Merhabalar öncelikle yaşım 23 4 yıllık evliyim doğumdan sonra veremedigim kilolarım var 162 boy 70 kiloyum etrafımdaki herkesin kilolu olduğunu düşünmesinden, bu sana olmaz ,esimde dahil hala zayiflayamadin bak su zayıfladı sen yanımda buyuk duruyosun cok değiştin evlendikten sonra gibi cumlelerinden cok yoruldum. Kendimi tutmak istiyorum 3 gun 1 hafta devam ediyorum ama yine bırakıyorum. Her bıraktığımda eşimin sen yeme yeter artık yeme gibi cümlelerinden bıktım. Ne yapsam da 60 kiloya düşsem bilmiyorum.kalbim cok kırık cok mutsuzum evden çıkamıyorum cocugum küçük bunaldım daraldim. Bana diyet arkadaşı olabilcek birileri varmı birbirimize destek olsak çünkü artik dayanamiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo veremediğim icin cok üzülüyorum:((
- Konu Sahibi Zemezem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kilo #verememek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Aa hiç üzülme eşinde çok ayıp ediyo yani çocuk doğurmuşsun on kilo fazlan var çok da değil iki üç ay sabretsen verirsin. Ben doğumdan sonra 83 kiloyla başladım veriyorum yavaş yavaş şuan 70 kiloyum boyum da 160. Bende bı on kilo daha vsrmeye çalışıyorum. Önce kafanda bitirmen lazım bırakırım diye başlama. Ben çok dua ettim bide nefsime hakim olabilmek için Allah da yardım etti veriyorum bin şükür sende yaparsın.
Nasil yaptin banada anlatır mısın inan cok bunaldim herşey uzerime geliyor sankiAa hiç üzülme eşinde çok ayıp ediyo yani çocuk doğurmuşsun on kilo fazlan var çok da değil iki üç ay sabretsen verirsin. Ben doğumdan sonra 83 kiloyla başladım veriyorum yavaş yavaş şuan 70 kiloyum boyum da 160. Bende bı on kilo daha vsrmeye çalışıyorum. Önce kafanda bitirmen lazım bırakırım diye başlama. Ben çok dua ettim bide nefsime hakim olabilmek için Allah da yardım etti veriyorum bin şükür sende yaparsın.
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Nasil yaptin banada anlatır mısın inan cok bunaldim herşey uzerime geliyor sanki
Emin ol başlamadan önce aynı şeyleri hissettim. Aglayasim geliyodu moralim bozuk enerji sıfır. Bide diyet yapıp kendimi o coook lezzetli seylerden mahrum bırakmak istemiyodum güya mutlu ettikleri icin halbuki emin ol zayıflamanın tadı onların hiç birinde yok. Sonra dediğin gibi çok dua ettim dedim Allah'ım ben nefsime yenik düşüyorum artık vermek istiyorum bu kilolari diye. Sonra kafama koydum dedim bu sefer birakmicam az da gitse çok da gitse zorlansam da birakmicam nasılsa alışacak bu vücut bu beslenmeye. Nasıl beslendigimi de yazayım sana.
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Benim klasik rutinim su şekilde
Sabah 10 11 gibi kahvaltı.
Yumurta, peynir, zeytin,bir buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, greyfurt suyu (yağ yaktığı için)
Öğlen yemek yemiyorum sade Nescafe Gold yanında bir hurma yiyorum aşırı tok tutuyor.
Akşam saat 17:00 benim yemek saatim hiç geçirmemeye özen gösteriyorum.
Genel olarak tükettiklerim;
Izgara tavuk göğsü salata yoğurt
Izgara köfte salata yoğurt
Balık salata
Brokoli karnabahar salatası
Kabak salatası
Köz patlıcan biber salatası
Ekmek yemiyorum akşam genel olarak bu şekilde besleniyorum. Günlük 3 lt yakın su
Akşam çayin yanında bazen Yulaf bar falan yiyorum gündüz meyve yemediysem. Yada gündüz bir porsiyon meyve yiyorum.
Yumurta, peynir, zeytin,bir buçuk dilim kızarmış çavdar ekmeği, greyfurt suyu (yağ yaktığı için)
Öğlen yemek yemiyorum sade Nescafe Gold yanında bir hurma yiyorum aşırı tok tutuyor.
Balık salata
Kabak salatası
Ekmek yemiyorum akşam genel olarak bu şekilde besleniyorum. Günlük 3 lt yakın su
Akşam çayin yanında bazen Yulaf bar falan yiyorum gündüz meyve yemediysem. Yada gündüz bir porsiyon meyve yiyorum.
