Hiç bir ilaç mucize değil tek başına cnm ..bebeği çok çok istiyorsan kilo vereceksin ,iradene sahip olacaksın inan başka çaresi yok ,şimdi hamile kalınca sağlıklı bir hamilelik olabilecekmi obile şüpheli ,,,neden bukadar sabırsızsın ,ilkonce bebek için değilde inan kendi sağlığın ,cinsel hayatın ,kendin için kilo vermelisin ...bak hamılelık insana çok kilo aldırıyır ,ozaman napıcaksın sana yazık değilmi
Bak ben karatay diyeti ve sporla çook lkilo verdim ..bebek çok istiyorudm ama bebekte sonrasında kendiliğinden geliverdi ...
Sen diyet yaparken kafanıda dagıtırsın ,inş sonrasında olur bebekte
Cnm biyerden başlamalısın ..kilomu veremiyorsun ?yoksa versiğin kiloyumu hemen alıyorsun ,anladım demek ısterdım senı ama yok yanı ne dıyetler ne programlar ne sporlar yapmadımkı yok veremıyorum evet belkıde kafaya cok taktım olmayısını ama ınanın onu ıstedıgım kadar kılo vermekte ıstıyorum bı kere herseyden once kendım ıcın ıstıyorum ama artık deneme yanılmalardan cok sıkıldım napıcam bılmıyorum
verdıgım kıloyu hemen alıyorum bıde duraklama ılerletemıyorum zaten cok fazla 1 ayda 5 kg verıyosam bı dahakı ay 2 verıyorum sonra yavas yavas bırakıyorum bı bakıyorum ıkı katını aldım hep boyle oldu yanıCnm biyerden başlamalısın ..kilomu veremiyorsun ?yoksa versiğin kiloyumu hemen alıyorsun ,
canım hamile kalabildin mi bilmiyorum ama sana tavsiyem diyetisyen değil endokrin uzmanı mesela insülin direncin olabilir bunun testini yaptırman gerekiyor ben ilacını kullanmaya başladıktan sonra 14 kilo verdim eğer diyet yapıp kilo veremiyorsan hiç bekleme endokrin uzmanına git çok faydası olur
anladım demek ısterdım senı ama yok yanı ne dıyetler ne programlar ne sporlar yapmadımkı yok veremıyorum evet belkıde kafaya cok taktım olmayısını ama ınanın onu ıstedıgım kadar kılo vermekte ıstıyorum bı kere herseyden once kendım ıcın ıstıyorum ama artık deneme yanılmalardan cok sıkıldım napıcam bılmıyorum
kilolu hamile kalsan bile bebeği doğru düzgün göremiyorsun kilolu olunca, gerekli ölçümler doğru yapılamıyor... hamilelikte zaten şişiyorsun, kilo alıyorsun... kilo verir vermez hamile kalan bir sürü arkadaşım var :) ne olur umutsuzluğa kapılma, insanlar uyuşturucuyu bırakabiliyor da sen yemeğini mi düzenleyemeyeceksin? ne salaklar var iradesiyle sigarayı bırakabiliyor. senin neyin eksik?
yapabilirsin! kendine inan ve güven!