bende aynı durumdayım ama bu kacınılmaz bır durum cunku metabolızma savunmaya gecıyormus herhalde , yapılacak tek sey lıstesı degıstırmek kalorı mıktarını azaltmak ve egzersıze ve spora agırlık vermek olacaktır.
daha önce bende diyetisyene giderken bi müddet sonra kilo vermem durdu. diyetisyenim 3 günlük şok diyet adı altında normal beslenmenin altında bi liste verdi. 3 gün yaptım ve 3 günde 2 kilo verdim sonrasında yeni listemi hazıladık ve kilo vermeye devam ettim. eğer istersen 3 günlük listeyi yazabilirim...
merhabaArkadaşlar dengeli beslenerek yaklaşık 13 kilo verdim ve şu an 57 kiloyum ideal kilom 52 ancak benim sorunum beslenme düzenim değişmediği halde son 1 aydır 1 gram dahi veremiyorum.Kilo vermede duraklama dönemi için uyguladığınız önereceğiniz yöntemleriniz var mı? Paylaşırsanız çok mutlu olurum
merhaba
aslında sorunu kendin cevaplamışsın ..'beslenme düzenim degişmedigi halde''. cevabın bu güzelim... degiştir ...
biraz farklı beslen . proteine agırlık ver. bi kaç günlük farklı beslenmeler uygula .
yok güzelim anladım.. demek istedigim diyetini biraz degiştir di.Önerin için teşekkür ederim :) ancak orada demek istediğim diyet menülerim değişmedi yağlı beslenmedim sağlıklı beslenmeye devam ettim.Sonuçta diyetle o kiloyu verebildim.Belki dediğin gibi proteini arttırmalıyım
Benimde yavaşladı spor arttır dediler de zaten maksimum düzeyde yapıyorum arttırmak çok zor. Proteinlerin parçalanmasında yağlar kullanıldığı için protein ağırlık vermek iyi olur sanırım:))
sık kilo alıp veriyorum çatlaklar oluşuyor bacaklarımda offfffffffff:84::84::84::84:
geçen sene 9.5 kilo verdikten sonra kilo vermem durmuştu neredeyse 1 ay boyunca
bende sen gibi ne yapabilirim diye araştırdım ve
proteine ağırlık vererek yedim 1 hafta -10 gün kadar ve 2.5 kilo verdim o haftada
daha önce bende diyetisyene giderken bi müddet sonra kilo vermem durdu. diyetisyenim 3 günlük şok diyet adı altında normal beslenmenin altında bi liste verdi. 3 gün yaptım ve 3 günde 2 kilo verdim sonrasında yeni listemi hazıladık ve kilo vermeye devam ettim. eğer istersen 3 günlük listeyi yazabilirim...