• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek isteyenler gibi besleniyorum..Halbuki ben kilo almak istiyorum..

eqzistiyonist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
13
0
36
İstanbul
Herkese merhabalar,sitede yeni üyeyim :) Hemen sıkıntımdan söz edeyim.. Ben 21 yaşındayım boyum 1,69 kilom orta okul birinci sınıftan beri hiç değişmedi hala 47 kiloyum yesem de yemesem de qram farklılık qöstermiyorum. Yıllarca hastanelerin dahiliye,hematoloji qibi bölümlerine qittim etrafımdan qelen "kansızlık" iddialarının aslını öğrenmek amacıyla.. Her doktorun söylediği "turp qibisin!!" oldu :) Fakat doktorların kilo vermek isteyen kişilere önerdiği şekilde proqramlanmışım sanki az yiyorum meyve-salata yemeyi seviyorum.. Ayrıca yemek kokusu aşırı bir bulantıya sebep oluyor ve açsam bile yiyemiyorum.Vitamin desteği aldım ama ihtiyacım yoktu kan değerlerim çok düzqün tamamen qenetik bir zayıflık bendeki.. İlaç kullanarak kilo almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bana önerebileceğiniz birşeyler varmı ? Teşekkür ederim :)

canım aynı dertten bende muzdariptim :) b12 vitamini kilo aldırmaz diyorlar ama ben onun sayesinde aldım, beslenmemde hiç bir değişiklik yoktu çünkü eminim b12 sebebiyle olmasına... çok yerim de ama ayrıca, umarım yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın ! :)

canım aynı dertten bende muzdariptim :) b12 vitamini kilo aldırmaz diyorlar ama ben onun sayesinde aldım, beslenmemde hiç bir değişiklik yoktu çünkü eminim b12 sebebiyle olmasına... çok yerim de ama ayrıca, umarım yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın ! :)

Amway'den b12 takviyesi aldım hemde b12 seviyem normal düzeydeyken balık yağı mı içmedim arı poleni mi yemedim yok olmuyor hiç birşey yaramıyor :/

Amway'den b12 takviyesi aldım hemde b12 seviyem normal düzeydeyken balık yağı mı içmedim arı poleni mi yemedim yok olmuyor hiç birşey yaramıyor :/

öyle bir dönemim oldu canım benim de işte, şimdi 23yaşıma girdim henüz kilo almaya başladım çok şükür.. metabolizmayla alakalı o zaman

Ne kadar şanslısın......aslında:)))ama insan elindekinin degerını kaybedınce anlıyor:(hele sende bır kılo al da anlıyacaksın zayıflıgın kıymetını:))hadii benden dee sana bır fıkır....:)en degerli en besleyici gida takvıyesi anne sutunden sonra gelen cocuk mamaları degılmıdır:))işte buu:))cocuk maması yıyerek kilo alabılırsın:)bunu uygulayan arkadaşım oldu ve gercekden iştahla beraber kilosuda acıldı sımdı sabahları spor yaparak kılosunu korumaya bıle calısmaya başladı:))afiyet olsun:))
[/CENTER]
Herkese merhabalar,sitede yeni üyeyim :) Hemen sıkıntımdan söz edeyim.. Ben 21 yaşındayım boyum 1,69 kilom orta okul birinci sınıftan beri hiç değişmedi hala 47 kiloyum yesem de yemesem de qram farklılık qöstermiyorum. Yıllarca hastanelerin dahiliye,hematoloji qibi bölümlerine qittim etrafımdan qelen "kansızlık" iddialarının aslını öğrenmek amacıyla.. Her doktorun söylediği "turp qibisin!!" oldu :) Fakat doktorların kilo vermek isteyen kişilere önerdiği şekilde proqramlanmışım sanki az yiyorum meyve-salata yemeyi seviyorum.. Ayrıca yemek kokusu aşırı bir bulantıya sebep oluyor ve açsam bile yiyemiyorum.Vitamin desteği aldım ama ihtiyacım yoktu kan değerlerim çok düzqün tamamen qenetik bir zayıflık bendeki.. İlaç kullanarak kilo almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bana önerebileceğiniz birşeyler varmı ? Teşekkür ederim :)

cnm aslında boy kilo arasında 20 sayı farkını standart sayıyorlar.senin saglıgın yerindeyse bence çok fazlada endişelenmene gerek yok.ben kardeşime tereyağlı bol sütlü patates püresiyle kilo aldırdım.her yemegin yanında bir kase yapıyoruz kardeşime.bayagı bir toparlandı.sana da tavsiye ederim.

omega 3 oranı fazla olan yiyecekleri yemenizi tavsiye ederim kilo alacağım diyerek abur cubu yağlı ne varsa yiyim düşüncesi doğru değil hem yağ oranı fazla fakat proteini minerali bol yyiecekelr öneriyorum

Back