arkadaşlar 1 yıl önce doğum yaptı doğumdan sonra sadece 3 kilo verdim bir daha kilolrıla ayrılamadık. ben üzgün ve morali bozuk vaziyetteyim eşimin ısrarı ile diyetisyene gitmeye karar verdim ankaradaki diyetisyenleri araştırdık diyetisyenlerin çoğu ya tunalı hilmi de ya çankayada evime uzak ve bebeğim küçük olduğu için etlikte bulunan ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİNE gittik diyetisyen betül hanım kan tahlili istedi. kan değerlerim normal olduğu için bana hazır basım bir diyet kitapçığı verdi üzerinde özel lokman hekim hastanesi yazan aynı kitapçığı 3 yıl önce İSKENDERUNDA ÖZEL GELİŞİM HASTANESİNdE de vermişlerdi. kim hazırladıysa o kitapçığı diyetisyenler hastalara hemen versin diye matbuu bir liste.canım sıkıldı ama eşimi kızdırmamak için susutum çünkü eşim karşımızda oturan diyetisyeni işini ciddiye alan hastasının sorununu çözecek birisi olarak düşünüyordu. neyse listeyi aldım aynen uyguladım 2 hafta da 4 kilo verdim. mutluyum falan hedefime ulaşma hayallari falan yapıyorum derken adet oldum o 4 kilo saklandığı yerden çıkıp bedenime tekrar yapıştı. diyetisyenim normal olduğunu adet bitince geçer dedi. ben bu arada diyete devam ediyorum işe beslenme çantası ile gidiyorum akşamdam yemeklerimi hazırlıyorum vs 15 gün geçti adet biteli ama kilolarım beni terketmiyor. sonra diyetisyenimin aklına müthiş bir fikir geldi.!!!!!!!!! yediklerim aynı kalacak fakat miktar azalacak. tamam diyete devam ama kiilolrım beni bırakmıyor ve diyetisyenime bir daha gitmiyorum.
uzun lafın kısası arkadaşlar ANKARADAKİ ETLİK LOKMAN HEKİM HASTANESİNE ve İSKENDERUNDAKİ ÖZEL GELİŞİM HASTANESİNDEKİ DİYETİSYENLERE GİTMEYİn. o diyetisyenlere verceğiniz para ile istediğiniz kumaşı alıp istediğniz model elbiiseyi istedğiniz terziye diktirin ve giyin. daha ucu ve daha mutluluk verici bir durum. ben yaptım mesut oldum.