- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 44
-
- Konu Sahibi caddythecat
Cok kotu gorunuyor ya toparlamam lazim kisin spora baslicam ama suan acil cozum.lazim banaAyni dert bende de var,kenarda bekliyorum.
Evet yaptigim diyette spor yapilmiyor zaten dusuk karbonhidrat alindigi icin ama bu tam olarak diyetle alakali degil vucut yapisi da cok musait dengeli beslenirim oysa ki.Bilemiyorum sebebiniSporsuz mu kilo verdiniz?
Evet yaptigim diyette spor yapilmiyor zaten dusuk karbonhidrat alindigi icin ama bu tam olarak diyetle alakali degil vucut yapisi da cok musait dengeli beslenirim oysa ki.Bilemiyorum sebebini
Öyle bi şey değil tam olarak aslında. Selülitin çözümü için katı diyet uygulanması gerek onun dışında istediğiniz kadar spor yapın düzenli de beslenseniz selülit olur, selülitin beslenme biçimi farklıPilates + ağırlıklı squat,deadlift vs+ kuru fırçalama + bol su tüketimi + çay, kahveyi bırakma. Bunları yaptıktan sonra selülitlerin azalmazsa daha da hiç gitmez.
Sporda arıyorsanız çözümü, tam olarak sayılmaz. Diyet gerekir ama o sırada dolgun bir popodan da kaybınız olur ve zorlayıcı bir diyettir. Yıllardır spor yaparım, anneannemde mesela hiç selülit yoktu hani bizim genetiksel olan bir şey değil ama bende erken başladı mesela. Kremler, serumlar falan da kullandım ben ama hiç işe yaramadı. Galiba şu güzellik salonlarındaki aletler işe yarayabilirbunun tedavisi yok mu kızlar kesin çözümü
Öyle bi şey değil tam olarak aslında. Selülitin çözümü için katı diyet uygulanması gerek onun dışında istediğiniz kadar spor yapın düzenli de beslenseniz selülit olur, selülitin beslenme biçimi farklı
Katı diyet diye belirtmemin nedeni oydu aslında çünkü bulk dönemindeki diyet rahat bir diyet ama vücut define olmalı ki bacaklarda yağlar yakılmaya başlansın vs. Şöyle anlatayım mesela karın kası istiyorsunuz, günde 6 gün karın çalışsanız da olmaz çünkü beslenmeyle birlikte o karnın üstündeki yağı yakmalı ve ödemleri atmanız gerek ki kaslarınız ortaya çıksın. Bu da aynı durum. İstediğiniz deadliftleri squatları yapın beslenmenizi ona göre ayarlamazsanız kaslı hafif sıkı ama yine de selülitli olursunuz. Selülitin çözümü spor olsaydı başta bodycilerde selülit olmazdıTabiki diyet de çok önemlidir, ama amaca yönelik kişisel bir şeydir. Yağ yakmak isteyen biri ile kas kazanmak isteyen kişinin diyeti aynı değildir o yüzden yazmadım hiç.
Ama sadece diyetle selülitin yok olması imkansız.
Hem kendimde hem arkadaşımda yukarıda saydıklarım sayesinde, selülit azalmasını birebir gözlemledim. Tabi eski alışkanlıklara dönünce selülit de geri geldi.
Bir de herkesin vücudu farklıdır muhakkak. Ben 47 kilo, üst bacak ve popo kısmında, sıkınca selülit olan, skinny fat biriyim. Bende işe yaradı.
Katı diyet diye belirtmemin nedeni oydu aslında çünkü bulk dönemindeki diyet rahat bir diyet ama vücut define olmalı ki bacaklarda yağlar yakılmaya başlansın vs. Şöyle anlatayım mesela karın kası istiyorsunuz, günde 6 gün karın çalışsanız da olmaz çünkü beslenmeyle birlikte o karnın üstündeki yağı yakmalı ve ödemleri atmanız gerek ki kaslarınız ortaya çıksın. Bu da aynı durum. İstediğiniz deadliftleri squatları yapın beslenmenizi ona göre ayarlamazsanız kaslı hafif sıkı ama yine de selülitli olursunuz. Selülitin çözümü spor olsaydı başta bodycilerde selülit olmazdı
Birkaç kez kullandığım kremler ve serumlarda etki gördüm ama miniminnacık bir etki, acaba bu lpg vs denen şeyler işe yarıyor muKatılıyorum, selülitler cut döneminde azalıyor zaten. Bende, o süreçte selülitler azalmıştı. O dönemde bende hep kas kaybetme korkusu vardı, bu yüzden spora da devam ettim. Bir süre sonra aldığım besinler yaptığım spora yetmemeye başlayınca usandım,mutsuz oldum, hevesim azaldı ve bıraktım her şeyi.
Şu an baldırlarımdaki hafif dalgalanmalarla mutlu bir beraberlik yaşıyorum. Mutluyum.
Birkaç kez kullandığım kremler ve serumlarda etki gördüm ama miniminnacık bir etki, acaba bu lpg vs denen şeyler işe yarıyor mu