- 8 Mart 2023
- 1.273
- 99
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Kızlarr 80 kilo olmuşum yaa moralim çok bozuk acil zayıflamam lazım. Bide gebelik düşünüyorum diğer ay aşılama olabilir belki onlarda kilo yapıyomuş e bide üstüne hamilelikte var o da hızlı kilo alımı derken kafayı yicem. Ramazan ayına güvenmiştim. Ama akşamları dayanamıyorum tatlıya falan. Evde bazen egzersiz falan yapıyorum hareket ediyorum iftardan sonra da eşim yorgun geliyo yürüyüşe çıkamıyorus. Boğazımı da durduramıyorum. Nolurr yardım edin ya napıcamm
İnşallahhhh teşekkür ederimTelefon ekranınıza zayıf bir ünlünün bir de kendi fotoğrafınızı koyun o zaman nasıl boğazınızı tutacaksınız görün bir de 2 3 kilo verdiğinizde nasıl motivasyonunuz yükseliyor tarifi mümkün değil
Ben psikolojık olduğunu düşünüyorum moral motivasyon a ihtiyacım var. Kilo verebileceğime pek inanamıyorum ki başaramam gibi geliyo hep başa sarıyorum o yüzden.
Bana göre vat çabam azim ve istikrar yok :)Kilo vermek için bir çabanız olmamış ki hiç. Nereden biliyorsunuz veremediğinizi :)
Ben deKızlarr 80 kilo olmuşum yaa moralim çok bozuk acil zayıflamam lazım. Bide gebelik düşünüyorum diğer ay aşılama olabilir belki onlarda kilo yapıyomuş e bide üstüne hamilelikte var o da hızlı kilo alımı derken kafayı yicem. Ramazan ayına güvenmiştim. Ama akşamları dayanamıyorum tatlıya falan. Evde bazen egzersiz falan yapıyorum hareket ediyorum iftardan sonra da eşim yorgun geliyo yürüyüşe çıkamıyorus. Boğazımı da durduramıyorum. Nolurr yardım edin ya napıcamm
Teşekkür ederim ben de dikkat ediyorum inşallah bozmayız ☺Ben deeşimle ayni kiloyuz resmen. Başta sorun etmiyordum kilo almaya devam ettikçe kendimi beğenmez oldum.
Annelik sürecimden öncesine göre 20 kilo fazlam var, eski fotolarımla motive olmaya çalışıyorum. Ya da kendi ideal bedenime en yakın kişilerin antrenman yaparken ki halleri beni motive ediyor.
Yediklerimize dikkat etsek, suyu arttırsak, biraz da hareket etsek bir iki haftanın sonunda birkaç kilo verdiğimizi görünce tam motive oluruz bence. Sadece bir iki hafta gerçekten kendimizi zorlamamız gerekiyor. Ben bugün başladım inşallah bozmam kararimi.
Şöyle yapabilirsiniz mesela profesyonel destek almak istemiyorsanız, yakin olduğunuz biri sizi bir süre motive olmanız açısından kontrol edebilir. Yani günlük rapor verebilirsiniz, şunları yedim bu kadar su içtim bu kadar egzersiz yaptım gibi.
169 boyum kilomda 79.9Boyunuz kaç 80 kilosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?