çok teşekkürederim evet çok verdim ama hiç bıkmadım nekadar kilo alsamda eski halime dönmedim moralim bozulsada her seferinde vereceğime inandım ve inanıyorum vericem aslında herşey beyinde bitiyor beyin olarak hazırsak başarılı oluruz tatlı yiyin ama yarısını dietteyken hep kendimi güzel istediğim gibi kıyafetler olucak büyükbeden arayışına girmiycem deyip kısıyordum tatlımı bir porsiyonsa yarım porsiyon yiiyordum inanın yetiyor tadını aldıkmı yeter değmez o kadar strese üzüntüye bigün oturup ağladğım bile oldu tatlı yüzünden:)mutlaka vericez kiloları rahat olun kendinize güvenin çok zor değil biraz sabır sadece benim listem kolaydı doyurucu yazıyım hemen
09:00SABAH:2 dilim tost ekmeği kepek veya normal farketmez etimekte olabilir
4 siyah zeytin,istediğiniz kadar peynir ,domates,salatalık
11:00ara:1 meyve
12:00ÖĞLE:8 kkaşık sebze yemeği ya da 4 köfte,1 kase yoğurt diet değil normal ve salata 2yemek kaşığı zeytinyağı kullanabilirsiniz
15:00ara:1 meyve veya yarım paket diet bisküvi
16:00 veya 17:00AKŞAM:öğle saatindeki gibi siz kendiniz seçin ya sebze ya köfte ya da çorba ,salata ,yoğurt
kurufasulye,nohutta yiyebilirsiniz hiç farketmez
21:00aara:1 meyve veya 2 meyve
GECE:acıkırsanız meyve yiyin ben hep geç yatıyordum buyüzden gece meyve tüketirdim vee bol bol su su olmasaydı vermem zordu sanırım su sayesinde bu kiloyu verdim hiç spor yapmadım ben şunu söyliyim size spor yapmadan kg veremeyiz die bişey yok veririz boğazımızı sıkmadğımız sürece 10 saatte yürüsem kg veremem herşey boğazımızda bitiyo:) boğazımızı sıktığımızda spor yapsakta yapmasakta kg veririz gerçek bu bunu söyledğimde arkdaşlarımdan tepki alırdım ama böyle herşey yemekte bitiyor çünkü yaşadım ve gördüm şuan spor yapıyorum ama zayıflamak için değil sıkılaşmak için ve son listem hep aynı 1 yıl boyunca öyleydi öğlen canım et istiyorsa et yedim sebzeyse sebzee akşamlarıda öyle 2 sinden birini seçiyordum ve böylece kg verdim şuan başladım bende eski listeme 76 kg olmuşum hedefim 59 vereceğime inanıyorum sizde inanın ve neolursa olsun ümidinizi kaybetmeyin her 2 kg verdiğinizde kendinize tatil yapın sevdiğiniz tatlıdan ve yemekten yiyin sonrra listeye devam hep öyle devam edin buhafta başladım haftaya nekadar kg verdiğimi söylerim hadi bize kolay gelsin sizde başlayın üüzülmeyin sakın inanın:)