Bölgesel İncelme KİLO

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

lamazi08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
6
1
34
MERHABA BENİM GÖBEK VE YANLARIMLA BAŞIM BELADA UYGULADIGINIZ ETKİLİ OLAN BİR YÖNTEM VARSA YAZABİLİR MİSİNİZ :KK43:

bende 90 kiloya yolum gidiyordu:) cok ciki bir diyet yaptim 1.5 ayda 10 kilo verdim ve bu kiloyu 5 aydir diyet yapmadan koruyorum. hamile oldugum icin birakmak zorunda kaldim diyeti :) ama sana önerim 3 lt su ve yeşil cay, form çayi. bir numara bunlar

Bölgesel zayıflama diye bişey yok, yediklerinize dikkat eder ve spor yaparsanız neresi fazla ise orada gidecektir zaten.

bende 90 kiloya yolum gidiyordu:) cok ciki bir diyet yaptim 1.5 ayda 10 kilo verdim ve bu kiloyu 5 aydir diyet yapmadan koruyorum. hamile oldugum icin birakmak zorunda kaldim diyeti :) ama sana önerim 3 lt su ve yeşil cay, form çayi. bir numara bunlar
çok teşekkür ederim

Pilatesi düzenli olarak yaparsanız inanılmaz faydasını görürsünüz.Hem vücudunuz çok güzel bir form alıyor hemde sıkılaşıp toparlanıyor.

MERHABA BENİM GÖBEK VE YANLARIMLA BAŞIM BELADA UYGULADIGINIZ ETKİLİ OLAN BİR YÖNTEM VARSA YAZABİLİR MİSİNİZ :KK43:
Yanlarım için soğuk lipoliz düşünüyorum Doktorum Mehmet Akgünle görüştüm araştır istersen bi sende .Ankaradaysan öneririm

X