merhaba kızlar ben 160 boyunda 57 kiloyum, 47 48 kilo olmak istiyorum yani yaklaşık bi 10 kilo vermm lazım. spor salonuna geçen hafta üye oldum.üye olduğum gün iki üç gün fitness'a gittim ama çok yoruldum sıkıldım ve pek umutlu olamadım. havuzu da var havuza gitsem mi diye de düşünüyorum. benim beslenme düzenim yoktur, canım istedikçe acıktığım zamanlarda yemeğimi yerim, ki yemeklerm genelde makarna hamburger kumpir falan oluyor, aç olmasam bile bunları bazen cnm cok fazla istiyo, yemek yediktn hemen sora da doymuş hissetmiyorum ve çikolata olsn börek poğça evde ne varsa atıyorm ağzıma doyma hissi bi türlü gelmiyor.. kesinlikle kilo vermem lazım, mutlaka yoksa kendimi öldürücek kadar sinirleniyorum, bıkıyorum bazen hazırlanıp evden çıkıcakken pantlnlarım olmadığnda veya kendimi beğenmediğimde ağlama krizlerine giriyorum hayatımn odak noktası bu kilo problemi bunu halledersem herşeyi düzelticem. ama hiç umudm yok yapamıyorum yani yapmaya çalışamıyorum, yağlı yeme onu yeme bunu yeme salata ye diyor annem mesela ama bunu bende bildiğim halde yapamıoyurm, canım başka şeyler çekiyor salata doyurmuyor makarna kumpir hamburger ekmek arası falan yemek istiorm hepp.. bana yardım edin nolr napiym ben nasıl veririm bu kiloları? 1 ayda 5 6 kilo versem gerisini gtirebilirim.. nolr yardım edin..:44: