Kilolu değilim ama yanaklarım ve gıdım var, nasıl kurtulurum?

olmuyoreskisigibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
84
23
vücudumun yağ oranı biraz fazla ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama yüzüm asla oturmuş gibi durmuyor. yaşım 18 belki de yaşla alakalıdır bilmiyorum. öyle çok tombul bir suratım yok hatta suratım biraz kare çenem de köşeli. ama yanaklarımda biraz fazlalık var çene altımda da gıdı var ve saçımı toplayınca falan biraz kötü duruyor. gıdı için egzersizlere başlamayı düşünüyorum yanaklar için de zayıflayınca gider diyenler oldu düzenli spora da başlayacağım gerçi. önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır, kilo kaybı yaşayınca yanaklarım gider mi? inanın o yanaklar bana hiç yakışmıyor suratım kare olduğu için iyice geniş gösteriyor yüzümü…

Yuzun biraz daha oturunca belki ufak tefek dolgular yaptirirsin ama 18 yas bekle simdi yap sporunu once birkac yil icinde zaten fikrin bile degisir belki. Bence kesin degisir

Vallahi ben de lisedeyken çok yanaklıydım kilodan sanıyordum ama aşırı duruyordu gülünce gözlerim yok oluyordu neredeyse kilom da 70 75 arasıydı. Üniversiteye geçince senin yaşlarında 55 kiloya düştüm yanaklarım vardı hala ama çok tatlı duruyorlardı artık, yani yanaktan çok elmacık belirginleşmesi gibi ve cidden yaşından küçük gösteriyorsun yanakların sayesinde. Kilo yanağı ve yüz yapısındaki yanak farklı şeyler tabii ama kilon ideale ulaşınca cidden çok mutlu olursun ben şu an 25 yaşındayım kilom 56 57 arası ve herkes 19 20 gösterdiğimi söylüyor. Önce bir kilo ver gıdık da abartı yanak da gidiyor hiç merak etme

Çok küçüksün, yüzün henüz oturmadı. Çok rahatsızsan yüz yogası vs deneyebilirsin. Sosyal medyadaki tipler, estetiğin artık her yerde olması algını bozmasın lütfen, herkes oval surat, kaydırak burunlu olmak zorunda değil, zaten güzellik bunlarla alakalı bi şey de değil. Aura çok daha önemli.
Not: 18 yaşında benim de yüzüm daha tombul gibiydi, sonradan oturdu.

Merhabalarrr , Bende yüzüm bu şekilde şikayetçiydim , istanbul da oturanlar için Onep Plastik Cerrahi ve Kök Hücre Tedavi merkezini buldum. HIFU dedikleri Bir makineye sahipler bununla birlikte kök hücre de yaptırdım. 1 ay içindeki farka inanamazsınız :)) oyüzden kesinlikle tavsiye ederim hocaları ve hemşireleri de muhteşem bir merkez. merak edenler için instagram adreslerini yazıyorum umarım fayda görürsünüz:))) ''

Son düzenleyen: Moderatör:
X