akannehirsevgili skarlet ve şebnem,ben konuda bahsi geçen kendini bilmezlere "ben kendimi yemiyorum yemek yiyorum", "ince uzun olanzürafa,ama ceylanın güzelliğine türküler yakılıyor"gibi karşı ataklar uyguluyorum.deneyin işe yaradığını göreceksiniz.özellikle ilk bozulma görülmeye değer...lülülülülülülaelaelaelaelae
SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!
memuzin gerçekten çok güldüm ya:lepi: aslında kızlar yakınınızdaki insanlar size şişko esprisi yaptıında çok bozuluyorsunuz..üstüne üstlük kendileri de sizin gibi olsa da siz daha şişmanmışsınız gibi davranıyorlar..direk uzaklaşın o kişilerden..ciddiyim ya çağırdıklarında bi bahane bulun..var ya bi zayıflayın ozmn nası bozulıyorlar..öle bi surat ifadesi yokkaydirigubbakcemile2bn yaptım ve inanın kendimi şişko esprisi yapmamak için zor tuttum,intikam ateşi iştekötükedihüsonasıl hissettirdiini bildiim için tuttum tabi kendimialkisalkisalkis
kesinlikle doğru bir tespit canım katılıyorum sonuna kadar..ben zayıflamaya çalışırken kimseyle paylaşmadım..evde neler çektiğimi bi ben biliyordum ama..
gerçekten çok zayıflayınca aa nasıl verdin dediler emzirdim kendiliğinden gitti dedim..ama yalannnnn...
daha önce çok yaşadım senin dediğin gibi olayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?