şimdı kılo verme degısıyokı kılomuzla orantılı olarak yanı 60 kılo olan bırının 1 ayda vedıgı kılo ıle 80 90 kılo olan bırının verdıgı kılo oranı aynı olamaz olmaması gerek. ben kışın kılo almıştım 63 olmuştum sonra 1,5 ayda 8 kılo verdım ben bunlarla sadece spor yapmadım hiç yanı oyle bı tembelık vardı ustumde plates yapmaya evde basladım kılomu sabıt tutmak için yanı şuan 55 kıloyum 54 olabılır. ama artık bunu oturtmak ıstıyorum vucuduma cunku boyle çok mutluyum kılo almamak içinde bunları uyguluyorum cok zor degıl ınanın . kılonuz daha fazlaysa sızın vercegınız mıktar benımkınden fazla olcaktr halıyle. plateslede şuan ıkı haftadr sıkılaştıgımı hısedııyorum zaten. ama benım kurtarıcılarım bu caylar oldu emın olun. cunku toksın tutmasına ızın vermedım vucudumun lahana maydonoz kırazsapı yesıl cay çok çok işe yarıyo emın olunzaten maydonoz suyunu dogru sekılde kaynatıp içtıkten bıkacgun sonra ıdararınıza bakarsanız yag bırıkıntıı gıbı oldugunuzu gorursunuz işte buda atılan toksınlerın yagları gosterıyo lahanada terleyerek atırıyo bunları vucutan sık dusa gırınce lahanadan sonra çok daha etkılı oluyo metobolızma canlanıyo emın olun