Kilolulara damatlık veya nısan ıcın takım elbise nerden alınır?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
Kızalr yardım edin konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bir aksilik çıkmazsa şubat ilk haftası nişanlanacağız sevgilim kilolu daha önce hiç takım elbise giymedi. Bugun bakmış 60 beden ceket oluyormuş, tabı göbekten dolayı 60 beden olmus. Ceket boyu uzun kolları uzun omuzlar bol sadece gobekten ve sımıtlerden dolayı 60 beden. Nısan ıcın takım nereden alacagız ya da dıktırsek daha ıyı olur mu. Alsak zaten ceketın boyu kesılecek kolları kesılecek faln bır suru ıs. Dıktırsek nasıl olur ve kaca mal olur tahmınen takım dıktırmek ve terzı ne kadar zamanda dıker bılgısı olan varsa yardım etsın lutfen..

diktirmek en mantıklısı anlattığına göre. bin liradan fazla tutmaz sanırım:26:

nisanlıgı 4 drop takım elbise satan yerlerden hazır alabilirsiniz kiğılı gibi
sanırım damat tween de de var 4 drop

kuzenim çoooooook kilolu. sarardan almıştı. gömleği, içliği, kuşağıyla birlikte 900 tl.
benim sözlümde kilolu ona da pendikte sıradan bir mağazadan altınyıldızdan aldık. 350 tl

kıgılıden aldık benımkınden daha kılolular varmıs daha buyuk bedenler bıle vardı, sorun cıkmadan tek seferde bulduk her seyını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…