benim kızımda iştahsız yani yiyor ama zorla bikça kaşık bize doktor ikitane vitamin ilacı verdi
iştahınıda açar dedi henüz belirgin bişey yok bence sen başka doktora götür canım iz izle çocuk büyicek emeklemeyede başladı diyorsun iyice yazıyfalamasın
ya yyemeyem bbek zor olur canım eminimki yapıyosundur ama oyunlar oytnayarak yedimeye çalşısan sevdiği şelere bakarak bazı çoçuklar mesala tv izlerken yer benim çok var öel tandığım benimkide öel yiyo tamam tv de iyi bişey değil ama eminmki yememesinden iyidir.sonuçta zayıfaldığı anda bağışıklıkları çöküyo ve hastalıklara davetiye çıkaerıyolar.benmkide çok kilolu bi bebek değil aslında ama oyunla moyunla yediriyom napım.allah yardımcın olsun canım umarım dişten falandır geçer yakında
karamsar canım bizde çinko başlattı dr ama pek faydası var gibi gelmedi bana kontrole gittiğimizde söledim iki üç ayda anca etkisi olur gibi bişiler söledi bir arkadaş sölemişti fantomalt diye mama varmış onu sordum bişi dmedi acaba alıp versemmi sen denedinmi
karamsar canım bizde çinko başlattı dr ama pek faydası var gibi gelmedi bana kontrole gittiğimizde söledim iki üç ayda anca etkisi olur gibi bişiler söledi bir arkadaş sölemişti fantomalt diye mama varmış onu sordum bişi dmedi acaba alıp versemmi sen denedinmi
canım fantomaltı ben 3 ay kullandım 300 gram alırken 700 gram aldı tamam aldı ama bence ondan değildi fantomaltı bırakıncada o kiloyu ortalama alıyordu bide zaten kilo aldırıcı değil kalori ihtiyacını karşılıyor boşa para bizimde 7 aylıkken bir iştah problemimiz oldu doktorumuz zaditen isimli bir şurup vermişti şükürler olsun yavrum yiyor maşallah ama sen bu tür ilaçları doktoruna danış mutlaka bide ceviz ,pekmez iştah açarmış kahvaltısına falan koysan bir yararı olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?