Kilolu hamile nasıl kalırım

melek0128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
7
0
24
Merhaba boyum 1.67 kilom 107 dışardan çok kilolu durmuyorum ama hamilede kalamıyorum 1.5 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz tavsiye verir misiniz

Merhaba boyum 1.67 kilom 107 dışardan çok kilolu durmuyorum ama hamilede kalamıyorum 1.5 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz tavsiye verir misiniz
İnşallah hayırlısı ile bir bebişiniz olur. Ama bir diyetisyene gidip önce kendi sağlığınız için kilonuzu kontrol altına deneseniz fena olmaz. Spor veya yürüyüş de eklenebilir. Çünkü gebelikte de kilo alınıyor ister istemez. Ve doğum sonrası ne kadar çok kilo o kadar sizin için zorluk demek ve bebeğe de yetişmeniz için zorlayıcı olabilir bunlar. Kilo normal doğum yapmanızı da etkiler. Hem sizin için hem de bebeğin gebelik boyunca sağlıklı olması için diyetisyen eşliğinde süreci yönetmenizi öneririm

Kilo verip hamile kalmanız hem sizin hem de bebeğin sağlığı açısından daha hayırlı olur. Kilolu hamile kalmak düşünüldüğü kadar kolay bir durum değil. Daha alacağınız kiloları düşünürsek 120ye kadar yolu var ve riskli

Kilo birçok şeyi olumsuz etkiliyor. Hiçbir şey olmazsa gebelik şekeri ihtimalini arttırıyor. Kilo vermeniz sizin ve bebeğinizin sağlığı için çok önemli. Bende gebelik için kilo vermeye çalışıyorum diyet spor yapıyorum ve inanın bu yolda olmak bile insanı mutlu ediyor. Belki başka zaman olsa diyeti bozar insna ama böyle bir amaçla olduğunda bozulmuyor bile

Sağlık durumunuz nasil? Hormon testleri, rahim kontrolü yapildimi?
Eşinizin sperm analizi verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…