kilolar:(

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.054
158
61le hamile kalıp 75le doğuma girdim şimdi 70 kiloyum doğum sonrası eski halinize nasıl ve nezaman döndünüz

bende aynı dertten muzdaribim rahim 6 ayda kendini topluyormuş biraz sabret diolar ama insan kendini tuhaf hissedior .75 le doğum yaptım bende 67e düştüm 2.5 ay oldu takılı kaldım .artık emziremiorumda sütüm olmadı 2 ay emzirebildim. yediklerime dikkat ediyorum önceden çok rahat kilo verirdim şimdi öyle olmuyor ama.yeşil çay içmeye başladım .sporada gidemiorum havalar soğuk olunca oğlumla nasıl gidecem.napsak bilmiyorum...

çokta fazla bir kilo almamışsınız ben hamileliğimde 32 kilo aldım. bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olacak ve 5 kilo fazlam kaldı. aktardan yeşil çay alın çaydanlığın üstüne 1 tatlı kaşığıyla çay demler gibi demleyim 2-3 bardak hergün için. hatta rezene alıp 1 tatlı kaşığı ondanda koyup karıştırın sütünüzde artar. kilodan ziyade ödem varsa atılır. ben yeşil çayı elimden düşürmedim. bol su içtim, yediklerimede dikkat ettim. 5 değil 8 kilo verip ikinci bebeği yapmayı planlıyorum :) üzülmeyin doğum kilosu biraz dikkat edince gidiyor :)

bana sezeryan yapan uzman söylemişti çok ödem toplamış vücudun diye. tabi bol bolda emzirdim kızımı. 9 ayda alındı bu kilolar 1 yılda anca veririm diyordum maşşallah çabuk topladım. birde süt olacak diye extrabirşeyler yemeye içmeye gerek yok. hala sütümün maşşalahı var. zaten sütün varsa vardır yoksa ne yaparsan yap pekte faydası olduğuna inanmıyorum. bendeki tek sorun emzirdiğim için sanırım canım çok tatlı çekiyor. yeme içmeden çok tatlı düşkünlüğü var. hala aşamadım. şuaralar biraz zor veriyorum ama ideal kiloma az kaldı bu yüzden sorun etmiyorum. darısı başınıza :)

61le hamile kalıp 75le doğuma girdim şimdi 70 kiloyum doğum sonrası eski halinize nasıl ve nezaman döndünüz

ben de hamile old öğrendiğim zaman 62.2 kg idim. 75 ya da 76 ile doğum yaptım. 40 ım çıkmadan 63-64 e kadar düştüm. sonra süt olsun diye yedim yedim.... bi süre 65 kaldım. 5 ay önce bıraktım emzirmeyi ve 2 ayda 2-3 kg aldım. ben de eylülde diyete başladım ve şu an hamile kaldığım kg dayım (maşallah). veremem diyordum ama biraz spor ve diyetle gitti şükür.
bence de hamile kaldığın kg ya düşmek zor değil biraz dikkat sadece.

bu arada kızım 20 aylık

Son düzenleme:
ekmeği ve tatlıyı kestm sütüm yeterli şükürler bol meyve sebze 2 ayım doldu yürüyüşede baslarım inş

4 ay sonra hamile olmadan önceki kiloma dönmüştüm.. bol bol emzirdim bende.. emziriyorum diye abartmadım yemeyi.. 20 kg almıştım 22 kg verdim.. 14 ay oldu doğum yapalı hala aynı kilodayım.. bol bol rezene içmiştim bebeğimin gazınada iyi geliyodu.. sonra 3 ay plates yaptım toparladım çok güzel ama işe başlayınca platesim yalan oldu bi 3 ay kadar sonra vücudum tekrar saldı tabi kendini.. başlayamadım haalaa..

58 ile hamile kaldim 72 ile doguma girdim..suan kizim 48gunluk..suanki kilom 61..3 kilo fazlam var..ama benim hedef 55 evlendigim kilo..insallah basaririm..

bendeniz 64 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim .toplamda 9 kilo almıştım doğumdan sonra 67 ye düştüm en son şimdi kızım 4 aylık olcak vee beeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn 73 kiloyum doğumdan sonra bırak vermeyi kilo aldım oy oyyy çok dertliyim çoookk

Bende cok dertliyim canim. 15 kilo aldim sadece 6 kilosu gitti. Oglum 4 aylik olacak aralik 8 de ve ben hala 73 kiloyum. Gobegimi gorsen dersin ikinciye mi hamilesin

evlenmeden önce 68 kilo idim.Evlenince 3 kg aldım 70 oldum.Doğuma 81 kg ile gittim şuan kilom 73.Ama benim göbeğim erimedi :2: vücudum ince ama göbeğim kaldı onu nasıl eriticem bilmiyorum.

şu an 53 kiloyum 38 bedenim çıtır ve mutlu bir anneyim :) darısı başınıza kızlar önceden aaaa sen kilo almışsın dahada alırsın diyenler şimdi suspuslar 3 beyazdan uzak durun spor yapın emzirin

Hamilelik süresince beslenme uzmanının verdiği listeye uydum.Böylelikle bebeğime ve bana yetecek kadar kilo aldım fazlasını almadım:)
Sonrada bebeğim minicikken her zaman gittiğim spor salonuna devam ettim.
Şu an bebeğim 7 aylık bende normal kiloma kavuştum 56 kiloyum
Yine 1-2 kilo fazlam var çünkü bu aralar yoğunluktan spor yapamıyorum

Ben 56 ile hamile kaldım 81-82 felandım doğuma giderken. Doğumdan çıkınca 75 dim. Evde 5 kilo daha gitti. Şimdi 70. 14 kiloyu nası vericem aynaya bakınca moralim bozuluyo

Bende 71 kilo ile hamile kaldım. İlk aylar 68 e düştüm. Doğuma giderken 81 kiloydum sanırım. Oğlum 7 aylık doğdu. 25 lt ye yakın serum yedim neredeyse. Eve geldiğimde 82 kiloydum doğum yapmama rağmen. 10 gündür diyet yapıyorum ancak 74 e düşebildim. Benimde sıkıntım var kilodan dolayı. Evlendiğimde 62 kiloydum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…