KİLO VERDİKTEN SONRA Kİ DEĞERLERİM KIZLARI ANLAYAN VARMİ...

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:83.8 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
225
36
13
31
Selam kızlar ben 4 ay önce tüp mide ameliyatı oldum kilo vermek için yaklaşık 25 kilo verdim kilo vermeden önce hormon tahlillerim reglin 3 günü yüksek çıkardı LH FSH gibi tahlil sonuçları yüksek çıkardı şu an kilo verdim 3 aydır regli olmuyordum vücudum birden kilo verdiği için şaşırdı ilaçla oldum geçen hafta 4. günü tahlil verdim sonuçları daha doktora gösteremedim bayramdan sonraya sıra verdi o yüzden size bir danışayım dedim belki bilgisi olan vardır diye kızlar değerlerim aşağıda yorumlarsanız sevinirim çok teşekkür ederim İnşallah hamile kalırım ve isteyen herkes de Rabbim nasip eder şu mübarek günün hürmetine...
LH:3.06
FSH: 5.50
E2:36.70
Prolaktin: 12.3
Total testesteron:0.432

Bu değerler adetin 4 günü yapılan değerler bundan önce yani kilo vermeden önce hep LH 13 14 16 çıkıyordu

Son düzenleme:
Ay ben anlamıyorum ama kilo zaten her şeyi etkiliyor. Ben kendi sonuçlarımı yazayım doktorum normal demişti,
LH 6,39
Fsh 4,68
Prolactin 20,89
Testesteron 0,291
Estradiol 115

Ay ben anlamıyorum ama kilo zaten her şeyi etkiliyor. Ben kendi sonuçlarımı yazayım doktorum normal demişti,
LH 6,39
Fsh 4,68
Prolactin 20,89
Testesteron 0,291
Estradiol 115
Valla bende sonuçlarımi gostercem de bayramdan sonraya verdiler sıra ondan dolayı buradan yardımcı olabilecek varmı diye sordum ama kimse yazmıyor

Ben e nabızda referans aralığı var sizinki de o aralıkta baktım tabi yaşa göre değişiyorsa bilemem. Siz kendi e nabızınıza bakın referans aralığına.

Back
X