şimdı kılo verme degısıyokı kılomuzla orantılı olarak yanı 60 kılo olan bırının 1 ayda vedıgı kılo ıle 80 90 kılo olan bırının verdıgı kılo oranı aynı olamaz olmaması gerek. ben kışın kılo almıştım 63 olmuştum sonra 1,5 ayda 8 kılo verdım ben bunlarla sadece spor yapmadım hiç yanı oyle bı tembelık vardı ustumde plates yapmaya evde basladım kılomu sabıt tutmak için yanı şuan 55 kıloyum 54 olabılır. ama artık bunu oturtmak ıstıyorum vucuduma cunku boyle çok mutluyum kılo almamak içinde bunları uyguluyorum cok zor degıl ınanın . kılonuz daha fazlaysa sızın vercegınız mıktar benımkınden fazla olcaktr halıyle. plateslede şuan ıkı haftadr sıkılaştıgımı hısedııyorum zaten. ama benım kurtarıcılarım bu caylar oldu emın olun. cunku toksın tutmasına ızın vermedım vucudumun lahana maydonoz kırazsapı yesıl cay çok çok işe yarıyo emın olunzaten maydonoz suyunu dogru sekılde kaynatıp içtıkten bıkacgun sonra ıdararınıza bakarsanız yag bırıkıntıı gıbı oldugunuzu gorursunuz işte buda atılan toksınlerın yagları gosterıyo lahanada terleyerek atırıyo bunları vucutan sık dusa gırınce lahanadan sonra çok daha etkılı oluyo metobolızma canlanıyo emın olun
PARDON da burda sadece elma sırkesıyle ılgılı zayıflama konuşulmuyokı genel bılgı paylasımı acılan konu cunku herkes herkonu bolum bolum ben kendı yaptıklarımı paylasıyorum her bolume yazı yazmam mumkun degılkı
Paylaşım yaptığınız bölümdeki sorumlu kişilere bakarsanız neden yardım etmek ve yönlendirmek istediğimi anlarsınız, yazdığınız kelimelere dikkat etmenizi rica ediyorum, ben sadece görevimi yapıyorum bana sormuşsunuz ya siz uzmanmısınız diye ben de size soruyorum siz uzmanmısınız elma sirkesi konusunda?ELMA sırkesı uzmanımısınız sız???? sızın yardımcı olmanıza gerek yok kı ben nasıl zyıfladıgıma daır bılgı paylasıyorum salt sırke vs degılkı mevzu ve gıtıgım konferansdakı bılgılerı paylasıyorum burdakı herkes gıbı yanı. ılac degıl marka degıl bı yontem degıl dr ısmı yok reklam yok teknık bılgı yok oyuzden bı uzmanlk gerektıren durumda yok kı. burda nasıl ınsanlar zayıflarken neler yaptıgını yazıyorsa bende bunu yazıyorum bukadar nıye mudahıl olup ve neyı duzeltme geregı duydugunuzu anlamadım dogrusu. yazcagım konuyu yazmak için sızden neden yardım alacagımıda anlamadım yardım ıstesem bı konuda ısterdım zaten . sız yonlendırebılırsınız benım bı konunun acık kalmasıda çok onemlı degıl benım kılo sorunum yok şuan arkadaslarımla bunu paylastım okadar. onlar okur uygular onların bılcegı bısey. dedıgım gıbı burda rısk teskıl eden ve uzmanlık gerektıren bı zayıflama yontemı yok. dıger baslıklara bakarsak bunla ılgılı çok yanlış bılgı paylasımı oldugunu gorebılırsınız.
ECRİN 75 merak etıklerını sorarsan daha net olur sanırım ayrıntı derken? sen ıstedıgın sor ben cevaplarım. KEÇİ KIZ tek basına madonoz suyu tabıkı zayıtlamaz ama toksın atma ozelıgı coktur. kaynayan suya yarım bag maydonuzu saplarıyla bırlıkte atın 3 dakıka kaynasın sonra bı bardaga kouyun braz lımon sıkın ve için kahvaltıdan once ve gece yatmadan once ıcmek daha faydalı denmıştı ama ben gun içinde içiyorum bunda saate dıkat etmıyorum. ıkı bardak ıcebılırsınız. 15 gun aralıksız uygulanır bu zaten ıdrarınızdakı yagları gorceksınız bu toksınleın ve karacıgerdekı yagların dısa atıldıgını gosterır. tansıyon hastasıysanız bunu uygulamayın ama ılla dıyosanız bunu içine bı mıktar tuz koymanız gerekıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?