arkdslar ben aslında zayıftım lise dönemime kadar. 53 kiloyla başladığım lise sonda 63 e cıkmıştım. 2006 mezunuyum.. 2010 nisan ayında 73 tüm. sürekli onar kilo almışm yuh yaa ( zayıflama ürünü kullandım 5 kilo verdim öle kaldı. 68 kiloyum suan. boyun 1 57. arada dağlar var. ltfn yardım edin. beslenme düzenimi değiştrmem gerek biliorum ama fazla yemeden duramıorum. engellsemde kendimi en fazla 3 gün sonra unutuorum (( göğüs göbek bel kalce hepsi var maşllah (
canım oncelıkle asla pes etme ben 66 kılodan 55 kıloya dustum.neler yaptın dersen hergun duzenlı 5 km yurudum sekerı hayatımdan kestım duzenlı yemek yedım gunde 6 ogun tabı tabaklar dolu olmıcak kendını asla ac bırakma sporuda elınden geldıgı kadar yap ben 2 ayda 11 kılo verdım.istedıgın her soruyu sorabılırsın canım.benım goguslerım cok buyuktu 90 bedenden 80 oldu sımdı asla pes etme
cok tşk ederim. bildim bileli kilo vermek istiorum genc kızlık zamanımı düzgün yaşayamadığımı düşünüorum artık bıktım cünkü. herkesten duyduum laf su.. yüzün cok güzel zayıflasan manken gibi olursun! da olmuo işte anacım. eskiden kalçalarım vardı, göüğslerimde 85. artık fecii bi bel bölgem ve göbeğim var. sofraya oturunca şişkinlik hissetmeden kalkamıorum. sonra egzersizle kendimi ii hisstme cabaları. ben köyde oturuorm öle diyet menüleri faydasız bana. servisle ilçeye çalışmaya gidiorum masa başı aksama kadar hareket te yok . ee ben nasıl vereyim bu kilolarımı ((