Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kilo Problemi Olanlar İçin Nişan Kıyafeti Nasıl Olmalı?

Saten boyundan askılı ve bel kısmı otran modeller kilolu bayanları daha iznce uzun gösteriyor.Benim nişan kıyafetim böyleydi.Ben de kiloluyum yani :)
Sakın saten düz elbiseleri tercih etme herşeyi ortaya çıkarıyor.

Saten kiloyu daha da ön plana çıkarmazmı? Tafta falan daha uygun olmazmı?

gelinlik modelleri bölümünde unforgetable bridal diye bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam. büyük beden gelinlikler var orada ama modeller sana fikir olabilir belki. kabarık ve bol şeylerin daha kilolu göstereceğini düşünüyorum. ayrıca saten bence olduğundan çook çok kilolu gösteriyor ben zayıf olmama rağmen 10 kilo fazla göstermişti.taş, işleme, dantel gibi süslemelerle dikkati elbisenin süsüne püsüne çekebilirsin

ayrıca resimdeki sensen yüzün çok güzel bence, boşver elbiseyi kiloyu güzel bir makyajla yüzünü ön plana çıkarsan yeter sana. mutluluklar dilerim

canım bendede aynı sorun var ben nişanı atlattım o zman fazla kilolu değildim pantolon ceket takım giymiştim. ama gelinliğimi merak ediyorum valla. şimdi kilo aldım çünki.

Hayatım bende aynı sorunla yanıp tutusuyordum.Nişanlık için abiye düüşünmedim ama tarlatanlı gelinlik gibi olacak dedım.Herkes bana zaten kılolusun cok şişko görünürsün dediler.Bildiğimden şaşmam modeline senın boyuna göre değişir ne giyeceğin.Katologdan nişanlık begendım ve dün geldi.Modelini tarif dahi etmiyorum yarın siteye koyacam resimlerini sen bak kararını ver.Inan kız kardesım bıle bukadar zayıf görünebılecegını düşünmemiştim dedi.Ve kumas olarak cok parlak kumaslar yerıne senınde dedıgın gıbı tafta tarzı kumasları dene.Benim bolerom taftadan.Şimdiden mutluluklar dilerim.

bence çok kabarık olmayan hafif belden kabarıklık başlayan ama asla çok değil
üstü çok dar değil
usturuplu birsey olmalı bence..

Bitanem ben koydum resimleri bakabilirsin istersen bu arada yorum yaparsın bende dogrumu yapmışım bakarım :):):)

Ebruli canım allah tamamına erdirsin, mutlaka görmek istiyorum elbiseni, fikir edinmem lazım çok zor durumdayım

Bu arada avatardaki benim kendi resmim, teşekkür ederim iltifatlarınıza a.s.

Canlarımmmm bakın bu elbise nasıl ? Ben beğendim olurmu bana acaba?

Eklentiler

• $resimmmmmmmm.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 171
Bence çok şık sana da çok yakışacaktır eminim canım.Sana şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

drapeli elbiseleri tercih edebilirsin
benim elbisem taftadan ve kalcalara kadar drapeliydi
cok daha zayıf gosterio bence

bu iki modeli çok beğendim bence sizede yakışır. çok şık isterseniz markasını söyleyebilirim

sizin modelinizi beğenmedim ben pek bence bunlar daha güzel bence...

Son düzenleme:
ikincisi güsel ama birinci model kötü zaten ben yeşil olanı giydim cok sverek
kırmızıyıda 2 gün sonra giyicem onuda cok begenerek aldım

direk gögüsden asagi bol olmasin kizlar.. daha cok kilolu gösterir..

Karin-bel kismi drapeli olmali, ondan sonrasi bol olursa (ki fazlada degil) cok güzel kamufle eder kilolari..

Ayrica saten hic ama hic önermem :sinifsinif:

Daha cok "yumusak" kumaslara bakin derim.. ve bol bir kiyafet kilolari kapatir demek degildir.. aksine daha da kilolu gösterebilir.

Umarim her sey gönlünce olur canim,simdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…