Kilolara son!

Sidever

BlaCk.GirL
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
1
0
21
Herkese merhaba arkadaşlar.
Herkes gibi ben de yarin baslayacagim, pazartesi baslayacagim diyenlerdenim. Herkes gibi ben de 1-2 gun bilemedin 4 gün diyet yapip bozanlardanım. Boyum 165cm (kısa boyum var biliyorum) kilom 65kg. Yaklaşık olarak 15 ile 18 kilo vermem lazim. 14 yasinda olduguma bakamyın çoğu uzmandan ve diyetisyenden bilgiliyimdir. Ilk olarak yarın pazartesi ve ben artık gerçekten basliyorum. Kuzenimle idiaya girdik ve şu 2 haftada 8-10 kilo vermem gerek kalanını sonra halledecegim.

Bana katılın hadi siz de kurtulun o yağ tabakalarından fit ve güzel vücutlarımız olsun. Herkes imrensin bize hadi benle baslayin onemli olan ayni gun baslamamaiz degil siz yarin degil obur gun baslarsiniz sorun degil. Birbirimize destek olalim.

Eveet ilk olarak ben okul ve kursuma gore yazacagim ama saatlerin önemi yok.
Günde en az 2,5L- 3L su içiyoruz.
Günlük disarida spor yapamaya vaktiniz yoksa-şahsen benim öyle- evde egzersiz yapın. Ben 50 mekik 40 squat ve zumba dansi yapacagim.
Her sabah 5dk ayirin kendinize ve aynanin karsisinda motive edin kendinizi fit ve zayif hayal edin kendinizi. Hadi yapabilirsin türünden.
Acıkınca dayayın suyu dayayın salatalığı (salatalığın kalorisi 15 dir)

SABAH:
-Beyaz peynir
-Salatalık
-Domates

ÖĞLE:
-1Kase yoğurt
-1 haşlama yumurta

ARA ÖĞÜN:
-1 bardak ayran

AKŞAM:
-Az yağlı tavuk
(Balık da olabilir)

1. Gün böyle. Belki ağır gelebilir size ama ben de böyle bir manyağım kendimi aç bırakmazsam diyet psikolojisine giremiyorum..

Herkes boyunu kilosunu yazsin hadi sizde baslayin yorumlarinizi bekliyorum canlarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…