Ne guzel kilo vermişsiniz masallah bende deneyecegim bunlar ne kadar zamanda verdiniz spor yaptınız mi.Artik bu bunaltıcı durumdan kurtulmak istiyorum surekli bir döngü icersisindeyim herkesle karsilastirilmak cok kötü. Birde eşim 2.çocuğu istiyor bunda 100 kilo olursun diyor o yüzden doğurmak bile istemiyorum cok caresizimBenim klasik rutinim su şekilde
Balık salata
Kabak salatası
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Ne guzel kilo vermişsiniz masallah bende deneyecegim bunlar ne kadar zamanda verdiniz spor yaptınız mi.Artik bu bunaltıcı durumdan kurtulmak istiyorum surekli bir döngü icersisindeyim herkesle karsilastirilmak cok kötü. Birde eşim 2.çocuğu istiyor bunda 100 kilo olursun diyor o yüzden doğurmak bile istemiyorum cok caresizim
Sen ilk önce eşinle şöyle net bi dille konus öyle şeyler söylenmez bı kadına ne kadar ayıp. Bide onlar için değil kendi sağlığın için Allah rızası için ver kilolarını. Ben dört beş ayda verdim ama senin çok fazlalığın yok. Kesin kararlı başlarsan birazda akşamları egzersiz yap. Bak gor iki ayı bulmaz verirsin Allah'ın izniyle.
Eşime soyledigimde ben şaka yaptim diyor ne yaparsan yap ben karışmam diyorSen ilk önce eşinle şöyle net bi dille konus öyle şeyler söylenmez bı kadına ne kadar ayıp. Bide onlar için değil kendi sağlığın için Allah rızası için ver kilolarını. Ben dört beş ayda verdim ama senin çok fazlalığın yok. Kesin kararlı başlarsan birazda akşamları egzersiz yap. Bak gor iki ayı bulmaz verirsin Allah'ın izniyle.
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Eşime soyledigimde ben şaka yaptim diyor ne yaparsan yap ben karışmam diyor
Sen kararlı bı şekilde başla bırakma gerisi gelir inşallah
Doğum yapalı ne kadar oldu? Halen emziriyorsan çok sıkı diyet sütü azaltabilir, egzersizlerle açık hava yürüyüşlerle hem motivasyonunu hem vücudunu toplayabilirsin yavaş yavaş. Bende doğum yapalı 2 ay oldu 10 kg fazlalığım var şuan ama diyet yapamıyorum. Sezaryen olduğum için spora da başlayamıyorum. 3 ay bitiminde spor yapmaya başlayacağım. İnsanın başkalarının sözlerinden çok kendini iyi hissetmeye ihtiyacı oluyor. Ama eşinde kilona laf ederse ağzının payını vermelisin ne çocuk taşımışlar ne doğurmuşlar uzaktan ancak laf etmeyi biliyorlar. Fazla ciddiye almamak lazım
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
Ben destek olurum. Bende diyetteyimMerhabalar öncelikle yaşım 23 4 yıllık evliyim doğumdan sonra veremedigim kilolarım var 162 boy 70 kiloyum etrafımdaki herkesin kilolu olduğunu düşünmesinden, bu sana olmaz ,esimde dahil hala zayiflayamadin bak su zayıfladı sen yanımda buyuk duruyosun cok değiştin evlendikten sonra gibi cumlelerinden cok yoruldum. Kendimi tutmak istiyorum 3 gun 1 hafta devam ediyorum ama yine bırakıyorum. Her bıraktığımda eşimin sen yeme yeter artık yeme gibi cümlelerinden bıktım. Ne yapsam da 60 kiloya düşsem bilmiyorum.kalbim cok kırık cok mutsuzum evden çıkamıyorum cocugum küçük bunaldım daraldim. Bana diyet arkadaşı olabilcek birileri varmı birbirimize destek olsak çünkü artik dayanamiyorum
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.360
- 798
Cocugum 2 bucuk yasında hamilelikte 23 kilo aldim 83 le dogum yaptim geri 63 e düştüm kendiliğinden ama geri şimdi 70 e çıktım ve bi turlu eski kilima ulasamadim cok üzülüyorum hep evdeyim çocukla çıkamıyorum arkadaşım felanda yok surekli bu sözlere maruz kaliyorumDoğum yapalı ne kadar oldu? Halen emziriyorsan çok sıkı diyet sütü azaltabilir, egzersizlerle açık hava yürüyüşlerle hem motivasyonunu hem vücudunu toplayabilirsin yavaş yavaş. Bende doğum yapalı 2 ay oldu 10 kg fazlalığım var şuan ama diyet yapamıyorum. Sezaryen olduğum için spora da başlayamıyorum. 3 ay bitiminde spor yapmaya başlayacağım. İnsanın başkalarının sözlerinden çok kendini iyi hissetmeye ihtiyacı oluyor. Ama eşinde kilona laf ederse ağzının payını vermelisin ne çocuk taşımışlar ne doğurmuşlar uzaktan ancak laf etmeyi biliyorlar. Fazla ciddiye almamak lazım
Ne zaman basladiniz kaç kilo verdiniz acebaBen destek olurum. Bende diyetteyim
Tamam okuyayimIzun uzun yazmak istemiyorum diyet başarı öykülerinde konum var 77.7den 61.5 e diyetisyensiz kilo verdim diye, bir oku belki işine yarar. Ben hiç zorlanmadan kilo verdim. Sen 10bin adım atamasan bile beğendiğin bir egzersizi yapabilirsin
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
ben yeni başladım vermem gereken 7 kg var 3.günümdeyim yürüyüş ve egzersiz yapıyorumNe zaman basladiniz kaç kilo verdiniz aceba
Beraber yapalım o zamanben yeni başladım vermem gereken 7 kg var 3.günümdeyim yürüyüş ve egzersiz yapıyorum
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
Yapalım ben destek olurumBeraber yapalım o zaman