kilo vermek !!!

Saglikli beslenme ve spor ile verebilirsin. Bi beslenme uzmanina gitmeni oneririm-beslenme ogrencisi olarak - hem bebek sahibi olmakta istiyormussun kendi basina yapacagin diyetlerde herhangi bi beslenme yetesizligi ile karsilasman olasi. Diyet yaparken besin ogelerinden de yeterli miktarda almalisin ki bebeginde de herhangi bir yetersizlik olmasin.

Diyetisyenler çok aç bırakıyo tanıdık bi arkadas gitti bi kaç gün uyguladı snr dayanamıyorum deyip bıraktı bendeki öyle yaparım acaba diye gitmek istemiyorum .

Ben çok sağlıklı beslenen biriyim sağlıklı olup olmadığını biliyorum ama sınır koymayı bilmiyorum diyetisyen yollarimi gözüktü şimdi

Diyetisyenler çok aç bırakıyo tanıdık bi arkadas gitti bi kaç gün uyguladı snr dayanamıyorum deyip bıraktı bendeki öyle yaparım acaba diye gitmek istemiyorum .

yoo benim yakın dostumun listesini gördüm de ben onları yersem kilo alırım dedim. yumurtalar ekmekler... ödül tatlıları. ilk defa doydum demişti.. bence bir kere dene... sen seversin belki

valla bence boyunuza gore kilonuz cok cok ideal.
ben karatayla tanisin isterim.
sadece kilo vermek icin degil hamileliginizi saglikli gecirmek icin ayni zamanda.

niye soksun ki. çok fazlan yok zaten. bir dene sonra baktın olmuyor kaçarsın...
Yürüme bandını deneyeceğim şimdilik birde hocadan yardım almak kafama çok yattı olmazsa zaten diyetisyene gidicem herkes az kilo versen yeter diyo ama çok zor kg verebilen biriyim oyüzden biraz sıkıntıya girdim

Diyet yapmadan spor sadece kilonuzu korumanizi saglar.
sporla zayiflamak icin gunluk aldiginiz kilodan fazlasini yakmaniz lazim, gunde 2000-2500 Cal. Aldiginizi varsayarsak, bunun uzerinde calori yakmadan kilo veremezsiniz, gunde 3-4 saat kardiyoya denk gelir bu da (yediklerinizden hic kismadiginizi varsayiyorum)
Ama hayatinizdan sekeri, basit karbonhidratlari ve kötü yaglari cikararak protein ve sebze agirlikli bir beslenme sistemiyle ac kalmadan, sporu da aliskanlik haline getirerek kilolarinizi saglikli bir sekilde verirsiniz.

ben hayatımda kilo alıp veren biri değildim, evlendim ve 10 kilo aldım... daha sonra 13 kilo verdim.. dert etme veriliyor. yardımla yap yoksa yüzün çöker. benim yüzüm çökmüş... bazısı kötü göründüğümü söylüyor. ama diyet yapmayacaksan sorun olmaz sanırım... ama dikkat et yine de

üzmeyeceksem bebeğini kaybetme sebebin nedir ve ne zaman kaybettin acılarımız ortak bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim maalesef bide boylarımız aynı ama kilom senden çok fazla

Evet bazı şeylerden vazgeçmem lazım sanırım yatarak kg veremiycem :) teşekurler.

üzmeyeceksem bebeğini kaybetme sebebin nedir ve ne zaman kaybettin acılarımız ortak bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim maalesef bide boylarımız aynı ama kilom senden çok fazla
Hamillegim okadar güzel gecmistiki herkes parmak ısırdı gezerdim sürekli hiç hamile değil gibi doğuma gitmeme 3 gün kalmisti banyoda başım döndü tansiyinum yukselmis düştüm banyoda kuvetin ustune bebeğim ölmüş hastaneye gittik ölmüş dediler doğum yaptım ama kolları boş kaldi Rabbim sabır versin sanada zor çok zor

10 13 kg benim için hayal istemem zaten okadar kg vermeyi yüzüm çökmez herhalde 8 kg versem diyorum ama 5 kg verirsem çok iyi :)

Doktorum dalında çok iyi memenunum ama kılo vermek için deneyebilirim teşekurler :)
karatay diyeti diyorum yani :)
tika basa tok olup kilo vermek muthis bi sey.
benim toplamda 9 kilo oldu 2bucuk ay icersinde
ki arada baya uymadigim zamalar var

allah kimseye yaşatmasın 3 aya yaklaştı benimkide hala ağlamadığım gün yok senin bayaa olmuş inşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın hayırlısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…