Yine 70lere dayandım nasıl bir diyet yapmalıyım yardım lütfen
Kahvaltıda bi dilim kepek ekmeği bir adet haşlanmış yumurta domates zeytin vs. bu şekilde yemelisin
aralarda bir nescafe olabilir süt olabilir meyve olabilir
öğlen yemeklerinde 4 adet ızgara köfte ya da 100 gram haşlanmış göğüs eti veya baklagiller 4 yemek kaşığı yanındada çorba ya da salata ya da cacık
akşam yemeklerindede hafif y,yecekler bir porsiyon sebze yemeği ve salata/çorba/ayran
tarzında beslenip bence diyet listelerini uygulama böle klasikten devam et işe yarıyor yok dukan diyeti bilmem ne diyeti lissteye uycam diye kendini zorlama bu şekilde diyet şeyler ye klasik diyet yap .
Canınn çok tatlı vs. isterse nescafe hem tokluk hissi verir hem tatlı isteğini geçirir . arada sıcak çikolata ya da sütlü kahve de içebilrsin . mesela bir paket lifli yulaflı bisküvi de 20 adet varsa günde 2 tane yiyip 1 paketi 10 güne böllebilrsin .
Meyve çok abartmamak şartyla yiyebilrsin .
Hafta da bir tartılmalısın ve kendini bir kez ödüllendirerek motive edeblrsin . Yürüyş ya da spor da yapmalısın ki tempolu yürüyüş diyette mükemmel derecede hızlı ve kalıcı bir yöntem olarak zayıflatıyor . Daha önce denemiş 76 dan 79 a 2.5 3 haftada bu şekilde yürüyüş ve diyetle inmiştm . Şimdi bende 79 um ve 68 69 olmaya çalışıyorum .
Asla yememen kaçamak yapmaman gereken şeyler ise makarna , pirinç pilavı , çok fazla ekmek ( günde 2-3 dilimden fazla yememelisin bence ) , Akşam 6 7 den sonra kalorili birşey yememek , cips , baklava vs. o tarz şeyleri yememelisin , Asitli içecekleri hayatından diyet zmanında çıkartmalı zayıfladığında kilonu korumak istiyorsanda yürüyüşe devam edip yediklerine de yine bu kdr sıkmadan dikkat etmelisin .
Günde 2.5 lite su içmelisin yeşil çayla diyet ve sporunu da desteklemelisin ben de öyle yapacağım bakalım yeşil çay nasıl etki edecek .
Bence bu şekilde zayıflarsın 70 aşırı bir kilo değil ama tabi sen kötü hissediyorsan önlemini alman güzel almalısın . Boyun da önemli tabi . Boyun kaç ?