Kilo kompleksinizi kimseyle paylaşmayın!

memuzin

senağabnağabuineğikimsağa
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
340
3
96
45
Ankara
evet arkadaşlar.sanırım bu pekçoğumuzun yaptığı ama farketmediği bir hata.kilo konusundaki hassasiyetimi daha doğrusu kompleksimi :çok üzgünümaylaştığım çoğu kişi beni yanlış yönlendirdi.dostlarım beni sevenler kıyamayanlar moralim düzelsin diye her gördüklerinde zayıfladığımı söyledi(öyle olmadığı halde)ya da kilonun bana yakıştığını böyle de güzel olduğumu söylediler...
beni üzmek isteyen,sevmeyen insanlar ise her fırsatta türlü densiz espirilerle strese girmeme sebep oldular:jeyyar: ayrıntıya gerek yok eminim ki hemen hepinizin çevresinde bu densizlerden çokca var)klava:
herikisi de dahada kilo almama neden oldu.dostlarım gerçeklere gözlerimi kapayıp :smiley-cool:kendimi iyice sermeme neden oldu.densiz grup ise strese girip daha çok yememe.:gitme: cokacimcoook
SONUÇ:kilosundan dolayı komplekse giren-kompleksinden dolayı kilo alan zavallı bir bünye

ben işe önce bunu değiştirmekle başlıyorum.aynamın yanına eski bir resmimi takıp sonuca bakıcam.anemim bir öğüdü vardır YA ANANA SORACAKSIN YA AYNANA.
bende ikisine emanet ediyorum artık kendimi.tabi birde sizlerle fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğim umuyorum ki kısa bir süre sonra başarı öykülerinde müstakbel başarımla görüşürüz sağlıkla kalına.s.

çok haklısın canım insanın çevresi diyetteyken sen böyle iyisin güzelsin zayıfladın diip gaza getiriyor ve diyeti bırakıyor insan bi şekilde:S bende zamanında bu hatalara çok düştüm bende yeniden başlıcam sanada kolay gelsin başarı öykülerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

walla tebrk ederim süper analiz yapmıssın kaydirigubbakcemile3 benm aaa cnm kilomu verdn sen diyenlerle bi derdim yok da su aklı geri kalmıs insanlarn değişik değşik yorumlarına maruz kaldgm için sinir oluorum klava: yüzüne baksan hortlak görmüşe dönersn ama sırf zayflar die kendilerini bi halt sanırlar.
bişi yesen öküz gibi bakarlar(senin acıkmaya hakkın yok cünkü sen insan diilsin)
ay ben sadece salata yiorum vaaaaala diyenler de cıkar benim bünyem yakıyo şekerim die kasım kasım kasılanlarda cıkar (ah o bünye bi konussa neler anlatcak ama )
2 kere 2 nin kaç ettiğni bilmezler gelir sana kalori hesapları yapmaya kalkarlar insan böle katil oluo dmekki dedrttirler
resmen odun gibdir döner sana gözünün içine baka baka ay ben kilomu aldm yaaağğ derler( patlayasn catlayasn 200 kilo olasn insallah)
ya bu diyetlerle urasıoruz bide neleri cekioruz kardeşim dönün kendinize bi bakın sen kilolu oldugmuzu ima etmesen biz anlamıcakmıyız sanki gözlerimiz görmüomu hem belki bunun bi rahatszlığı varda kilo alıo nerden biliosun da aptal saptal konusuosun senin ne olcağın bellli mi sanki önce su akıllarımız düzeltmeye calışalm kilolulara bu sanki onlarn isteğiymiş gibi davranp egolarınzı tatmin etmekten vazgecin
ay cokmu doluymusum ne :dilcikar:

akannehirsevgili skarlet ve şebnem,ben konuda bahsi geçen kendini bilmezlere "ben kendimi yemiyorum yemek yiyorum", "ince uzun olanzürafa,ama ceylanın güzelliğine türküler yakılıyor"gibi karşı ataklar uyguluyorum.deneyin işe yaradığını göreceksiniz.özellikle ilk bozulma görülmeye değer...lülülülülülülaelaelaelaelae
SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!

Size bir şey söyleyeyim mi bayanlar

Bence -her konuda -kendine güvenin varsa,hırslıysan kimin ne dediğinin pek de bir önemi

yoktur.

Bunu pek hırslı olmadığı için çoğu zaman yenik düşmüş biri olarak söylüyorum

Kilo için de dediğim geçerli.

Tabii ki zayıfladığımda aaa yüzün çökmüş diyen oluyor

Ama benim tekrar kilo almamın nedeni kendi umursamazlığım.

Başkalarına atamam bunu.

ya kimseyi salalma canım benim...her hafta tartıl ve kendin güven...başarıcağına inanıyorum sevgiler

sırnaşık şey canım ya çok güldüm bunu ilk yorum yapan talihliye denicem en yakın zamanda

memuzin gerçekten çok güldüm ya:lepi: aslında kızlar yakınınızdaki insanlar size şişko esprisi yaptıında çok bozuluyorsunuz..üstüne üstlük kendileri de sizin gibi olsa da siz daha şişmanmışsınız gibi davranıyorlar..direk uzaklaşın o kişilerden..ciddiyim ya çağırdıklarında bi bahane bulun..var ya bi zayıflayın ozmn nası bozulıyorlar..öle bi surat ifadesi yokkaydirigubbakcemile2bn yaptım ve inanın kendimi şişko esprisi yapmamak için zor tuttum,intikam ateşi iştekötükedihüsonasıl hissettirdiini bildiim için tuttum tabi kendimialkisalkisalkis

kesinlikle doğru bir tespit canım katılıyorum sonuna kadar..ben zayıflamaya çalışırken kimseyle paylaşmadım..evde neler çektiğimi bi ben biliyordum ama..
gerçekten çok zayıflayınca aa nasıl verdin dediler emzirdim kendiliğinden gitti dedim..ama yalannnnn...
daha önce çok yaşadım senin dediğin gibi olayı...

KIZLAR BRAVO SİZE VERDİĞİNİZ KİLOLAR İÇİNalkisalkisalkis.DARISI BAŞIMA.BENİMDE ACİLEN BOZMAM GEREKEN BİRKAÇ DENGESİZ VAR.:jeyyar: SİZ KAÇAR KİLO VERDİNİZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…