Ay ben kilolu hamile kaldım. 3. Aydayım kilo hamile kalmama engel olmadı şu ana kadarda bir eksisi olmadı ama korkarak devam ediyorum zaten kiloluyum çok kilo almamam lazım. Sanırım eksisi bu
Ay ben kilolu hamile kaldım. 3. Aydayım kilo hamile kalmama engel olmadı şu ana kadarda bir eksisi olmadı ama korkarak devam ediyorum zaten kiloluyum çok kilo almamam lazım. Sanırım eksisi bu
şeker, tansiyon ve doğumda çeşitli zorluklar yaşatabiliyor kilo. ama benim halam 115 kilo ile doğuma girdi. 5.5 kilo bebeği vajinal doğumla doğurdu yani illa ki zorlukları vardır ama bence hamilelikte dikkatli beslenerek, bol hareket ederek üstüsinden gelinir. ama normla kiloyla gebe kalanlardan daha riskli gebelikler olduğunu tüm doktorlar söylüyor. ben 63 ile hamile kaldım zaten olması gereken kilom 55-65. su an 10 haftalık hamileyim ve 64-65 arası gidip geliyor sürekli. öncesinde hamilelik için 72 kilodan 63e düsmüstüm
Bu kişiden kişiye değişir bence hiç sorunu olmayıp kilosunda az olan insnalar aylarca deniyor olmuyor. Benim ilk ayda oldu ama bu ihtimal zaten çok düşük. Hiç sorun olmasa bile ilk ayda olma ihtimali %15. Bende şükür tuttu. 81 kiloyla hamile kaldım