Kilo vermek mi .... almamakmı daha zor ......

aeben

Her daim üye :))
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
44.079
77.968
Merhaba ..a.s.
ben şu ana kadar çokkk kilo verdim taa 15 yaşından bu yana . (33yaşındayım )
belki hesaplasam 100 kilo vermişimdir rahat abartmıyorum .....topu topu 78 kiloyu gördüm enson .....

ve verdigim kilolar nereye gitti .....Çok üzgünüm çoook

bi terim vardır benım kullandıgım . 2 ileri 1 geri mehter takımı gibi diye .....kaydirigubbakcemile3

sorun burda galiba veriyoruz ama fazlasını geri alıyoruz ....kafamçokkarıştı
neden işte bubu nedenıni bulursak kilo işini çözücez bence

önemli olan vermekten çok onu koruyabilmek ....:nazar:

bir çogunuzun bunu yaşadıgını biliyorum .....

çözüm nedir sizce ....?a.s

yemiyceksin ,bu kadar basit............
kilo yapan seyleri asagi yukari hepimiz biliyoruz,ve herkez kendi bunyesinide tanidiktan sonra gerisi cok kolay,,,şakkıdı

yemiyceksin ,bu kadar basit............
kilo yapan seyleri asagi yukari hepimiz biliyoruz,ve herkez kendi bunyesinide tanidiktan sonra gerisi cok kolay,,,şakkıdı
iyide o zamam hiçç yemeyelim hayat buyuu ...delikafadulden

yemiyceksin derken,dengeli ve kararinda yiyeceksin,dengesiz bi sekilde her onune geleni yersen,tabi kilo alirsin,yani bi tabak zeytinyagli taze fasulye yerine bi tabak pasta yersen sonuc felaket olur,saglikli ve kararinda beslenen hic kimse kilo almaz,,,,tabi hasta olanlara degil lafim,,,agzina fermuar cekmesini bileceksin........

aebenim bunun cevabını çok geç öğrendim seninde bildiğinden emin şimdiye kadar yaptığımız al-ver olayı metabolizmamızı bozmak ve kendimizi vücudumuzu hırpalamaktan başka bir işe yaramıyormuş... umarım bu öğrendiklerimizi uygulayabiliriz bir daha kilo almak istemiyorum bende...

herşeyden ye - sık ye- ölçülü ye- az ye - doyumluk değil tadımlık ye - karnını değil beynini doyur başka birsürü var sayılabilcek değil mi...

aebenim bence her ikiside zor yani vücudunuzun ayarlarıyla oynuyorsanız dengeniz bozulduysa kilo almakta vermekte zor hale geliyor.bazen düşünüyorumda vallaha bizim bedenler yaptıkalrımıza iyi katlanıyorlar ben kendi bedenimin yerinde olsaydım çookktan terkederdim kendimi yahuuu.
fabrika ayarlarına dönmek lazım diyeceksin ki nasıl işte onu bulsam vallaha söylerim saklamam şuanda onu çözmeye çalışıyorum

yemiyceksin derken,dengeli ve kararinda yiyeceksin,dengesiz bi sekilde her onune geleni yersen,tabi kilo alirsin,yani bi tabak zeytinyagli taze fasulye yerine bi tabak pasta yersen sonuc felaket olur,saglikli ve kararinda beslenen hic kimse kilo almaz,,,,tabi hasta olanlara degil lafim,,,agzina fermuar cekmesini bileceksin........

sevgili arkadaşım ben buna tam olarak katılmıyorum galiba tabi herkesin görüşü farklıdır onu ögrenmek için açtım bu linki . ve deger veripte yazdıgın içinde çok teşekkür ediyorum .ayrıca....:1hug:
demek istedigim pasta yerine sürekli fasulyeyi tercih edemeyiz . biz insanız bu kadar nefsimize zulmetmeye gerek varmı ki niye paste yemeyelim .....CADIARZU

aebenim bunun cevabını çok geç öğrendim seninde bildiğinden emin şimdiye kadar yaptığımız al-ver olayı metabolizmamızı bozmak ve kendimizi vücudumuzu hırpalamaktan başka bir işe yaramıyormuş... umarım bu öğrendiklerimizi uygulayabiliriz bir daha kilo almak istemiyorum bende...

herşeyden ye - sık ye- ölçülü ye- az ye - doyumluk değil tadımlık ye - karnını değil beynini doyur başka birsürü var sayılabilcek değil mi...[/quote]

gene son noktayı koymuşun kalişim .........:1hug:a.s.

aebenim bence her ikiside zor yani vücudunuzun ayarlarıyla oynuyorsanız dengeniz bozulduysa kilo almakta vermekte zor hale geliyor.bazen düşünüyorumda vallaha bizim bedenler yaptıkalrımıza iyi katlanıyorlar ben kendi bedenimin yerinde olsaydım çookktan terkederdim kendimi yahuuu.
fabrika ayarlarına dönmek lazım diyeceksin ki nasıl işte onu bulsam vallaha söylerim saklamam şuanda onu çözmeye çalışıyorum
evet mehalim ....fabrika ayarlerı ...a.s
ve vucudumuza çektirdigimiz işkenceler ..-tatlicadiarzu-

cözüm

az fakat sık sık herseyden yiyebilmektir.ve kesinlik spor canım.bi spor salonuna yazıldım ve inanki hayatyım degişti dyebilirim..istedigim herseyi yiyebiliyorum ama ölcüsünü bilerek.mesela makarna yedigim gün hiç ekmek tüketmemeye calısıyorum.cünkü ondan yeterinde karbonhidrat alıyorum..bunun gibi vs...

herseyi ölcülü yiyip sporuda takviye edersen fizgini ömrün boyunca korursun..:KK66:

X