• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızla doğum yaptıktan sopnra yanı hastane cıkında kac kılo vermıstınız ben sezeryanla 82 ıle gırdım ancak 4 kılo vermıstım cıkısta normal dogumla daha cok mu verılıor

yok canım bünyeyle alakalı kesinlikle
ben normal yaptım 82 ile girip 77 ile geldim ertesi gün ve çabalamasam 77 ile kalacaktım eminim ama çok uğraştım

bir arkadaşımsa sezeryan oldu eve geldiğinde 8 kilosu gitmişti.zaten 12 kilo almıştı
4 kilosunuda 2 haftalık olana kadar verdi.hiç bişey yapmadığı halde hamile kaldığı kilosunun 5 altına daha düştü 40ı çıktığında:53:

85 il edoğuma girdim 77 idim eve geldiğimde şu an 73 üm 70 le de hamıle kalmıstım ama kılo veremıyorum emzirdiğim için sürekli acıkıyorum:((

ben ikiz hamileliğim boyunca toplam 5 kilo aldım. 85 ile hamile kalmıştım doğuma girerken 90kiloydum. doğumdan sonra da 80 oldum...bebeklerim de gayet sağlıklı doğdular Allaha şükür...:nazar: bu arada doğumum epidural sezeryan oldu..

Son düzenleme:
Ben de doğuma girdiğimde 76 falandım. Doğumdan sonra tarıldığımda yaklaşık 6 kilo kaybetmiştim. Sonra 1,5 kilo daha gitti. Ama orda takıldı kaldı. Daha kilo veremiyorum. Bu arada doğumum sezeryan doğum oldu. Önceki kıayfetlerim dar olduğu için hala hamilelikteki kıyafetleri giyiyorum ne kötü bi olay ama olsun kızım için değer ne diyeyim.:34:

ben 46yla hamile kaldım 21 kilo aldım :) yani 67yle sezeryan doğum yaptım,3 gün hastanede kaldım sonra eve geldiğimde 63düm
gözlerime inanamadım hep öyle kalıcam sandım
ama 40ım çıkana kadar az az verdim
şuan kızım 3buçuk aylık ben 50 kiloyum :)
azmettim başardım

bende 25 gün önce doğum yaptım sezeryanla.toplam 16 kilo almıştım, bebeğim 3,5 kilo doğdu.doğumdan çıktığımda sadece 3,5 kilo vermiştim, önce çok moralim bozuldu ama eve gelince bir haftada 14 kilo verdim,şimdi 2 kilo fazlam kaldı.bünyeyle alakalı doğum şeklinin pek bir önemi yok.

bende 25 gün önce doğum yaptım sezeryanla.toplam 16 kilo almıştım, bebeğim 3,5 kilo doğdu.doğumdan çıktığımda sadece 3,5 kilo vermiştim, önce çok moralim bozuldu ama eve gelince bir haftada 14 kilo verdim,şimdi 2 kilo fazlam kaldı.bünyeyle alakalı doğum şeklinin pek bir önemi yok.

1 haftada 14 kilomuuuuuu:53: nasıl bünyeymiş o süper ya..bizede nasip olsa keşke

60 la hamile kaldım yaklaşık 90 kiloyla doğuma girdim ve bende doğumdan 1 hafta sonra 72 ye kadar düştüm yani 18 kilo vermiştim daha sonra 3 kilo aldım ve hala gram veremiyorum.Bu arada normal doğum yaptım ve eski kiloma artık dönmek istiyorum...

Son düzenleme:
ben epidural sezeryan oldum 72 ile doguma gittim 69,5 ile geri geldim. bebişim 3 kg160 gr dogdu nasıl oldu anlamadım:44: su anda bir hafta oldu doguralı toplamda 6 kilo gitmiş..

Genel anestezi ile sezeryan oldum..Hamilelikte toplam 13 kilo almıştım, hastaneden eve geldiğimde sadece 3 kilo vermiştim ve inanılmaz şiş görünüyordum..Aynaya baktıkça göbeğimi gördükçe ruhum daralıyordu..
Ama hiç diyete falan gerek kalmadı, sadece emzirmek ve uykusuz geceler sayesinde 4-5 ay içinde aldığım kiloların tamamını verdim..Şimdi kızım 10,5 aylık ve eski halimdeyim :66:

ben normal doğum yaptım. doğuma girerken 83 kiloydum çıktığımda 76 ya düştüm. 7 kilom doğumda gitmiş. sonra o hafta 73 e düştüm. daha sonra da bir ay içinde 70 e düştüm. zaten 70 le hamile kalmıştım. hala da aynı kilodayım. emziriyorum. ama çok ta yediğimi söyleyemicem emziren birine göre biraz iştahsızım. günde üç öğün normal bbeği olmayan gibi yiyorum. sadece bol sıvı almaya çalışıyorum.

Back