Kilo vermek isteyen hatuunlarim toplaşınnn hep birlikte ericez :) :*

kbus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
4
1
31
Arkadaslar merhaba ismim Büsra 23 yasndayim. Istanbulda yasiyorum. Gordugum kadariyla benimle ayni kaderi paylasan dert ortaklarim mevcut :) yasima gore oldukca kilom vardi ve kullandigim bir cay sayesinde hic birinden.eser kalmadi. Cay mucize gbi bisey. Ben bunu bayanlara yalniz ihtiyaci olan bayanlara nasil duyursam diye dusunurken kadinlar kulubu cikti sayfama bende dun uye oldum ve buradan hepinize seslenmek istyrum gercekten super bi cay adi Meytea <3 tokluk hisse veriyor ve cok su iciriyor. Hucre yeniliyor. Tansyon ve kolestrol dengeliyor. Idrardaki iltihapi atiyor. Kullanirken yapmaniz gereken tek sey bol su diyet ve spora gerk kalmadan bunu yapmaniz yeterli. Bilgi icin yardimci olurum hepinizi seviyorummm ve missli missli opuyorum :* Hepimiz guzelizz, hepimizz fit hih :))

Kendisi yengem olur. Bu cayla 2,5 ayda 20 kg verdi. Cayn en guzel ozelligi sikilastirmasi. Bende yine ayni sekilde 45 gnde 11 kg verdim. Hadi insallah darisi basiniza :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…