arkadaşlar bende kilo problemi var ve boy problemi.yani boyum kısa ve kiloluyum.saçımın rengi siyah.saçımı düzleştirdiğimde arkadaşlarım bana çok kilolu gösterdiini sölüyolar.ve sçımın rengini kumral yapacağım dediğimde kumral sana olmaz sen şişmansın diyorlar.kısacası sizce saçımı hangi renge boyatmalıyım yoksa siyah m kalsn.nasıl bi saç modeli uygulamalıyım .şimdidn teşekkürler..olumunekankayizsmile
Canım öcelikle kendinle barışık olmalısın.Arkadaşlarının da rencide edici davranışlar sergilemesi bence çok garip.Saç konusuna gelince boyun kısaysa saçlarını çok uzatma derim ama çok kısa da kestirme.Renkle kilonun da hiçbir ilgisi yok.Sarı ,siyah ,kumral ne istiyorsan yap.
yok daha neler bende kiloluyum her renge boyadım siyah hariç.saçın boyalı değil kendi saçınsa istediğin renge boyayabilirsin ilk defa böyle birşey duyuyorum bide bir tüyo vereyim sana uzun değilde orta boyda bir saç seni olduğundan uzun gösterir bu senenin moda saç rengide kahverengi ve tonları
saçların omuzlarını ve sırtının bi kısmını kapatıcak uzunlukta olursa problemli yerlerin de kısmen kapanmış oluyor.bir de açık renk saç yüzü daha geniş gösteriyor en azından etrafımdakilere baktığımda ben böyle görüyorum.aynı kişi kahveye boyadığında yüzü daha dar görünüyor.sanırım bunun sebebi açık rengin dikkati yüze çekmesi.
canım uzun saç insanı daha kısa gösterr uzun saç kullanma
renk konusunda hani siyah yüz hatlarını hada çok belirgenleştirip keskinleştrr ya yüzün daha çok ortaya çıkar o yüzden dmiş olabilirler
ama sn bunu sorun yapma yakıştığını düşünüyorsan yap
saçların azsa ve fön çekip düzleştirdiğinde iicene zayıf gözüküosa yüzünü daha fazla ön plana çıkardığından arkadaşların öyle demiş olabilir...ama renkle kilonun gerçekten ne alakası var anlamadım