• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermenin en ideal yolu

Miene

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
14
0
16
İstanbul
Sabah aç karnına ballı limonlu çay için. (limon yağları eritir bal ise tok hissi verir)
1 saat sonra kahvaltı için kepekli ekmekte peynirli tost yapın.Yanına domates ve salatalık doğrayın(Yediklerinizi çok çiğneyin ve hızlı yemek yemeyin.)
Günde en az 2lt. su için. Bitki çayları tüketin özellikle yeşil çay.
Yemek yemeden önce sabah 1 hurma,öğle 1 hurma,akşam 1 hurma şeklinde günde 3 hurma zayıflatır.
Bol haşlanmış sebzeler yiyin. Bol yağsız tuzsuz salata yapıp yiyin.
Canınız tatlı istiyorsa bol meyve ile bunu karşılayın.
Günde en az 45 dk yürüyün. Göbeğinizi titretin. Egzersiz yapın.
Akşam 7 den sonra kesinlikle yemek yemeyin. Çok acıkırsanız yağsız süt için bu midede peynirleşir ve tok hissi verir.
Yağlı yiyecekler ve tuz kesinlikle tüketmeyin. Keten tohumunu bir kase yoğurda karıştırarak yiyiniz . Ve kesinlikle alkol tüketmeyin

Etkisini göreceksiniz :)
...

slm ben de 1,5 aydır sağlıklı beslenme +sporla 11 kilo verdim dediklerinizi uyguladım coğunu ama hurmada cok kalori var cnm yaa onu uygulamadım doğrusu sadece sabah kalkınca ya 1 hurma yada kuru incir seklinde...

Sabah, öğlen ve akşam yemeğinden önce üç hurma yenilerek yapılan diyetin iştah kestiği, tok tuttuğu, bağırsak hareketlerini hızlandırarak daha hızlı kilo vermeyi sağladığı biliniyor. Bir çok ünlü bu yolu deniyor canım bağırsak çalıştırdığı için çok faydalıdır hurma..

Son düzenleme:
Ek olarak kola gibi asitli içecekler tüketilmemeli
Makarna,Ekmek vs. hamur işlerinden uzak durulmalı
Spor,egzersiz olmazsa olmazlardan vücudu çalıştırmak lazım
64.5 kiloydum 1 haftada 61 kilo oldum bunları uygulayarak.hedef 55 hadi bakalım :))

Back