Annenize sus artık karışma benim hayatıma bedenime deseniz tepkisi ne olur?
Kibarlıkla değil ama bildiğiniz hakkınızı savunarak.
Of bu anne meseleleri çok zor :/
Ama ben dayanamaz baya sert çıkardım her konuyu açtığına.
Sağlığınızı etkileyecek bir kilonuz yok.Evet çok zorkavga ettiğim bile oldu ama küs kalıyoruz, daha sonra tekrar aynı döngü başlıyor. Kendisini durdurmaya çalışsa bile aynen demesi bile bana yetiyor.
Sizinle aynı boy ve kilodayız.Ben belki biraz daha fazlayımdır. Sağlık problemlerim var aylardır yatıyorum o sebeple 8 kilo aldım. Açıkçası biraz balık etli duruyorum boy uzun olunca belli olmuyor iri dururuz bu boy kiloda. 5 kilo verseniz fit olursunuz anneniz niye böyle konuşuyor şaşırdım açıkçası. Hoş obezde olabilirsiniz ona ne yani. Lafını verin bence herkes haddini bilsin.
Sizde onu eleştirin aynı silahla vurun görsün biraz empati yapar belki. Biraz kilo verseniz fit olursunuz zaten ama şişman değilsiniz balık etlisiniz. Ben hep zayıftım o yüzden bu kiloma alışamadım ama kilo alınır verilir kendiyle barışık olmak çok önemli kadınlar her kiloda güzel bence.Evet her seferinde lafımı söylüyorum ama beni sanırım etkilemeye başladı. Kendimi beğenmemeye başladım, kendimi şişman görüyorum :) dar bir şeyler giyince rahatsız oluyorum. Dar derken dar bir t-shirt :)
Sizde onu eleştirin aynı silahla vurun görsün biraz empati yapar belki. Biraz kilo verseniz fit olursunuz zaten ama şişman değilsiniz balık etlisiniz. Ben hep zayıftım o yüzden bu kiloma alışamadım ama kilo alınır verilir kendiyle barışık olmak çok önemli kadınlar her kiloda güzel bence.
aynısını siz de ona yapın.. benim annem de tam tersi beni zayıf görüyor sürekli ama onun neden yaptığını biliyorum. hala benim açık giyinmeme alışmış değil (ona göre). bacakların çırpı yok şöyle böyle yüzüne et olsa belin kopacak. direncin düşük dediği an bunu aklıma kaydediyorum. zaman geçince de ben ona senin yüzün aniden çöktü, sana şu takviyeyi alalım menapoza iyi geliyor demeye başlıyorum. artık o değil ben onu zorbalıyorum. ki ömrüm onun zorbalıkları ile geçti. en son durup dururken kollajen aldım ona yaşını da takıyor biliyorum. krem vs alıyorum. huzursuz ediyorum bilerek. nasıl şeytan evlat olunur özeti oldu amabıraktı beni zorbalamayı
bunun üst leveli anne bende var, en son yaklasik 1 yıl kadar bir birimizi görmeyip ( farkli sehirlerde yasiyoruz) sonrasinda tatilde yanina gitmistim.Merhaba hanımlar,
Ailemle birlikte yaşıyorum. Üniversite yıllarından bu yana 6-7 kilo aldım. Boyuma göre yine de orantılı olduğunu düşünsemde biraz fazlam var. 1.72 boyum, 73 kilom. Fakat annem en ufak bir an yakaladığında kilomla ilgili öneriler sunuyor. Yeni aldığım bir pantolonu giydiğimde Aa karnına bak ne kadar büyük duruyor. Ya da elbise giydiğim zaman, aa çok şişman göstermiş, karnında görünüyor dediğini ve elbisemi değiştirerek dışarıya çıktığımı bilirim. Karnın 4 aylık hamile gibi, bacakların kalın mesela spor yapsan bir kaç cm incelir gibi gibi detaylarla sürekli bu şekilde konuşmaya devam ediyor. Benim karnım hiç bir şekilde dümdüz olmuyor zaten, ben gençkende vardı şimdide haliyle kilo alınca da var. Bu konu için rahatsız olduğumu, bunun için çok kırıldığımı defalarca söyledim ama hiç umrunda değil. Bende artık giydiğim şeyleri kendime bir türlü yakıştırmamaya başladığımı fark ettim. Nasıl olur? Nasıl başa çıkarım kızlar? Bu konuşmalar oldukça aşırı derecede moralim bozuluyor ve yemek yiyesim geliyor.
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?