• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorum diyenler lütfen buraya

emecull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
64
1
86
40
İstanbul
arkadaslar okadar parca parca başlık acılmışkı darmadıgınık neyı okucagını sasırıyo ınsan. ben kılo vermek için neler yaptıgınızı ve neden veremedıgınızı düşündugunuzu once ogrenmek ıstıyorum sonrada sızlerle bunu basarmış bırı olarak bu yolda neler yapmamız yapmanız gerektıgını paylasmak ıstıyorum emın olun hastalık gıbı etkenler dısında kılo veremıyorum dıyen kımse olamaz. oyuzden bunları bırlıkte paylasırsak ortak bır yol bulabılırız ve sızlerle takıp ettıgım yolu paylasarak buna ınanmanızı ıstıyorum okadar.

Valla bende bazen böyle kendimi bunaltmak için elimden gelen herşeyi ardına koymayan biri olarak anladığım bir tek şey var ki herşeyden önemlisi mutlu olmak diyetteyim, herşey yasak psikolojisinden kurtulmak, eğer o düşünceyi kafanızdan atamazsanız acaba bugün kaç gr. verdim? yoksa vermedim mi? niye vermedim? veremiyorum... vs. vs. bu gibi düşüncelere girerseniz sanki beyniniz bedeninizle savaşa girmiş gibi oluyor ve gerçekten ne kadar kendinize yasaklar koyup oranları kıssanızda, yemeseniz de veremiyorsunuz.

neyse ben yaptıklaeımı yazayımda ılgısı ceken okur faydalanır yanı. bıldıgımız dogru sanıp yanlışlar var baslık acılmış cunku ama yanlış. ben ahmet marankının konferanslarına gıtmış bırı olarak uygulayıp faydasını goren bırı olarak soyluyorum bunu. elma sırkesı formulunu yazmış arkadaslarda ortada bı yanlışlık var yanı işi zorlastrına o sırke sabah ve gece uyumadan içilır. mıdenın ılk ve son alcagı sıvı bu sırke olmalıdır. yemekten once aksam içilmez. bu yanlış osmanlıdan kalan bı bılgı olabılır ama gece uykuda duran metobolızma bu sırkeyle faalıyete gecıyor. sonra toksın atılmadan kılo verılmez kesınlıkle verılmez. karacıgerı ve bagırsakların temızlenmış olması grekır. çok tuvalete gıdıp ıshal olarak kılo verılmez bu saglık bozar basura kadar gıder. mate sınameke gıbı bıtkıler çok faydalı degldr ozalıkle sınameke çoçok zararlıdır bagırsakdakı mukozoların yok olmasına neden olur. matede en fazla bı tane ıcılebılır.onemlı olan toksın atan cayları içmektır. galeta vs gıbı kuru gıdalar kabız yapar tuketımı asgarı olmalıdır.cayların içiliz saatı ve pişirme dakıkaları vardr. kıraz sapını 7 dk cok kaynatmamak gerek ve rengın pembemsı olması gerek yoksa hıcbı ıse yaramaz. maydonoz 3 dak kaynamalıdır. yesıl cay koyu ıcılmez 1 dk dan cok tutulmaz sıcak suda. çok buna benzer bılgıler var yapılması gereken. aslında dogru bıldıgımız yanlışları yaparak hem kendımıze ezıyet edıyoruz hemde nıye kılo veremıyoruz dıyoruz. onemlı olan bu runlerı kulanmak degıl dogru kulanmak

Sen ne kadar zamanda kac kilo verdin. Bizimle paylaşa bilirmisin?

