Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gürcü müsün ilk sorum :)MERHABA BENİM GÖBEK VE YANLARIMLA BAŞIM BELADA UYGULADIGINIZ ETKİLİ OLAN BİR YÖNTEM VARSA YAZABİLİR MİSİNİZ
çok teşekkür ederimbende 90 kiloya yolum gidiyordu:) cok ciki bir diyet yaptim 1.5 ayda 10 kilo verdim ve bu kiloyu 5 aydir diyet yapmadan koruyorum. hamile oldugum icin birakmak zorunda kaldim diyeti :) ama sana önerim 3 lt su ve yeşil cay, form çayi. bir numara bunlar
yediklerime dikkat eden biriyim ve aşırı kilom yok sadece daha faydalı birseyler var mı d.sordum teşekkürlerGirtlagi tutacaksin
Ve de spor yapacaksin
Baska caresi yok
Kilonuz ve boyunuz kaç?yediklerime dikkat eden biriyim ve aşırı kilom yok sadece daha faydalı birseyler var mı d.sordum teşekkürler
tşk ederimPilatesi düzenli olarak yaparsanız inanılmaz faydasını görürsünüz.Hem vücudunuz çok güzel bir form alıyor hemde sıkılaşıp toparlanıyor.
ne güzel memnunsundurBen de Gürcü geliniyim lamaziden anladm :)
kilo sorun değil erkekler hoşlanır benceKelin ilaci olsa kendi başina surermis canim yardimci olamayacagim malesef
Yanlarım için soğuk lipoliz düşünüyorum Doktorum Mehmet Akgünle görüştüm araştır istersen bi sende .Ankaradaysan öneririmMERHABA BENİM GÖBEK VE YANLARIMLA BAŞIM BELADA UYGULADIGINIZ ETKİLİ OLAN BİR YÖNTEM VARSA YAZABİLİR MİSİNİZ