Kilolarla beraber tırnak batması

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
66
Bursa
Aranızda bu sorunu yaşayan var mI?neredeyse tüm ayak tırnaklarımdavar kilo aldığım için olduğunu söylediler.Salı dra gidicem amayapılabilecek birşey var mı acaba?

aynı sıkıntıyı doğumdan sonra yaşadım sırayla iki ayağımın baş parmaklarında oldu.baya iltihap olmuştu.tabi doktora gitme ve tırnağa operasyon yapılır diye korkumdan sadece antibiyotik krem kullandım batikonla temizledim.tabi uzun sürdü iyileşmesi.ağrısı biraz azalmaya başlayınca tırnağın batan kısmını kendim temizledim fazla tırnak kısmını eti filan kendim kestim.gözünü korkutmak istemm ama tırnak batması operasyonlarının videolarını izleyince heleki yeni doğumdan çıkmştım ben doktora gitmeye cesaret edemedim.

ben hamileyken 35 kiloya yakın aldığım için doğumdan sonra iki ayağımın baş parmakları battı.ilk güğnler hafif acıyodu sonra sonra basamamaya başladım.hastaneye gittim dikişle ameliyat dediler korktum sonra internette araştırdım buldum,bağdat caddesinde dr.scholl ayak sağlığı merkezi var orda hülya hnm temizledi batıklarımı.önce uyuşturdu tabii.yoksa dayanılır bi acı değil korkutmak gibi olmasın amaaa.mutlaka uyuşturt ayağını.

selamlarrr

aynı sorunu ben de yaşadım.. toplamda 21 kg almıştım bebeğim şuan 5 ayını doldurdu. 15 kg sı gitti..

ama tırnak sorunu yaşadım. Bebeğim sürekkli kucağımda gezmek istiyor o yuzden o tırnakla çok ızdırap çektim dha fazla dayanamayıp dr'a gittim. dr'un eşi de yeni doğum yapmış ve aynı sorunu yaşamış hamilelikten sonra :) çok normal dedi dr. tırnağını çekicez ama bence bekleyelim biraz dayan uzasın geçecek dedi antibiyotikli merhem verdi. kullandım tırnağım uzayınca da geçti çok şükür ama yaklaşık 2-3 hafta ızdırap çektim.. seninki de geçer inş.. geçmiş olsun...

aynen inanılmaz ızdıraplı oluyor hele ilk aylarda sürekli bebeği kucakta dolaştırıp susturmaya çalışıyorsun....ah biz anneler nelere katlanıyoruz bu dünya tatlıları için :)

Doğum yapalı 6 ay oldu aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum,
14 kilo aldım ama hafif preeklampsi nedeniyle ayaklarım çoook şişmişti,sanırım bu yüzden oldu.
iltihap için bi krem kullanıyorum bir de batan tırnagın etle arasına pamuk sıkıştırıyorum acısını azaltıyor ve tırnak uzayınca geçiyor.
ama benim biri geçiyor biri başlıyor şaka gibi ayakkabı giyemiyorum

aaa ben de 2 aya yakın tırnak batması sorunu yaşıyorum..hamilelikten sonra oluyormuymuşşş..çok şaşırdımm bilmiyordummm

6 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonra ayak tırnak batması sorunu yaşadım. Bende diyorum nerden çıktı bu dert. Demek doğumdanmış hımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…