şimdı kılo verme degısıyokı kılomuzla orantılı olarak yanı 60 kılo olan bırının 1 ayda vedıgı kılo ıle 80 90 kılo olan bırının verdıgı kılo oranı aynı olamaz olmaması gerek. ben kışın kılo almıştım 63 olmuştum sonra 1,5 ayda 8 kılo verdım ben bunlarla sadece spor yapmadım hiç yanı oyle bı tembelık vardı ustumde plates yapmaya evde basladım kılomu sabıt tutmak için yanı şuan 55 kıloyum 54 olabılır. ama artık bunu oturtmak ıstıyorum vucuduma cunku boyle çok mutluyum kılo almamak içinde bunları uyguluyorum cok zor degıl ınanın . kılonuz daha fazlaysa sızın vercegınız mıktar benımkınden fazla olcaktr halıyle. plateslede şuan ıkı haftadr sıkılaştıgımı hısedııyorum zaten. ama benım kurtarıcılarım bu caylar oldu emın olun. cunku toksın tutmasına ızın vermedım vucudumun lahana maydonoz kırazsapı yesıl cay çok çok işe yarıyo emın olunzaten maydonoz suyunu dogru sekılde kaynatıp içtıkten bıkacgun sonra ıdararınıza bakarsanız yag bırıkıntıı gıbı oldugunuzu gorursunuz işte buda atılan toksınlerın yagları gosterıyo lahanada terleyerek atırıyo bunları vucutan sık dusa gırınce lahanadan sonra çok daha etkılı oluyo metobolızma canlanıyo emın olun

önerilerine devam edersen cok sevinirim daha cok ayrintilara girebilirmisin???

şimdı kılo verme degısıyokı kılomuzla orantılı olarak yanı 60 kılo olan bırının 1 ayda vedıgı kılo ıle 80 90 kılo olan bırının verdıgı kılo oranı aynı olamaz olmaması gerek. ben kışın kılo almıştım 63 olmuştum sonra 1,5 ayda 8 kılo verdım ben bunlarla sadece spor yapmadım hiç yanı oyle bı tembelık vardı ustumde plates yapmaya evde basladım kılomu sabıt tutmak için yanı şuan 55 kıloyum 54 olabılır. ama artık bunu oturtmak ıstıyorum vucuduma cunku boyle çok mutluyum kılo almamak içinde bunları uyguluyorum cok zor degıl ınanın . kılonuz daha fazlaysa sızın vercegınız mıktar benımkınden fazla olcaktr halıyle. plateslede şuan ıkı haftadr sıkılaştıgımı hısedııyorum zaten. ama benım kurtarıcılarım bu caylar oldu emın olun. cunku toksın tutmasına ızın vermedım vucudumun lahana maydonoz kırazsapı yesıl cay çok çok işe yarıyo emın olunzaten maydonoz suyunu dogru sekılde kaynatıp içtıkten bıkacgun sonra ıdararınıza bakarsanız yag bırıkıntıı gıbı oldugunuzu gorursunuz işte buda atılan toksınlerın yagları gosterıyo lahanada terleyerek atırıyo bunları vucutan sık dusa gırınce lahanadan sonra çok daha etkılı oluyo metobolızma canlanıyo emın olun

Maydonoz suyunu günde kaç kere nasıl tükettiniz. Açıklarsanız yardımcı olursunuz teşekkür ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

kilo vermek isteyenler başlığından isteyenlere yardımcı olabilirsiniz yeterince guruplaşma diyet deneyimi başlığımız var ve anlatmış olduğunuz sirke deneyiminede ait başlığımız mevcut bu başlıklardan paylaşım yapabilirsiniz...Bunları istemiyorsanız kendinize bir başarı öyküsü yazarak deneyinimizi herkesin okumasını sağlayabilirsiniz... Bu konularda sorularınız olursa bölümde görevli kişilerden yardım alınız.... ıyi paylaşımlar dilerim...

