konuyu ben açtımm ilk öneriler benden kızlar:teytey:
öncelikle sunu kafaam çok iyi oturttum bunu düzenli yaparsanızz öle aşırı bi diyet yaomadan bi ayda 4-5 kilo verirsinizz bence
1-sabah kahvaltımı çok çok iyi yapmaya çalışıormm mutlaka peynir yumurta domates 1 tane kırmızı biber 1 dilim kepek ekmeği yiyorm zeytinde yiyebilirsinizz . sabahları eminimm insan böle aç kalkıo ve diyetteyken yediği şeyler tatmin etmiyo bu yüzdende bi süre sonra bozuyor diyeti.
2- öğlen yemeğinde canım ne isterse yiyorm gerçekten özellikle sınav zamanı sürekli mc donalds dan mc chickenları götürdümm söliimm
diceksinizz o kadar şeyi yiyip nası kilo verdinn işte işin sırrı burda eğer öğlen yemeğinde böle yağlı şeler yediysemm akşam dengeliyorumm yediklerimi böylelikle kiloya dönüşmüyor hemde istedimi, yemiş oluyorum.
3- öğlen fazla yediğim zaman yada yağlı böle kalorisi çok şeyler yediğimde akşamaları yoğurt meyve yada yoğurtlu salaata yiyormm. hem öğlen hemde akşamm kalorili hiçbi şekilde yemiyorumm bunaa çok dikkat ediormm.
4- mutlaka günde 2 bardak ginkgolu yeşil çay içiyorum bunuda aksatmıyorum. ben yeşil çayıı sade denemiştmm bi kezz sora nefret ettm ama bıgun bunu deniim bide dedm ve tadına bayıldımm gerçektenn harika bi tadi var bu arad küçük bi ipucu daha hem yeşil çayın hemde ginkgonun metabolizma hızlandırma etkisi var. yani 1 taşta 2 kuş yağların yakımını daha çok hızlandırıyor.
5- sınav döneminde hiç spor yapamadımm sizde biliosunuzz. bunu telafi etmek adınaa sarkmasn die vucudum özellikle karın bölgeme fındık yağı sürüyorum hergün ve derse başlıyormm
bunun yanında haftada 1 2 kez bi kaç yağla bacaklarıma ve karnıma masaj yapıp streç filmle sardmm 1- 1 buçuk saat bekledm sonra banyoda kabak lifiylee heryerimi kızarana kdr fırçalayıp yosun sabunuylaa yıkadım vucudumu. birgün eğer görüşürsekk kızlarr yüzyüze bu yaptıklarımın faydasını görüceksinizz vucudumm acayip sıkı hiçbiyernde sarkma yok gören benim 63 kilo olduma inanmıyor daha zayıff gözüküosnn diolar buda sıkılıktan kaynaklanıor. bu arada masaj yaptığım yağlar portakal ,biberiye, okaliptus, susam, limon yağları bide cildimi nemlendirsin diye tatlı badem yağı katıyorum buna tabi bu sizin tercihiniz. bu sayede sadece selülit ve sıkılaşma değil çatlaklarımın görünümündede acayip azalma oldu. tavsiyee ederimm kesinlikle
6- günde en az 2.5 lt su içiyorum. yanında 2 tane yeşil çayım herzmn var. bunun yanında bazı otların karışımından oluşan bi selülit çayı vardı sitede onu içiyorum 2 bardak. eğer isterseniz onuda yazarım kızlar. o çayın sadece selülite değil birçok şeye iyi geldini söyleyebilirim. içindeki bitkilerinn yararlarını okuyunca bana hak verirsiniz.
7- su sıralar özellikle çok mutluyumm kirazz çıktı artık hemde çok güsel. ben acayip severim kirazıı ve sizede tavsiye ediyorum günde rahat 1 kiloya yakın yiyorum. kirazında yararı çok fazla vucutta su kaybını önlüyor daha birsürü yararı var.
çok uzun oldu kusura bakmaynn okumak zor olcak ama bunlar denemişş şeyler ve sonuç alcanızı garanti edermm. ben diyet yapamadm ama bunlarla bile rahat kilo verdimm