KİLODAN DOLAYI HAMİLE KALAMIYORUM.

Nurcansny

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
73
31
Kızlar lütfen kilo verin demeyin nolur bıktım bu cevaptan evet bende cok ıstıyorum vermek cok ıstıyorum hemde ama ne denedıysem en fazla 1 ay suruyor sonra yıne kılo alma.115 kılo 1.70 boy 25 yas doktora gıttım ılk doktorum bana kılo ver dedı rahım agzına yumurtalıklarıma baktı rahım agzı temız cıktı hormon testlerım temız cıktı yumurtalıklarım tembelmıs evet yumurtam var ama tembel hareket etmıyormus bu da kılodanmıs bekarkende duzensızlıgım vardı sımdıde adetım duzensız. Sımdı denemelere devam edıyorum 1 bucuk yıldr korunmuyoruz ama bebek yok gıttım corekotu tarcın kestane balı kürünü yaptım yıyemedım. sımdı evet kılolular hamıle kalanlar var doktorumda dedı ama %80 mıs bende o %20 nın ıcındeyım sanırım. Neyse bu ovulasyon testı mı ne varmıs onu uygulucam bu hafta sonra bu yumurtalıkların harekete gecmesı ıcın doktora ılac ver dıyorum ıgne ver dıyorum hayır kılo ver dedı ıkısıde. Sız naptınız varmı benım gıbı olan
? akıl fıkır verecek olan bılemıyorum ben yazmak ıstedım sadece belkı bı umut

Hiç bir ilaç mucize değil tek başına cnm ..bebeği çok çok istiyorsan kilo vereceksin ,iradene sahip olacaksın inan başka çaresi yok ,şimdi hamile kalınca sağlıklı bir hamilelik olabilecekmi obile şüpheli ,,,neden bukadar sabırsızsın ,ilkonce bebek için değilde inan kendi sağlığın ,cinsel hayatın ,kendin için kilo vermelisin ...bak hamılelık insana çok kilo aldırıyır ,ozaman napıcaksın sana yazık değilmi
Bak ben karatay diyeti ve sporla çook lkilo verdim ..bebek çok istiyorudm ama bebekte sonrasında kendiliğinden geliverdi ...
Sen diyet yaparken kafanıda dagıtırsın ,inş sonrasında olur bebekte

anladım demek ısterdım senı ama yok yanı ne dıyetler ne programlar ne sporlar yapmadımkı yok veremıyorum evet belkıde kafaya cok taktım olmayısını ama ınanın onu ıstedıgım kadar kılo vermekte ıstıyorum bı kere herseyden once kendım ıcın ıstıyorum ama artık deneme yanılmalardan cok sıkıldım napıcam bılmıyorum

Cnm biyerden başlamalısın ..kilomu veremiyorsun ?yoksa versiğin kiloyumu hemen alıyorsun ,

Kilolu hamile kalmis biri olarak kilonuz baya cok verin sonra da cok zor oluyo ALLAH yardimciniz olsun kalbinize gore Versin ALLAH

Cnm biyerden başlamalısın ..kilomu veremiyorsun ?yoksa versiğin kiloyumu hemen alıyorsun ,
verdıgım kıloyu hemen alıyorum bıde duraklama ılerletemıyorum zaten cok fazla 1 ayda 5 kg verıyosam bı dahakı ay 2 verıyorum sonra yavas yavas bırakıyorum bı bakıyorum ıkı katını aldım hep boyle oldu yanı

canım hamile kalabildin mi bilmiyorum ama sana tavsiyem diyetisyen değil endokrin uzmanı mesela insülin direncin olabilir bunun testini yaptırman gerekiyor ben ilacını kullanmaya başladıktan sonra 14 kilo verdim eğer diyet yapıp kilo veremiyorsan hiç bekleme endokrin uzmanına git çok faydası olur

Arkadaşın yazdıklarına ek olarak;
Her gün en az 1 saat yürü. Abur cuburu kes. Sadece yemek yersen ayda değil haftada 2 kilo verirsin, belkide daha çok.

kilolu hamile kalsan bile bebeği doğru düzgün göremiyorsun kilolu olunca, gerekli ölçümler doğru yapılamıyor... hamilelikte zaten şişiyorsun, kilo alıyorsun... kilo verir vermez hamile kalan bir sürü arkadaşım var :) ne olur umutsuzluğa kapılma, insanlar uyuşturucuyu bırakabiliyor da sen yemeğini mi düzenleyemeyeceksin? ne salaklar var iradesiyle sigarayı bırakabiliyor. senin neyin eksik?

yapabilirsin! kendine inan ve güven!

Bu hafta sonu yenı evlenen 2 arkadasımın daha hamıle kaldıgını ogrendım kı bırı 90 kılo cok haklısın kımler nelerden vazgecıyor ben bu kıloyu veremıcekmıyım ama benım gozumde buyuyor sanırım bugun tekrar tekrar tekrar ptesı olmasından mı bılemıyorum ama dıyete basladım dıyet dedıgım yeme ıcmeme dıkkat etme yarında yıne doktora gıdıcem bakalım cok tsk ederım destegın ıcın

ben 94 kılo ıle hamıle kaldım
suan 85 kıloyum
hıc dıyet yapmadım hamıle kalınca kendılıgınden ıstahım gıttı 20 saate yakın uyumama ragmen kılo vermısım
yanı sen 90 kıloya dus bak sana hedıye edılen o mınık kalp seslerını nasıl duyuyorsun :)
kılo veremıyırsan mutlaka bı yerde hata yapıyorsundur o kadar yaslı ve hasta ınsanlar ne buyuk kılolar verıyolar hormonları bozuk olmasına ragmen degılmı :)
ınan kendıne basarıcaksın

90lardaydım ben de. Kilo ver dedi doktorum glifor verdi bi de. Yürüyüş falan yaptım ilaçla 6 kilo verdim hamile kaldım. Hamilelik sürecimde de 10 kilo verdim. Bu halimle bile şuan zorluk çekiyorum hamile kalmakla bitmiyor iş. Kilo başa bela. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…