sevgılı ppuqq Elma sırkesı baslıklı bölumu okudum benım konferansda ogrendıgımden cok farklı ve yanlış bı bılgı paylasımı var orada. elma sırkesı bı bardak ılk suyun 2 yemek kasıgı elma sırkesı kalıtalı marka bı sırke olsun bı tatlı kasgıda bal koyalım sonra sabah ac karnına içelım. içtıkten 20 dk sonra kahvaltı yapabılırsınız. oglende yıne yemek oncesı aynı mıktar içilır ama aksam yemek oncesı ıcılmez gece uyumadan once ıcılır bu mıktar cunku uyku sırasında metobolızma durdugu için onu harekete gecırır kalorılerı kısa surede yakılmasını saglıyor ve bu sırke toksınde atıyo yag ıle bırlıkte

ECRıN 75 merak etıklerını sorarsan daha net olur sanırım ayrıntı derken? sen ıstedıgın sor ben cevaplarım. KEÇı KIZ tek basına madonoz suyu tabıkı zayıtlamaz ama toksın atma ozelıgı coktur. kaynayan suya yarım bag maydonuzu saplarıyla bırlıkte atın 3 dakıka kaynasın sonra bı bardaga kouyun braz lımon sıkın ve için kahvaltıdan once ve gece yatmadan once ıcmek daha faydalı denmıştı ama ben gun içinde içiyorum bunda saate dıkat etmıyorum. ıkı bardak ıcebılırsınız. 15 gun aralıksız uygulanır bu zaten ıdrarınızdakı yagları gorceksınız bu toksınleın ve karacıgerdekı yagların dısa atıldıgını gosterır. tansıyon hastasıysanız bunu uygulamayın ama ılla dıyosanız bunu içine bı mıktar tuz koymanız gerekıyor.

PARDON da burda sadece elma sırkesıyle ılgılı zayıflama konuşulmuyokı genel bılgı paylasımı acılan konu cunku herkes herkonu bolum bolum ben kendı yaptıklarımı paylasıyorum her bolume yazı yazmam mumkun degılkı

PARDON da burda sadece elma sırkesıyle ılgılı zayıflama konuşulmuyokı genel bılgı paylasımı acılan konu cunku herkes herkonu bolum bolum ben kendı yaptıklarımı paylasıyorum her bolume yazı yazmam mumkun degılkı

Elma sirkesi hakkında yazdığınızı okuyup değerlendirme yaptım bu yüzden yazdım daha başka hangi konuda yazacaksanız söylerseniz yardımcı olmaya çalışacağım, uzman olmadığınız için ben her soruyu yanıtlarım bu başlık kalsın diyorsanız böyle bir şey mümkün değil...a.s.Genel bilgi paylaşımı ancak uzman arkadaşlarımız tarafından yapılabilir bu gibi meslek sahibi olan arkadaşlarımıza izin verebiliriz, uzman olmadığınız için yönlendirmeme anlayış göstereceğinizi tahmin ediyorum...

ELMA sırkesı uzmanımısınız sız???? sızın yardımcı olmanıza gerek yok kı ben nasıl zyıfladıgıma daır bılgı paylasıyorum salt sırke vs degılkı mevzu ve gıtıgım konferansdakı bılgılerı paylasıyorum burdakı herkes gıbı yanı. ılac degıl marka degıl bı yontem degıl dr ısmı yok reklam yok teknık bılgı yok oyuzden bı uzmanlk gerektıren durumda yok kı. burda nasıl ınsanlar zayıflarken neler yaptıgını yazıyorsa bende bunu yazıyorum bukadar nıye mudahıl olup ve neyı duzeltme geregı duydugunuzu anlamadım dogrusu. yazcagım konuyu yazmak için sızden neden yardım alacagımıda anlamadım yardım ıstesem bı konuda ısterdım zaten . sız yonlendırebılırsınız benım bı konunun acık kalmasıda çok onemlı degıl benım kılo sorunum yok şuan arkadaslarımla bunu paylastım okadar. onlar okur uygular onların bılcegı bısey. dedıgım gıbı burda rısk teskıl eden ve uzmanlık gerektıren bı zayıflama yontemı yok. dıger baslıklara bakarsak bunla ılgılı çok yanlış bılgı paylasımı oldugunu gorebılırsınız.

