kilo vermek !!!

allah kimseye yaşatmasın 3 aya yaklaştı benimkide hala ağlamadığım gün yok senin bayaa olmuş inşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın hayırlısından
İsterse 10 sene geçsin unutmak imkansız allah sabirini artirsin ağlama ıkimizin de cennet kuşları onlar (ben yardım aldım durumun uygunsa lütfen yardım al atlamak zor) inşallah cnm.

Ben nasıl ulaşırim Karatay diyetine kiskandim seni 9 kg tebrik ederim :)
ben kisa bi ozet geceyim
dogal yaglar zeytin yagi tereyagi sinirsiz
hatta bol bol tuketeceksin
yumurtada sınır yok istedigin kadar tuketiceksin
sabah bir cay bardagi kavrulmamis kuruyemis yiyeceksin
tika basa bi kahvalti yapicaksin ve bes saate kadar agzina tek lokma atmayacaksin,(boyle korkutucu oluyor ama o kahvaltiyi yapinca gercekten bi sey yemen mumkun degil) sekersiz butun icecekler serbest bu surede.
aksam yemegin en gec 8de bitmis olacak
unlu butun gidalar, seker yasak.
tuz kaya tuzu olacak(aktarlarda var kilosu iki lira civari) bol bol kullanacaksin.
ekmegin her turlusu yasak. ama emin ol ki ekmegi aramayacaksin.
sınırlı tuketecegin gidalar bezelye, nohut ,bulgur. glisemik indeksleri yuksek oldugu icin seni cabuk aciktiracak bunun icin mesela bulguru haftada dort kasik yiyoruz.
onun disinda yagli tuzlu lezzetli yemekleri sınırsız yiyebiliyorsun. kalori hesabı yapmadan. sofradan doymadan kalkmak yasak.
Amac vucutta yag yakan leptin hormonunu harekete gecirmek. bu hormon da 4 saat boyunca bir sey yemeyince ortaya çıkıyor. ve yag yakmaya basliyor.
en az bes saat bekliyoruz sonrasi senin tokluk durumuna kalmis. ben mesela bes saate acikmiyorum. 7 saat sonra falan yemege oturmus oluyorum.
boyle iste.
facebookta bununla ilgili bir suru grup ve sayfa var kafanin uyduguna takilirsin :)
bu beslenme sekliyle seker tansiyon butun hastaliklar normal seyrine iniyor. cok fazla seker hastasinin insulin vurmayi bıraktığına sahit oldum ben mesela

Ohh tam benlikmiş hemen araştırıp uygulamaya gecicem verdiğin bilgiler için çok tesekurlerrrr bu karatay bana göreymiş :)

Ohh tam benlikmiş hemen araştırıp uygulamaya gecicem verdiğin bilgiler için çok tesekurlerrrr bu karatay bana göreymiş :)
valla ben bu kadar yemeyle kilo mu verilir diyordum ama annem yapti 15 kilo verdi
ben de bi gazla basladim gerçekten insan diyet yaptığını anlamıyor
ne aclik krizi ne tatli krizi hicbi sey yasamiyorsun :)
hic zaman kaybetmeden baslayin guzelce arastirin tabi:)

İz üstündeyim araştırıyorum beni adapte etti bu karatay pardon siz :)

Tam buğday günde 4 dilim öğünler e ayiriyorum sabah 2 dilim sağlam kahvaltı seviyorum ama yediklerimden hiç kismiyorum
Gayet güzel canım aslinda kilonda aman aman çok değil boyuna göre uygun. Sen daha zayıf olmak istiyosun anlaşılan. Buda düzenli spor ve diyetle olur biliyosun. Simdiden sabır diliyorum.

Merbaha.. ben hayatını 47 kiloda geçirmiş biriydim ama yaklaşık 10 kilo aldım. Tabi kısa olunca bu on kilo epey fark ediyor. Birgün çok sevdiğim elbisenin bana olmadığını (dar falan idare ediyordum) fark edince kilo vermeye karar verdim.
Herkes beni 54 kilo sanıyordu ama 58dim. Sabah kahve ile güne başlardım değiştirmedim Öğle yemeğini bir güzel yedim.
Akşam yoğurt ya da meyve ile kapattım. Bir ayda yaklaşık 5 kilo verdim. Yürüyüş yatım tabi bu arada.

Sonra 53 kilodayken bıraktım.
Pazartesi spor ile başlayıp kalan 5 kilomu da vereceğim inşallah.
Herşeyden önce halsiz ve yorgun değilim, öğlen herşeyi yiyorum.
Ama akşama inanılmaz dikkat ediyorum.

Sevgiler :)

Bana kilon iyi geldi ama fit görünmek istiyosun sanırım :) bende bol bol yürüyorum diyet yapmayan biriyim ama elimden geldiğince dikkat ediyorum şimdilik 1 buçuk kg verdim :) gerisi gelir inşallah sevgiler bizden :)

bende 15 gündür diyet yapıyorum 2.3 gram vermişim ama sadece 300 gamı yağdan çok üzüldüm sizce ne yapmalıyım

Bana kilon iyi geldi ama fit görünmek istiyosun sanırım :) bende bol bol yürüyorum diyet yapmayan biriyim ama elimden geldiğince dikkat ediyorum şimdilik 1 buçuk kg verdim :) gerisi gelir inşallah sevgiler bizden :)
Aslında kilom fena değil.. Eskiden de biraz zayıftım sanırım :) ama müstakbel eşim çok kilolu değil. Fit olmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…