,ama kadınların (bir çoğunun) farkı burda işte.diyorum ki fizik değil de sorun ilerde hastalansaydım etseydim hasta diye çekip gidecekti demekkiDemekki herkes icin hastalıkta saglıkta iyi günde kötü günde kelimeleri birsey ifade etmiyor pozitif olarak sana destek olması yardımcı olması gerekirken Üzücü bir durum bende 60 kiloydum şimdi Çocuğum oldu 81 kiloyum daha küçük bebegim belki inş veririm ama bir Erkeğin bunu sana hissettirmesi bile cok kötü o aynı durumda olsa sen bırakır mıydın ? Zannetmiyorum
Aslında inanılmaz hırslandım ama iki gündür ağlamaktan yerimden kalkacak halim kalmadı çocuğumun yemeğini zor yediriyorum ama haklısın benim çok daha güçlü olmam gerekiyor sanırım bu dönemBence eşine ders vermelisin. Spora başla en azından evde kilo ver hırs yap ver kilolarını
Kesinlikle öyle çok güçlü ve hırslı olman gerekiyor. Kalk bi kendini toparla ve hemen evliliğini kurtarmak için spora başla..Aslında inanılmaz hırslandım ama iki gündür ağlamaktan yerimden kalkacak halim kalmadı çocuğumun yemeğini zor yediriyorum ama haklısın benim çok daha güçlü olmam gerekiyor sanırım bu dönem
Hayatında başka birisi yok mesela bundan adım gibi eminim,ben onu üzecek,sıkacak hareketlerde de bulunmam,başkası olsa bahane arar diyorum ama o da yok eminim.beraber dışarda işimiz olduğunda da giyeceğim kıyafete karışır daha kilolu gösteriyor inat mı yapıyosun vs yani diyeceğim kilo sorununu herseyde belli ediyo zaten yüzüme.diyet yapacağım zaman da dalga geçiyor verebilecekmiş gibi sanki diye sürekli aşağılanmaktan da bıktım açıkcası