emecull
bizimle sadece yardımcı olmak adına yaptığın paylaşımlar için tşkler:enbuyukkk:

ELMA sırkesı uzmanımısınız sız???? sızın yardımcı olmanıza gerek yok kı ben nasıl zyıfladıgıma daır bılgı paylasıyorum salt sırke vs degılkı mevzu ve gıtıgım konferansdakı bılgılerı paylasıyorum burdakı herkes gıbı yanı. ılac degıl marka degıl bı yontem degıl dr ısmı yok reklam yok teknık bılgı yok oyuzden bı uzmanlk gerektıren durumda yok kı. burda nasıl ınsanlar zayıflarken neler yaptıgını yazıyorsa bende bunu yazıyorum bukadar nıye mudahıl olup ve neyı duzeltme geregı duydugunuzu anlamadım dogrusu. yazcagım konuyu yazmak için sızden neden yardım alacagımıda anlamadım yardım ıstesem bı konuda ısterdım zaten . sız yonlendırebılırsınız benım bı konunun acık kalmasıda çok onemlı degıl benım kılo sorunum yok şuan arkadaslarımla bunu paylastım okadar. onlar okur uygular onların bılcegı bısey. dedıgım gıbı burda rısk teskıl eden ve uzmanlık gerektıren bı zayıflama yontemı yok. dıger baslıklara bakarsak bunla ılgılı çok yanlış bılgı paylasımı oldugunu gorebılırsınız.
Paylaşım yaptığınız bölümdeki sorumlu kişilere bakarsanız neden yardım etmek ve yönlendirmek istediğimi anlarsınız, yazdığınız kelimelere dikkat etmenizi rica ediyorum, ben sadece görevimi yapıyorum bana sormuşsunuz ya siz uzmanmısınız diye ben de size soruyorum siz uzmanmısınız elma sirkesi konusunda?

Tartışma ortamı yaratmaya çalışmayın yazmış olduğum cümlelere tekrar göz atarsanız sadece bölüm düzeni için uyarıda bulunduğumu görebilirsiniz....a.s.

ECRİN 75 merak etıklerını sorarsan daha net olur sanırım ayrıntı derken? sen ıstedıgın sor ben cevaplarım. KEÇİ KIZ tek basına madonoz suyu tabıkı zayıtlamaz ama toksın atma ozelıgı coktur. kaynayan suya yarım bag maydonuzu saplarıyla bırlıkte atın 3 dakıka kaynasın sonra bı bardaga kouyun braz lımon sıkın ve için kahvaltıdan once ve gece yatmadan once ıcmek daha faydalı denmıştı ama ben gun içinde içiyorum bunda saate dıkat etmıyorum. ıkı bardak ıcebılırsınız. 15 gun aralıksız uygulanır bu zaten ıdrarınızdakı yagları gorceksınız bu toksınleın ve karacıgerdekı yagların dısa atıldıgını gosterır. tansıyon hastasıysanız bunu uygulamayın ama ılla dıyosanız bunu içine bı mıktar tuz koymanız gerekıyor.

Canım bilgin için teşekkürler. Bardak derken su br. mı çay br. mı? belirtirsen memnun olurum. Hem diyet hem sporla birlikte uygulamak istiyorum. Ben hem diyet hem günde 1 saat koşu ve tempolu yürüyüş yapmama rağmen 1 ayda ancak 1 kilo verebildim. Belki yanında maydonoz suyu kullanırsam daha fazla kilo verme şansım olur diye düşündüm. Sirkeyi hiç denemedim midem problemli zaten. Ama maydonoz suyunun mideme dokunacağını sanmıyorum. Teşekkürler.

kızlar funbody cayı kullanın garantılı urun 45 gunde 6 ıla 9 kılo arasında kılo verdırıyor zaten dogal bır cay tum hastane muptalası olduk

Back
X