Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiloluyum 4 hftlk hamileyim çok korkuyorum yardımmm
Hayirli olsun. Tek yapman gereken yemeni duzenlemek cok abartmamak bir de gebelik sekerine dikkat kilolu bayanlarda yukselme ihtimali daha fazla. Ama cokta kafana takmamaya calis 3 beyazdan uzak dur yeter ablamda kilolu bir bayan olarak 2 dogum yapti hepside cok saglikli cok seneler sonra verebildi kilolarini. Takilma tadini cikar
arkadaşım evlendi ikinci ayında hamile kaldı ve bayağı kiloluydu çok tatlı bir oğlu var şimdi
stres ve şekerine hatta yüksek tansiyona çok dikkat etmelisin
Beyaz ekmekten uzak durmalisiniz. Cavdar ekmegi ama fazla degil. Sekerden uzak durun tuzu da fazla kullanmayin. Hamur islerinden vazgecin. Ve gebelik diyetisyeninden yardim almaniz gerekebilir
Beyaz ekmekten uzak durmalisiniz. Cavdar ekmegi ama fazla degil. Sekerden uzak durun tuzu da fazla kullanmayin. Hamur islerinden vazgecin. Ve gebelik diyetisyeninden yardim almaniz gerekebilir